Valla yanlis anlama ben ne sokakta sorularinda ne baska kizlardan nede benim karsima cikan erkeklerin hicbiri bakir degildi
Cevap sahibi
+1 yıl
Siz onunuze gelen herkese bakirmisin diye soruyormusunuz🤦♂️🤲 Dedigim gibi iliskim olmadi daha sevgilim bile olmadi o derece yani, inanip inanmamak size kalmis, o degil de siz neden bu kadar imkansiz birsey olarak goruyorsunuz, hani anliyom belki siz degilsiniz falan beraber oldugun kisilerde degildi cogu degil vs ama bu herkes icin de gecerli degil ya...🤷♂️
Herkezin kendi secimidir karismaya gerek yok özel hayata o yüzden zaten ankette cevap verin dedim türkiyede yasayanlar icin gecerliydi soymuyoruz ama duyuluyor olmadiklari gülüyorlar erkek bakirmi olur diyorlar
Cevap sahibi
+1 yıl
Tabi herkes secimi zaten bana ne. Yani bakir zaten iliskiye daha once girmemislere denilir, kizlar da sadece belli oluyor zar la, erkeklerde olmuyor o yuzden belki erkekler daha rahat bilmiyom ama ben tekrar diyom ben bakarim kalmaya da devam edecem evleneseye kadar...
Konuşma tarzın öyle geldi. demek istediğim bakir/e kalanlar istemsizmiş gibi düşünmek doğru değil. Birçok insan dini olsun, evliliğe romantik bakış açısı olsun böyle tercih ediyor, ya da etmiyor. Hayat görüşü farklı olanlar birbirinden alabildiğine uzak durur zaten. Avrupaya kıyasla demişsin. Türkiyede 15-16 yaşında olmaz cinsellik, 18de de olmaz çoğunlukla, yirmilerden sonra yetişkin biri kendi parasını kazanırken olur. Bu kitabın geçtiği dönem 1900 lerin başları bugüne kıyasla çok ekstrem yani o yüzden dedim.
Yok aslinda filmle alakali demek istemedim demek istedigim yani bakire olmayanlara cikar icin yaklasiyor erkekler bu tiskindiriyor beni cevremde gördüm ondan vurun kahpeye tarzi sucsuz birine tarzi o anlamda dedim yani bakire degil diye bi kadin bunlari yasamak zorunda değil tarzi demek istedim filmden cok filmin adi yani
Yok benim öyle bi takintim yok herkez özgürdür laakin evlilikten önce nekadar dogru bilmem ama almanya özgürde türkiyede bu tarz kizlara bildigim kadariyla kötü bakiyorlar erkekler
Kötü gözle bakan erkekler kötüde o yüzden hayatımda aldığım kişi bakire olmayabilir ama benim için önemli olan cinselliği nasıl bir üslupta yaşamış olduğudur
Biliyorum niye böyle bi kötülük var tr de anlamiyorum hz mevlana derki ne olursan ol gel kim olursan ol gel... hz isanin en yakinindaki marìa magdalena fahi... lik yapmus biriydi
İşin aslı şu evrimini tamamlayamamış erkekler kadınları aşağı görür bu yüzdende bakire olmayan kadın o tip erkeklerin gözünde kötü kadındır ama kendi yaptıklarından bi haberdir
Ama söyle birsey var tr de bi kadinin bakire olmadigni bilsinler hepsi onu kullanmaya calisiyor almanyada dolu benim bakire olmayan bayan arkadaslarim vardi 25 nde en gec evlendiler biz bisey yapmadik evde kaldik canimiz sagolsun😊😂🤭
Eski insanlardaki bilinç seviyesi günümüz insanlarında malesef ki yok ayrıca Mevlana'yı bu işe karıştırma çok farklı durumlar söz konusu hele ki peygamberleri hiç karıştırma işin içinden çıkamayız
Orasi dogruda demek istedigim yani hatada yaptiysaniz gelin diyor onlar bile vurun kahp... ye demiyor yani laakin kendine müslüman diyenler o kizlara kötülük yapmaya calisiyor onu anlatmak istedim
Şöyle açıklayayım dünyanın yaşı yaklaşık 4.5 milyar yıl insanlığın yaşı ise yaklaşık 300 bin yıl daha gelişimimizi tamamlayamamayı geç bilinç olarak gelişmeye başlamadık bile teknolojik ilerlemeyi baz alma bilinç farklı bişey
Bu durum bi anda bitecek ya da bizim bitireceğimiz bir durum değil ama başlangıcını yapabiliriz asıl olması gereken insanların bilinçsel olarak gelişmesi ve dünyayı yönetenlerin bir an önce değişip yerlerine üstün bilinçli insanların gelmesi ama şu da bir gerçek bunların günümüzde olması çağ atlamamız demek bu da çok zor şu an
Cok sacma.. ille kirletcek kendi seviyesine düsürcekler o erkekleri yapanlara karsi dglm ama alay etmeleri bi tanidigim erkek sadece alay ediorlar diye yatti... kizlarada yaklasmiorlar baslarina bela alirlar ve sexden anlamazlar diye bazilardida sadece bozma tadini almak icin yaklasmaya calisio erkekler kadar igrenc varliklar görmedim hayatimda
kezban: bir erkek kendisiyle tanışmak için girişimde bulunduğu an anında götü kalkarak, kendini bir bok sanıp samimiyetsiz ve gerizekalıca davranışlar sergileyen aptallar için kullanılan bir tabir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Avrupada yasiyorum ve bakirim. Esime sakliyom kendimi, herseyimi ilkimi onunla yasayacam...🤷♂️
Avrupada bakir hayatta inanmam hele erkekse hic inanmam
Canin bilir valla, kime ne yalan borcum var, tanimiyom bile sizi, ama yinede siz bilirsiniz😏🙄
Valla yanlis anlama ben ne sokakta sorularinda ne baska kizlardan nede benim karsima cikan erkeklerin hicbiri bakir degildi
Siz onunuze gelen herkese bakirmisin diye soruyormusunuz🤦♂️🤲
Dedigim gibi iliskim olmadi daha sevgilim bile olmadi o derece yani, inanip inanmamak size kalmis, o degil de siz neden bu kadar imkansiz birsey olarak goruyorsunuz, hani anliyom belki siz degilsiniz falan beraber oldugun kisilerde degildi cogu degil vs ama bu herkes icin de gecerli degil ya...🤷♂️
Herkezin kendi secimidir karismaya gerek yok özel hayata o yüzden zaten ankette cevap verin dedim türkiyede yasayanlar icin gecerliydi soymuyoruz ama duyuluyor olmadiklari gülüyorlar erkek bakirmi olur diyorlar
Tabi herkes secimi zaten bana ne.
Yani bakir zaten iliskiye daha once girmemislere denilir, kizlar da sadece belli oluyor zar la, erkeklerde olmuyor o yuzden belki erkekler daha rahat bilmiyom ama ben tekrar diyom ben bakarim kalmaya da devam edecem evleneseye kadar...
Dogru secim bence dilerim nefsine yenik düsmessin
Dusmem ben Allahin izniyle. Dogru secim olan nedir
Evlilikten sonra düsünmen laakin yapanlarada karsi deglim
Boyle dediginize gore siz de bakirsiniz.
Hem karsi olman ne degisecek ki, elinizden birsey mi gelebilirdi...
Karsi gelmem zaten... Herkezin kendi hayati vardir ve istedigi gibi yasar o hayati
Insanin kalbi güzelbolmali
Tabi insanin kalbi guzel olmalidir ama bazi kriterler vs olur insanda, yani dinine gore yasayan birisi dusun mesela...
Kalb güzel olmadiktan sonra istedig kadar namaz kilsin hac taksinlar
Bende onu diyom kalbi guzel olmaktan ziyade insan bunu da isteyebilir...
Evet dogru
Iste o yuzden bana sadece kalbi iyi olmasi yetmiyor, hee kisilik insan olarak super bir insandir onda hic suphem yok ama...
Anliyorum benim icin önemsiz dindar vs olmasi iyi kalplilige bakiom
Kendime benzeyen birisini istiyom iste, insan kendisini nasil mutlu hissedecekse oyle kararlar almali zaten...
Haklisin
Oyleyim tabi😉neyse iyi geceler ben yatacam gec oldu🙏🌙😇
Bende iyi geceler
Neden böyle bir görsel koydun? Bakire olmayanlar Kahpe mi yani?
Tam tersini anlatmak istedim
Vurun Kahpeye milli mücadele dönemini anlatan, bir Türk klasiği. Niye burda paylaştın anlamadım?
Genelde bakire olmaxanada vutun kahpeye tarzi davranixorlar cogu türklet ondan
Sen her şeye biraz uzak gibisin 😅
Türkiye öyle dglmi sence
Konuşma tarzın öyle geldi. demek istediğim bakir/e kalanlar istemsizmiş gibi düşünmek doğru değil. Birçok insan dini olsun, evliliğe romantik bakış açısı olsun böyle tercih ediyor, ya da etmiyor. Hayat görüşü farklı olanlar birbirinden alabildiğine uzak durur zaten. Avrupaya kıyasla demişsin. Türkiyede 15-16 yaşında olmaz cinsellik, 18de de olmaz çoğunlukla, yirmilerden sonra yetişkin biri kendi parasını kazanırken olur. Bu kitabın geçtiği dönem 1900 lerin başları bugüne kıyasla çok ekstrem yani o yüzden dedim.
Üniversiteyi başka şehirde okuyanları unuttum bir an. O da kişiye bağlı tabi.
Yok aslinda filmle alakali demek istemedim demek istedigim yani bakire olmayanlara cikar icin yaklasiyor erkekler bu tiskindiriyor beni cevremde gördüm ondan vurun kahpeye tarzi sucsuz birine tarzi o anlamda dedim yani bakire degil diye bi kadin bunlari yasamak zorunda değil tarzi demek istedim filmden cok filmin adi yani
Peki anladım 😌
😊😊
Bakirim bu normalde bişey
Tabiki
Sence ben bakır ola bilirmiyi..
Hayir🙃
Yani
Ahaha kız bu nasıl soru 🙄
Merak ettim avrupada bakire yokta
Anladım bebişim
Kimseden utanmıyorum.
Bakirim.
Bayanlar rahat cvp versin diye dedim
Bakir bakireeeee kim bulmuş 'la bu abuk subuk şeyleri
Manyagin biri🤭
Benn 13 14 yaşımda kaybetim 😂
Yuuh
Valaha bak
Bu zamanda pek sanmıyorum kaldığını
Türkiyededemi?
Evet özellikle burda
Ilginc
Istanbuldanmisin
Evet
Evet İstanbul'da pek takinti yokmus duydugum kadariyla ya türkiyenin diger yerleri?
Herkesi nereden bilelim durdurup sorulacak bir soru mu bu
Olsun kedi güzelmis olay tamamdir😊🤭⚘😂
Teşekkürler güzeldir benim kedim ☺️
Seninmi😊
Cok yqramaz gibi duruyor😂🤭🐈
Evet yaramazlık onun işi 😀
Cokta simartmissin masallah😂😏🤭😋
İstersen şımartma kendisi şımarık 😀
Burnuna cirmak atiyomu
Atmaya çalışıyor ama tırnaklarını kesiyorum ısıtıyor bu sefer de 😀
Hahaha hayvanciga baska tür isgencelerde yapionmu tirnagni kesme haric😂😂😂🐈
Tırnak kesmek işkence değil gereken bir durum
Saka yaptim zaten😊
Peki
😊⚘❤👍👌🙃
Bakir değilim dedim ya kaç defa daha soracaksın
Anketi unutmusum bayanlarda merak ediyorum
Bakirlik ve bakireliğe bu kadar takılma cinsellik insanın doğasına aykırı bir durum değil sadece hayvani duygularla yaşamamak gerek cinselliği
Yok benim öyle bi takintim yok herkez özgürdür laakin evlilikten önce nekadar dogru bilmem ama almanya özgürde türkiyede bu tarz kizlara bildigim kadariyla kötü bakiyorlar erkekler
Kötü gözle bakan erkekler kötüde o yüzden hayatımda aldığım kişi bakire olmayabilir ama benim için önemli olan cinselliği nasıl bir üslupta yaşamış olduğudur
Bende sana sorayım bakire misin
Evet
Biliyorum niye böyle bi kötülük var tr de anlamiyorum hz mevlana derki ne olursan ol gel kim olursan ol gel... hz isanin en yakinindaki marìa magdalena fahi... lik yapmus biriydi
İşin aslı şu evrimini tamamlayamamış erkekler kadınları aşağı görür bu yüzdende bakire olmayan kadın o tip erkeklerin gözünde kötü kadındır ama kendi yaptıklarından bi haberdir
Ama söyle birsey var tr de bi kadinin bakire olmadigni bilsinler hepsi onu kullanmaya calisiyor almanyada dolu benim bakire olmayan bayan arkadaslarim vardi 25 nde en gec evlendiler biz bisey yapmadik evde kaldik canimiz sagolsun😊😂🤭
Eski insanlardaki bilinç seviyesi günümüz insanlarında malesef ki yok ayrıca Mevlana'yı bu işe karıştırma çok farklı durumlar söz konusu hele ki peygamberleri hiç karıştırma işin içinden çıkamayız
Dedim ya bizim erkekler gelişimini tamamlayamamış açık kapı gibi görüp hemen salça oluyolar tamamen hayvansal iç güdü
Orasi dogruda demek istedigim yani hatada yaptiysaniz gelin diyor onlar bile vurun kahp... ye demiyor yani laakin kendine müslüman diyenler o kizlara kötülük yapmaya calisiyor onu anlatmak istedim
Aynen insanlikla alakasi yok
Anladım ama bu sorunun kaynağı zaten islam o yüzden müslümanların yaptığı şeyleri çokta takma
Haklisin cok yazik ama... Nice Kadinlar harap oluyor öyle
Tarihte hep böyle olmuştur
Şöyle açıklayayım dünyanın yaşı yaklaşık 4.5 milyar yıl insanlığın yaşı ise yaklaşık 300 bin yıl daha gelişimimizi tamamlayamamayı geç bilinç olarak gelişmeye başlamadık bile teknolojik ilerlemeyi baz alma bilinç farklı bişey
Ne yapmali artik kadinlara bu düsmanlik bitsin diye?
Bu durum bi anda bitecek ya da bizim bitireceğimiz bir durum değil ama başlangıcını yapabiliriz asıl olması gereken insanların bilinçsel olarak gelişmesi ve dünyayı yönetenlerin bir an önce değişip yerlerine üstün bilinçli insanların gelmesi ama şu da bir gerçek bunların günümüzde olması çağ atlamamız demek bu da çok zor şu an
Dünyayi ypnetenlerin yerine nasil insanlar gelmeli sence bende böyle düsünüyorum cünkü
Gücü elde etmek isteyen insanların yerine insanlık için daha iyiyi yapmaya çalışan kişilerin gelmesi lazım
Şu an ki dünya yönetimi para güç ve egoistlik üzerine kurulu
Yayın gerçekten 37 mi
Yaşın*
Aynen bende senin gibi düsünüyorum 38 im
Bu sitede bu tarz konuşmaları yapacak insan bulmak hoşuma gitti o yüzden sordum
Tskkür ederim
Bir sorum olacak
Avrupa'da bakir bakire olmak yadırganıyo diye biliyoruz bu doğru mu
Evet biraz öyle ve yalniz kaliyosun hep kimse yaklasmak istemiyo
Benim arkadaslar 14 ünde bakireligni verdi kizlar 20-25nde hemen evlendiler ve cokcada evlilikteklifi aldilar
Neden yaklaşmak istemiyorlar ne düşünüyolar
Türkiye de kadınlara böyle bi baskı yok tabi ama erkeklere karşı fazlasıyla var alay konusu bile oluyo
Cok sacma.. ille kirletcek kendi seviyesine düsürcekler o erkekleri yapanlara karsi dglm ama alay etmeleri bi tanidigim erkek sadece alay ediorlar diye yatti... kizlarada yaklasmiorlar baslarina bela alirlar ve sexden anlamazlar diye bazilardida sadece bozma tadini almak icin yaklasmaya calisio erkekler kadar igrenc varliklar görmedim hayatimda
Kadinlara tek biraz zaafim olsa lezbien olurdum
Bakir değilim, çünkü evlenip ayrıldım.
bakireyim 🤭
😊😊
kezbanların dalgasını geçtim :d
Hmmm kezban kime dionuz siz
kezban: bir erkek kendisiyle tanışmak için girişimde bulunduğu an anında götü kalkarak, kendini bir bok sanıp samimiyetsiz ve gerizekalıca davranışlar sergileyen aptallar için kullanılan bir tabir
Hahaha😂🤭
Bakir değilim gizliden söylenecek ne var ki bunda
Bayanlar icin
Hiç ilişki yaşamamış olanlar bekar bakiredir.
anket yokki :D bakir değilim
Of ya unutmusum tekrar sorim
Değilim
Bakirim
Allaha inancindanmi
Hayır bakire karı istedigimden
Hmm yapar yalanda söyleyebilirdin erkek olarak
Yapmadım yapmam da seviştim ama ileringitmedim en fazla boxerle kaldım o da sudyen kilotla ilerisi olmadi
😂🙃
Senin pekk
Degilim
Hayır değilim.
B şıkkı