1 hafta birlikte olmadiktan sonra eşim sertleşme sorunu yaşadı ilişki esnasında hissettim kendine de söyledim kabul etmedi hayır olmadı dedi ama son 2 seferdir bu problem oldu erkek bunu neden yaşar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba.
beynin dopamin salgısının dengesini bozmuş görünüyor. senin dışında kendini ekstra tatmin etmeye uğraşıyorsa vazgecmeli bundan.
aerobik egzersizlere başlayıp kardiyo çalışabilir. bol bol yürüyüş, mümkünse koşu. kendi vücut ağırlığıyla yapabileceği basit egzersizler. kalp damar sağlığına geri kavuşur. penisin sertleşmesini sağlayan şey kalp damar sistemi ve kan sonuçta.
derhal kan testi yaptırsın kolestrol ölçümlerini doktora göstersin. yüksek kolestrol sertleşme (sertleşememe?) sorunu yaratır.
kolestrolü yüksek olmasa bile kalp damar sağlığına faydalı olan besinler tüketmeli.
özellikle alt karın kaslarını çalıştırsın.
kegel egzersizi yapsin, nternette trilyon tane kaynak var.
Tabiki de söylemelisin sadece bu değil her konuyu. Bugün konuşmazsan yarında konuşmazsın. Çözüm bulabileceğinizi anlat ona. Dediklerimi uygulasın.
Hallolur umarım.🤍🍒50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Selam,
Ereksiyon sorunu erkeklerde sıklkla görülen bir problem özellikle 40 yaş sonrası görülme oranı daha yüksek. Nedenleri ise çok fazladır. Eşinizin sorunu sürekli ise bunu kabul ederek destek almanız şarttır
Fiziksel nedenleri
Kalp hastalığı
Tıkalı kan damarları
Yüksek kolestorol
Yüksek tansiyon
Diyabet
Obezite
Parkinson hastalığı
Multipl skleroz
Bazı reçeteli ilaçlar
Tütün kullanımı
Peyroni hastalığı (penis içinde yara dokusu gelişimi gösteren bir hastalıktır)
Alkolizm ve diğer madde bağımlılıkları
Uyku bozuklukları
Prostat kanseri veya büyümüş prostat bezi tedavisi
Pelvik bölgeyi veya omuriliği etkileyen ameliyatlar veya yaralanmalar
Psikolojik nedenler
Depresyon, anksiyete veya diğer ruh sağlığı koşulları, stresli bir yaşantı
Partnerle yaşanan ilişki sorunları ve bunlara bağlı olarak gelişen endişe ve stres21 Yorumla
+1 yılGenç yaştaki erkeklerde yaşanan bu tip sorunların temelinden psikolojik faktörler yatar, iş yerinde yaşadığı problemler, ailesiyle yaşadığı sıkıntılar, trafikte yaşadığı gerginlikler dahi kafasına takan her erkeği etkiler, kendisini o an girdiği ilişkiye odaklayamamasina bağlı olarak hem geç erekte olma, hemde ilişki esnasinda sertliğini kaybetme problemi yaşayabilir, bu durumu ona söyleyerek daha da fazla gerilmemesine dikkat etmelisin, düşün o senin içindeyken sen bunu fark ediyorsun, o birebir bunun olduğunu biliyor, zaten kendi kendine üzülmüştür bu durumu yaşadığı için,, sen sorduğunda evet inkâr eder, zira erkeklere bu tip durumları söylediğinde kolay kolay kabullenmez, bu tipik erkek tepkisidir
16 Yorumla
Soran+1 yılValla şaşırdığım için söyledim sertleşme sorunu yaşıyorsun 2dir farkında mısın dedim yok hayır yaşamıyorum dedi. Rencide ettim doğru
- +1 yıl
Erkekler bunlara çok takılır ve kesinlikle kabullenmek istemez, ki aslında kendisi de farkındadır problemin bunu seninle paylaşmak istemez,, bu konuyu çok ustelemeden biraz zaman ver ona, kaç yıldır evlisiniz
Soran+1 yılBencede takıldı söylediğime ama belli etmedi. 3 yıldır evliyiz.
- +1 yıl
O zaten yaşadığı problemin farkında, ama bunu başkasından duymak onu öfkelendirir, yetemedigi endişesi onu farklı psikolojilere sokar
Soran+1 yılDoğru haklisin
- +1 yıl
Sen daha anlayışlı yaklaşmayı dene ona,, problemleri varsa konusabileceginizi söyle ama çok ta üstüne gitme,, kendi tatminini bu aralar biraz erteleyebilirsin, sadece ona yönelik şeyler yapabilirsin
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Içindeykn sertliğinimi kaybediyor
119 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyordu ama bu sefer öyle oldu
Soran+1 yılYapiyorum isteyince
Soran+1 yılHayır ya zaten bu ilk olan birşey ilk defa oldu sertleşme sorunu daha öncesinde yaşamadık
Soran+1 yılOlabilir
Soran+1 yılYapmadım fırsat vermedi zaten devam etti
Soran+1 yılGirecek kadar vardı ama eski sertliği yoktu zaten o şekilde farkettim hissizlik oldu bende
Soran+1 yılEvet o şekilde oldu biraz. Işte bende bunun sebebini merak ediyorum
Soran+1 yılO an benden zevk almama ihtimali var mı peki? Yanı girdiğinde zevk alamadığı için böyle olma ihtimali?
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
61Cevap
Her yaptigin yemegin tadi birmi kuru fasulye yaptigini dusun ayni yerden aliyordun hep ayni malzemelerle yaptin birgun dediki esin gecen haftaki kurufasulye daha lezzetliydi diye ne dusunursun acaba yagumi fazka kacti suyunu fazla koydum azmi pisti acaba diye belkide psikolojisi bozuldu patronuyla tartisti yorgun v. s buradaki olay iletisim aslinda fasulye yemegi ornegindeki emek vermek lazim evlilikte oyle hergun herkul gibi uyanmiyoruz gunu ya yine is bugun pateon ne der lan faturalarda birikti v. s konus psikolojikse duzelir yok psikolojik degilse senin anlattigin psikolojik biraz canlandirin seks hayatinizi farkli ortamda deneyin tv seyrederken kucagina otur esinin degisik atmosfer olsun mutluluklar
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru haklisiniz teşekkür ederim
Bence sıkılmak filan değil canım sıkılsa veya doğuda hiç birini yapmaz bu dönem biraz stresli olabilir onun için yoğun olabilir tamamen yoğunlasamiyordur olaya değişik fantaziler, farklı yerlerde cinsel irliktelik yasamak gibi şeyler onu biraz daha etkileyebilir adama direk sertleşemiyorsun deme çünkü erkekler bunu kafasına çok takar ön sevişmeyi uzun tutup hemen sekse geçmek istediğinde biraz daha sevişmek istiyorum dersin zaman tanırsan herşey düzelir
00 YorumlaSertleşme sorunu fiziksel veya psikolojiktir. Eşinle bu sorunu daha önce yaşamadığınızi yazmışsın. Peki eşinde herhangi bir sağlık problemi var mı? Şeker, tansiyon gibi? Eğer bu tarz bir rahatsızlığı yok ise siz yinede bir test yaptırın test sonucu fiziksel mı psikolojik mı ortaya çıkar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini tam verememe var sanırsam. Tahrik lazım. Ya da sağlıki birşey olabilir.1 haftada böyle birşey garip geldi ve senin en iyi anlayacağını düşünüyorum. Ama rencide eder gibi sormuşsun. Biraz daha kibar olabilirsin. Macun, doğal toz çayları felan vs yedir içir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılİktidarsızlık... Aşırı miktarda alkol ve sigara kullanırsa büyük ölçüde etkiler. Bence eşine söylemelisin, çünkü kendini mükemmel sanmasın ve korkularının üstüne gitsin. Eğer ki söylersen belki de kendisini düzeltmeye çalışabilir.
00 Yorumla
+1 yıliş sana düşüyor sen sertleştireceksin kadın dediğin yatakta ölü erkeği bile diriltecek
52 Yorumla- +1 yıl
Sen çok fenasındır var ya 😀😀
+1 yılEvlendikten sonra normal bir durum cunku surekli ayni kadinla cinsellik bir sure sonra siradanlasır karısı cekici gelmemeye başlar. Sonrasinda da bu problemler başlar
010 Yorumla- +1 yıl
Düşüncen çürüsün emi 🤮 bi bitin...
- +1 yıl
Bigün senin karında senden sıkılır.. Bu zihniyetle devam edersen.. Bi bayana mal diyenle yorumlaşmam da... 🙄🙄
Soran+1 yılEe napıcaz yani o zaman evlenmesin kimse? Kadın icin de siradanlasiyor artık sonucta
- +1 yıl
Ne alaka ben evlenmeyin mi dedim... sadece evlilik sekse en uzak seydir bunu da borazcik skli olan herkes bilir seks isteyen evlenmez hayatını yasar evlilik ailr olmak coluk cocuk sahibi olmak yuva kurmak icindir seks icin degil.
Soran+1 yılAma sekste evliliğin icin de değil mi? Sonuçta evlenen insanlar aynı zamanda düzenli bir seks hayatına da girmiş oluyor. Seks için evlenilir demiyorum ama sekste evliliğin en önemli şeylerinden biri diyorum
- +1 yıl
Hayır değil tam tersine cicim aylarindan yillarından sonra en son siralarda gelen bir şey.
Soran+1 yılBu herkes için geçerli değil. Çoğu kadın böyle olduğu için eşleri de böyle olmaya başlıyor. Evlilikte bağı güçlendirdiğine inanıyorum ben o yüzden en önemli seylerden biri benim için sadece ilişki yaşayarak rahatlamaktan bahsetmiyorum tek bir beden olmak, ait olmak vs
- +1 yıl
O tipik turk kafası. Yobaz cahil ortadogu ulkelerinde kadinlarin cinsellik icin tek şansı evlilik olduğu icin kadinlar da bu masallara inaniyorlar... hayaller paris gercekler hakkari...
Soran+1 yılEe sen neyden yanasın peki ileri dusuncelerinle? Evlilik yapilsin aile olunsun seks otomatikmen arka plana atılarak mi yaşansın, yoksa sıkıldıkça partner mi değiştirelim karı koca?
- +1 yıl
Oyle bir dünya yok bekarken gezme tozma eglence ve seks adına ne yasarsan yaşarsın. Evlenince daha sade daha duzgun bir hayatı yasarsin aile olur coluk cocuk yetistirirsin
+1 yılStres yapmasına neden olacak bir durum varsa odaklanamıyor olabilir, bunu senin gayretin çözer, kadının sevişme esnasında aldığı zevki aşırı belli etmesi erken boşalmaya neden olacak kadar haz vericidir.
00 YorumlaÇokta üstüne gitme daha kötü olabilir. Şimdi söylediğine takıldıysa kafası sürekli oraya gider ve konsantre olamaz, istesede sertleşmez. Cinsellik %50 hissetmek %50 de kafada biter.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaş ileri değil vede daha önce bu sorun yaşanmamışsa en büyük nedeni strestir veya mastürbasyon daha acısı başka bir ilişki.
Bunu neden dedim , bu sorun baştan beridir yok bir kaç haftadır oluyor dediğin için.04 Yorumla
Soran+1 yılBir kaç hafta değil 2 seferdir oldu sadece. Ama bu kadar sorun olması için düzenli bir ilişki yaşaması gerekmez mi başka bir kadınla?
Cevap sahibi+1 yılİş durumu nasıl pandemiden etkilendimi (kafe restorant , turizm vb.) ekonomik olarak
Soran+1 yılNormal bir sıkıntı yok
Cevap sahibi+1 yılArkadasın dediği gibi içeceğine viegra tarzı bir hap at , ama hafta sonu olsun buseferde inmez bayrak direği gibi ortada dolaşır rezil edersin sonra iş dahada karışır.
+1 yılFiziksel yorgunluk olabilir, canı istemiyor olabilir, heyecan yapmış olabilir, seçenek bol ama önce eşinin bunu kabul etmesi gerekir sebebi bulmak için
00 Yorumla
+1 yılBir üroloğa görünsün yani cinsel istekle alakalı değil bir problemi vardır sağlık anlamında benim cinsel olarak isteksiz olduğum zamanda bile aşırı sertleşiyor yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖn sevişmeyi uzun tut ve oral seks yap ilişki esnasında eşimle oynamaya devam et pozisyonda değiştirebilirsiniz eğer yine sıkıntı devam ederse doktora görün
08 Yorumla- +1 yıl
Eşin doktora görünsün yani
- +1 yıl
Ne alaka paralı seks ile evdeki seks'in
- +1 yıl
Adam gibi konuş sen hayatında sevişmeyip oral seks yapmadın diye kimse yapmıyomu sanıyorsun burada bi aile için uğraşıyoruz sorun böyle giderse ya aldatmaya ya da boşanmaya kadar gider
- +1 yıl
canım ben evliyim onuda geçtim senin yaşın kadar benim seks hayatım var
- +1 yıl
Ben buna anca gülerim
- +1 yıl
Güldümde teşekkürler kendine güldürdüğün için
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMonoton bi seks hayatınız vardır , biraz değişiklik ve heycan deneyin umarım anlatabildim ,
518 Yorumla
Soran+1 yılÇok monoton değil aslında, bide kendi geldi istedi
Cevap sahibi+1 yılKendi geldi istedi ile benim dediğim aynı mi tatlım 😄😄bak , hazırlan her zamankinden farklı ol , güzel bi yemek vs vb güzel bi dans falanlar filanlar (erotik dans ) değişik kostümler gerekirse birlikte filmler vs izleyin al. iste demek istediklerimi daa .. esin o çekinmemelisin de anladın mı
Cevap sahibi+1 yılAnla*
Soran+1 yılYok ya çekinmiyorum zaten bunlar anlattıkların olan seyler ben hiç reddetmiyorum veya sınır koymuyor herşey oluyor aramızda. Sorun monotonluk ya da bu eksiklikler değildi o yüzden ona ihtimal vermiyorum. Kendi geldi dediğim de isteği olmasa istemeyebilirdi hem isteyipte hem sertleşme sorunu olması garip. geldi
Cevap sahibi+1 yılTahrik diyorum tahrik 😁🤦♀️biraz değiştir normalde olan şeyleri, ya hatta otur bak sen açık açık konuş onunla , o daha iyi anlatır sana ben burdan anlatamıyorum
Soran+1 yılYa ben seni çok iyi anladim 3 yıllık evliyim neyin ne olduğunu biliyorum cahil muamelesi yapma. Tabiiki tahrik ediyorum cinsellikte böyle sikintilarimiz yok ve bugüne kadar hiç böyle bir sorun yaşamadım şimdi bir kere olunca aklıma takıldı. Zaten tahrik etmemiş olsam nasıl ilişkiye hazır olcak ilişki oldu ama sertleşme çabuk kayboldu herzamankinden farklıydı yani sertliği onu söylüyorum ben.
Cevap sahibi+1 yılGizlenim takip çoğaldı
Sen bilirsin cahil muamelesi değil bana bisey olacak mi hayır 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Cevap sahibi+1 yılYaşadım çünkü aynısını
Soran+1 yılBelkide haklı olabilirsin ya.. artık daha fazla değişikliğe ihtiyaç duyuyor olabilir. Bende yorgun bu aralar diye pek istekli davranmadım
Cevap sahibi+1 yılSenin iyiliğin için söylüyorum ben , başıma geldi biliyorum, dene bisey kaybetmezsin ki ,, sorunlar vs vs vs derken erkekler herşeye bahane buluyor , o sorunlar arasında esisin bak senin yapacağın şeyler onu hem sana daha da bağlar hemde ,, ikiniz de daha mutlu olursunuz ,, ben saç rengime kadar degistirdim yani bahsettiğim durum tamamen değişiklik birden bire sürpriz gibi düşün.. şaşırır da yani herşeyi değişik şekilde yap
Herşey gönlunce olsun..
Soran+1 yılDoğru denemekten zarar gelmez. Peki sence mast ya da başka kadın ihtimali olabilir mi? Yanı sadece bir hafta ara verdik. Bide şu var normalde de düzenli ilişkimiz var , başka kadınla olsa ya da mast yapmış olsa bile bu sorunu yaşamaz. Yanı haftada 3 4 benimle yapacağına bur kadınla yapmış olsa bile sorun yasamazdi gibi geliyor. Ama yorumlarda en çok bu ihtimal var
Cevap sahibi+1 yılYa bırak yorumları saçmalama iki tane afedersin dan**ga**lagin lafiyla yaftalama adamı, normal böyle şeyler evlilikte , mast yapacak adam biseyler işler en basit örneği ve öyle yapacak olsa o sorunu yaşamaz sende ,, aksi olur 🙃biriyle olsa her türlü anlarsın emin ol , burdakiler yüzünden şüpheye düşme boşuna,, sen toparlayacaksin, yoksa yapar dost acı söyler, ama sunu da unutma buyuzden yaparsa zaten kendini eksik hissettiginden yapar bana güven, sen dene bi sonrası daha iyi anlayacaksın beni
Cevap sahibi+1 yılIzler *
Cevap sahibi+1 yılIkinizde de sorun yok sadece biraz degisiklige ihtiyacınız var
Soran+1 yılYanı şüpheye düşecek birseyim de yok çünkü iş saatleri düzenli çalışma arkadaşlarımız ortak ee malum yasaklar var ve iş dışında hep evde kendisi.. evet değişik birşeyler deneyim.. uzuun vadede bir sorun olduğunu düşünmüyorum bu ilk defa basıma geldi o yüzden biraz garipsedim
Cevap sahibi+1 yılPandemi vs de etkiliyor insanları şu dönem, bende sanmıyorum öyle bisey yapacağını öyle şeyler düşünme
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılMutlu kal 🥰
+1 yılİlk önce penisini yala, değişik pozisyonlar dene, dogy, kelebek,, sen üstte ol, ilişki de yüksek sesle inle
10 Yorumla
+1 yılElbette soypemelisinneger gecici bir sorun degilse cozum yolunaranmalai ama bazen yorgunluk ya da beslenme. kaynaklinsorun olabilir
00 Yorumlabunu kabul etmek zor ama yaşanan bir durum neyse insalalh sizi fazla etkilemez gizli olmasna mersk ettierimi sormak isterdim ya
00 Yorumla
+1 yılMast yapıyordur
Sertleşme sorunu bu yüzden kabul etmemeside06 Yorumla
Soran+1 yılOnu da düşündüm ama yapcak zamanı yok işten geliyor ben hep evdeyim duşta falan çok kısa kalır
- +1 yıl
Sen uyurken
Soran+1 yılO hep benden önce uyur çalıştığı için. Ben hep geç uyuyan tarafim
- +1 yıl
Daha önce oluyor muydu yeni mi başladı
Soran+1 yılIlk defa yasadim bunu diyebilirim
- +1 yıl
Olabilir arada böyle şeyler,
Gayet normal
Süreklilik yoksa dert etmeyin
sigarayı ve masturbasyonu bırak, hayatı bırakma temalı soru
07 Yorumla
Soran+1 yılSigarayı çok arttırdı bu ara. Ama mast yapan biri değil ondan olabilir mi
Soran+1 yılSöyle biliyorum, ise gidiyor geliyor bende hep evdeyim öyle bir zamanı pek yok duşta falan da çok kısa kalır yapmaya zamanı yok
Soran+1 yılMast yaparken de öyle mi boşalıyor erkekler hemen
Soran+1 yılYa benimki mast sevmiyor daha önce çok konu geçti. Ve hemen boşalan biri de değil
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yorgunluk yaş beslenme sorunu en başta akla gelenler
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojik problemler üzüntü stres ve madde bağımlılığı sebebiyle olur.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 768 cevap paylaştı. Sen söyledikçe daha da artacak güvenini kaybetmesin adam sen çok iyimis gibi davran
00 YorumlaNormal bir durum ama birazda senin elinde bu farklı pozisyonlar ve fanteziler dene
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hiç sertleşme sorunu yasamadigim için bir şey demicem, yüksek ihtimal sizinkisi peskolojik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. stresten olur alkolden sigaradan olur. kafaya bişey takmıştır veya kullandığı bir ilaç yüzünden olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. çevresel faktörler stres yeme içme yaşam tarzı her şey olur
00 Yorumla
+1 yılonlarca nedeni olabilir makina mı bu düğmeye basınca hemen kalksın sertleşsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel isteksizlik olabilir. Suçu kendiniz de aramayın
00 Yorumla
+1 yılBunun acilen tedavi edilmesi gerekir. Psikolojik ya da organik bir nedene dayanır. Bir ürologun görmesi gerekir. Bu sorunları yaşamış biri olarak söylüyorum.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle ne kadarlık evlisiniz. İkincisi boşalmadığından emin misin.
018 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıllık. Kendisi istedi ilişkiyi. Bosaldi zaten onu biliyorum ama sertleşme sorunu vardi
Cevap sahibi+1 yılŞöyle. Boşaldıktan sonra devam ettiyse yumuşama olduysa ve o anda sana boşaldığını belli etmediyse yumuşadı sanabilirsin. Ben de evliyim. Bazen yapıyorum bunu. Boşaldığımı bilmesin istiyorum. Ama 2-3 dk sonra yumuşama oluyor. O zaman diyo bana neden sertlik kayboldı diye. Boşaldığımı itiraf etmek zorunda kalıyorum. Sizinki böyle bişey olabilir mi
Soran+1 yılYok 2. ye devam etmedik, ilkinde bu sertleşme sorunu oldu. Hayır boşalınca anlıyorum boşalmadan başladı sertlesme sorunu yumuşadı yani ama sonra yine de boşaldı neden olabilir
Cevap sahibi+1 yılSertleşme sorunu ara ara yaşadığım sorun benim de. Ama süreklilik arz etmiyor. Sebepleri şu
1-işyeri stresli olduğu gün hadi yapalım dese de sertleşemiyorum. Eşim de önsevişme istemediğinden olmuyor. Hani belki uğraşsa sertleşirim
2- zevk almadığını gördüğümde benim konsantrasyonum bozuluyor. Kafayı ona takıyorum
3- üşüyorum kıyafet çıkarmayalım derse hiç tahrik olmuyorum. Zorla olmuşsam da içindeyken yumuşuyorum
Bi kere 1 ay süren sertleşme problemim oldu. Kafaya taktım. Acaba yine mi sertleşemicem va diye. Sonra eşimin desteğiyle aştık
Seninki hangisine benziyo şimdi
Soran+1 yılIşyeri bu aralar dediğin gibi çok yoğun, fazla yoruluyor o yüzden. Ama ben teklif etmedim kendi istedi. Ben ona gore biraz daha isteksizdim ondan olabilir mi hatta en başında geç oldu sende yorgunsun vs dedim.. Ama böyle olsa bile daha önce hiç olmamıştı o yüzden değişik hissettim. Başka kadınla olmuştur ya da mast yapmıştır diyenler var bu kinu da ne düşünüyorsun
Soran+1 yılBirde değişiklik olarak gördüğüm şu var, normalde gün yarim paket içiyorsa bu aralar 1 paket içiyor yani sigarayı arttırdı bu etkiler mi o durumu
Cevap sahibi+1 yılBen de mast yapıyorum. Bu kişiden kişiye değişir. Mast yaparım mesela sabah. Ama öğlen yine fena istekli olurum. Ya da gece mast yaparım. Sabaha yine sert. Kocanın durumu nasıl sen daha iyi bilirsin. Mesela hiç üst üste ikinciyi yapar mısınız. Bu ilk sorum.
İkincisi. İşyeri ilk etken. Kendisinin istemesi şundan olabilir. Bu ara sana vakit ayıramadığını hissetti. İşyeri vs. Aklına başka bişey gelmesin diye istedi. O başlattı. Ama sertliği devam ettiremedi. Bu olabilir. Sırf yapmak için yapmıştır. Sen boşta hissetme diye.
Üçüncüsü başka kadın. Buna ihtimal vermiyorum şu an
Cevap sahibi+1 yılSigarayı sormuşsun. Etkiler. Ama uzun vadede etkiler. 1 ay sigarayı artırdı diye olmaz. Ama 6-7 ay sonra daha çok isteksizlik artar ve sertleşme sorunu başlar gibi geliyor. Erkek sağlıına dikkat etmeli bu konuda. Kilo var mı onda
Soran+1 yılİkinciyi Genel de hiç yapmayız, çünkü ilki iyi sürüyor erken boşalma problemi yok. 1 hafta ara vermezdik bu hafta öyle oldu belki de istemiyordu ama benim için yapmis olabilir.. Başka kadın ihtimali de geldi aklıma yorumlardan sonra ama biriyle düzenli birşey yaşayamaz çünkü iş saatleri belirli ve hergun konuşuyoruz iste olduğunu eminim yani hep. Ama normalde de haftada 3 ilişkimiz oluyor arada hadi bir kaçamak yaptı diye varsayalım biriyle bir kere ilişki yaşaması bu sorunu yaşatır mi bize
Soran+1 yılKilo pek yok ideal fiziği
Cevap sahibi+1 yılŞimdi daha aydınlandım. Verdiğin her bilgi doğru yoruma yaklaştırır. Fiziği iyiyse erken boşalma problemi yoksa ve haftada 3 kez ilişkşye giriyosanız bu ideal bi evlilik ( seks açısından) genelde bu 3 kriterden biri eksik oluyor çünkü evliliklerde. Şimdi o zaman yorumum şu. Haftada 3 kere yaparken iş stresi nedeniyle 1 hafta uzak kalmak onda bi baskı hissettirdi. Senin için yapmak istedi. Ama konsantrasyonu yine kayboldu. Sigaraya dikkat ederse geçici durum. Sigaraya dikkat etmezse kalıcı durum.
Kaçamak yapmış olsa bi defalık kaçamakla olmuyor. Yargılamanı istemem ama ben de bi defa kaçamak yaptım. Akşam eve geldiğimde karımı istediğimi de hatırlıyorum. Zaten haftada 3 kere ilişkiye giren bir erkek kaçamakla uğraşmak istemez
Soran+1 yılSigara ve stres sorunsalı olabilir diyelim o zaman.. kaçamak yapacağını bende düşünmek istemedim çünkü ilişkimiz düzenli. Yok seni yargılamıyorum. Ama seni buna iten neydi merak ettim?
Cevap sahibi+1 yılBeni buna iten düzensiz ilişkiydi. Aslında düzensiz demeyeyim. Düzenli. O da ayda 2-3. 2-3 defa olan da tatsız tuzsuz tutkusuz yavan. Sadece sayısı değil kalitesi. Ben arzulanmayı istedim. Arzulanmayı özledim. Çünkü ben onun gözünde ev arkadaşından farksızım. Halen de öyle. Seviyorum. Ama buna daha fazla katlanamadım işte. Seven aldatır mı? Seven de aldatabiliyomuş onu gördüm
Soran+1 yılÇok göreceli bir konu ve haklı olabilirsin kesinlikle. Bilemedim
Cevap sahibi+1 yılHaklı olabilirsin kelimesini bile bi kadının kurması büyük olay. Çünkü aklında şu soru var biliyorum. Kadının bu kadar isteksizliğinde erkeğin illa ki bi ihmali vardır şeklinde. Ama ben 6 yıldır çözemedim. Evlenmeden önce de farklı kadınla tek tük beraberliğim oldu. Yatak performansım mı kötü diye sorguladım ama onlar öyle demiyordu. Yani zaten ben kadını önceleyen, kendimi düşünmeyen biriyim. Eşim de aseksüel boyutta. Öyle işte yaa. Amaaan. Bir dokundun bin ah işittin. Kafanı şişirdim kusuruma bakma
Soran+1 yılYok kafam şişmedi. Kadının isteksizliği çok görülen bir durum maalesef. insallah değişir ve düzelir ama sizde hata yapmayın bence ne bu dünyanızı ne övür dünyanızı karartmayin.
Cevap sahibi+1 yılHata yapmamaya çalışıyorum. Baya direniyorum. Umarım sizinki de düzelir. Ama düzelir. Geçici sizinki
Soran+1 yılInşallah teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafası başka şeylerle dolu olabilir. Psikolojik sıkıntılardan da olabilir. İş, aile arkadaşlık sıkıntılar yani.
02 Yorumla
Soran+1 yılBunlar etkiler yani psikolojikmen sertlesmemesini
Cevap sahibi+1 yılTabiki çok büyük etkiye sahip.
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBak çok net söylüyorum sıkılmış yani etkilemiyorsun artik
06 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir mi dersin
- +1 yıl
Benim yorumumu başkalarıyla karıştırma hem evlilik geçirmiş hem sağlıkçı hem fazlasıyla deneyimli erkek olarak yazıyorum
Soran+1 yılÇok patavatsızlik yaptım onu da sordum sana arasında beni beğenmiyor musun artık diye ne alakası var öyle bir sorunda olmadi dedi ama 3 yıl erken değil mi sıkılmak için
- +1 yıl
Hiç bir erkek sıkıldım demez sormayla cevap alamazsın sıkılmanın süresi yok kendimden biliyorum bu ikinizin elinde mesela çok konuşan çok kıskanan çok trip atan kadın en çabuk sıkan tiptir cinsellik le olan kısmı buradan yazamiyorum
Soran+1 yılOlabilir bilmiyorum sıkılmaya başlamıştır o zaman
- +1 yıl
Aynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoğun stres ve psikolojik sorunlardan yaşar genelde ya da kullandığı sigara alkol vb şeylerden kabul etmiyorsa da kendi bileceği bişey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlis anlamazsan bir sey soracağım esin nereye bosaliyor genelde
38 Yorumla- +1 yıl
Goguslere güzel oluyor
Cevap sahibi+1 yılO anlamda demedim hani her iliskide carsaf degistiriyor mu diye ben de nişanlıyım onu merak etttim nasil siliyor sıvıyı diye
- +1 yıl
Değişir tabi her seksten sonra çarşaf şahsen biz sabah akşam çarşaf değiştiririz çok batıyor cnku
Soran+1 yılÇarşaf değişiyor canim mecbur. Lastikli olanlardan öneririm daha pratik oluyor:)
- +1 yıl
😊 hemide lastkli
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler ikinizede
- +1 yıl
Bana da teşekkürler yok mu 😁
- +1 yıl
içine boşalıyorsa gerek yok çarşaf değiştirmeye
Kaptan gemiyi terk ediyor yavaş yavaş galiba... :D
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılon sevisme vs eskisi gibi mi devam ediyo
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
seker hastalığı falan var mi
Soran+1 yılYok
+1 yılSenden çok etkilenmiyor olabilir mi fiziğin nasil
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha dün mü benden etkilenmemeye başladı? Ilk defa oldu diyorum fizigim iyi
- +1 yıl
Sen onu sertlestirmeye çalıştın mi
- +1 yıl
Yinede sertlesmedi mi
Soran+1 yılYok benim uğraşmama fırsat vermedi ki devam etti
+1 yılNeden kabul etmesinli öyle bişey varsa vardır
02 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim sertleşme sorunu oluyor 2dir dedim hayır yok dedi
- +1 yıl
Yoktur demekki malın sahıbınden ıyımı bılcen 🤣
Başka kadına fazla birseyler yaşıyorsa sana kalmaz
014 Yorumla
Soran+1 yılBaşka kadınla olacağını sanmam
Soran+1 yılAklıma benimde başka kadın geldi ilk başta ama hep düzenli yapıyoruz hiç olmamıştı böyle başkası olmuş olsa bile bu sorun olmaz gibi geldi
Soran+1 yılBir hafta ara vermiştik normal de düzenli oluyordu o etkilemiş olabilir mi?
Soran+1 yılIşte bunu diyorum başkası olsa da normalde benimle de düzenli olduğu halde böyle problem olmuyordu
Soran+1 yılBu aralar işi çok yoğunlaştı yoruluyor ondan olabilir mi
Soran+1 yılBoşaldı ama ilişkide hep sertleşme olmadığını hissettim. Sertleşme olmayan boşalabilir mi peki
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
+1 yılTüketim tarihi geçmiş kocanın
10 Yorumla
+1 yılboşalmadan mı oldu bu
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
prikolojik bir sorun sanırım
sonraki günlerdede aynı sıkıntı oldumu
Soran+1 yılSonraki günler daha olmadı dün olan olay bu
- +1 yıl
ikinciye yapmadınızmı?
Soran+1 yılYokk
- +1 yıl
istiyormuydun peki
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
tabi seninde moralin bozulunca istemedin
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende oyleydim iniyodu esim tukurup eliyle tutuyodi iliskide gecti
00 Yorumla
+1 yılÜroloji anlar o isten macun falan kullansın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşı kaç ki babam 47 yaşında onda da oluyormuş annem söyledi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılsöyle tedavisi olur erken teşhis iyidir
00 Yorumla kafası başka yerdedir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. yediği içtiği stresi kan akışı
00 YorumlaBir hafta seni aldatmış
06 Yorumla
Soran+1 yılPek mümkün değil
Soran+1 yılBenim ailemle birlikte çalışıyor iş giriş çıkış saatleri belli. Kaçamak yapma fırsatı yok ben zaten hep evdeyim
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. odaklanamıyor demek ki ya da zevk alamıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir çoğu erkekte aynı sorun var
00 Yorumla elınle yardımcı ol bence
10 Yorumla
+1 yılVarsa vardır neyin inkarı bu
10 Yorumla
+1 yılİlaç al gizliden ver sonra tadını çıkar
00 Yorumla
+1 yılOlabilir normal sana bişey sormak istiyorum
00 YorumlaYorgun olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmem ama. ilaci var var atsın 3 saat inmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni istemiyodur artık
02 Yorumla
Soran+1 yılIstemiyorsa neden gelip yatmak istiyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman ateşle onu
Canı istemiyor dur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltatmin olmuyordur.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğişiklik yap hep aynısı olunca monotonlaşır
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkeklerde sertleşme sorunu neden olur, eşime fark ettiğimi söylemeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler