Sevişirken makyajı akan kadın itici mi görünür, yoksa çekici mi? Özellikle deepthroat sırasında yüzü gözü, makyajı birbirine karışmış bir kadın itici görünebilir mi?
Çekici görünür
İtici görünür
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevişirken makyajı akan kadın itici mi görünür, yoksa çekici mi?
İticidir. Erkekler seviyor olabilir lakin ben makyaj sevmem yatakta parfüm bile sıkmam. Deep sırasında ağzı yüzü birbirine giren kadın üzgünüm ama deneyimsizdir :) Kusmakla gülmek arasında ne kadar çekici olabilir ki
4
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
İşte bu yüzden eyeliner çekemiyorum o zamanlarda 🤭
İtici olduğunu asla düşünmem ama hoş değil. Olacaksa anlık gelişen durumlarda olsun lütfen bu makyaj akmaları. Planlanmış bir gecenin (gerçi gündüz de olabilir bu nedenle planlanmış bir sevişmenin diyelim) hiçbir aşamasında kimyasal bir maddenin tadını almak istemem. Parfüm, deodorant, roll on gibi kokular ve ruj da dahil olmak üzere tüm makyaj malzemeleri vb kimyasalların tadı ilişkinin kimyasını bozar bence.
En güzeli öncesinde duş alarak kimyasallardan arınmak. Gerçi makyaj temizleme ayrı bir işlem gerektiriyor ama hiç olmazsa karşılıklı olarak diğer kimyasallardan arınmak lazım. Makyaj kalsa da olabilir, diğerlerinin yanında en az rahatsız eden şey makyajın bozulması olur.
Deepthroat yapabileceğim bir şey değil, onu hakkıyla yapabilmek zor. Her kadın hakkını veremez ve ayrıca ben mide sorunu yaparım eğer bunu yapmaya kalkışsam. İstesem de yapamam, makyaj yapmadığım içinde böyle bir durum yaşamam ve bence makyajın akması itici bir şey ama deepthroatı hakkıyla yapıyorsa bir kadın erkek bunu görmez
Gerçekte olan durumlara bakılırsa hicde sorunlu gorunmez Ama bazı kadınlar makyajı öyle abartiyorki akinca ilişki isteği bile kalmıyor Mümkünse makyajı iki dk kabasini silse güzel olur :) ya da mümkünse o kadar makyaj yapılmasın Şahsen hiç sevmiyorum aşırı makyajlı kadınlari Altından ne çıkacak diye bakıyorum inanamıyorum bazen makyajsız haline İlla ünlüler gibi boya küpü ne dusmus gibi makyaj yapmak gerekmiyor Doğal olsunlar canimizi yesinler
İki şey hiç değişmemiş KS de. 4-5 yıldır yoktum. Biri cinsellik postuna yığılan erkek sayısı. Ki bunların çoğu cinselliği gitgelden ibaret yasayabilenler. İkincisi yaş ortalaması. Sanırım üniversite gibi olmuş KS. Belli yaşta girip sonra mezun olup gidiyorsun.
İtici olmaz. O an zaten doğal olan hiçbir şeyden iğrenmem.. Benden kaynaklanmıştır sonuçta. Gözlerinden gelen yaşlarla rimeli aksın mesela, sıkıntı yok..
Her insan yaratılırken mükemmel güzellikte yaratılıyor zaten. İnsanlarımız dış dünyaya bakıp neden daha güzel olmayayım ki deyip, kendi asıl doğal güzelliğini unutup makyaja başlıyor. Kullandığı şeyler doğal güzelliğini bozup dahada kötü bir hale geliyor farkında değil. Bence bir kızı makyajlı mı makyajsız mı öpmek istersin deseler kesinlikle makyajlı birini öpmem..
Bence çekicidir çünkü makyajının akması için terlemesi gerekiyor ve bunu sağlıyorsan iki tarafta haz almış ve mutludur bir kadını terletip orgazıma ulaştırmakta güzel bir şey bu yüzden çekici bulurum.
Kadın ırkı o makyajı zaten altına girecekleri aygırın altında inlerken silinsin diye yapıyor. Yani bozunuz efendim kadınları da kadınların makyajını da... Kullanıp kullanıp atın. Bozun bozun bırakın... Belinize kuvvet... Acımayın...