Cinsel Yaşam Evliler her zaman öpüşüyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Evlenince sürekli öpüşmek istiyorum Evliler her zaman öpüşüyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet.. yani çok uzun sürmüyor ama denk geldiğimiz yerde mutlaka öpüşüyoruz film izlerken falan bazen hafif bi buse bazen çekip bırakıyor aşk evliliği yaparsan sende öpüşebilirsin djjskks 3 0 Yorumla
gerçekçi-kişi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Benimde ne hayallerim vardı ama malesef öyle olmuyormuş evlenince. Oyüzden bekarlığa devam. İyiki evlenmemişim 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Arzu ile sevişerek evlenenler her fırsatta öpüşürler.. 1 0 Yorumla
doğrulukyadacesaret Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Hanı şöyle bir laf varya" ölülerde zannediyorki diriler hergun helva yiyor" o hesap bence😊 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tartışmalardan ona fırsat gelmez emin ol jdjsusjjsj 4 3 Yorumla Koşucu54 +1 yıl Sizinki fırtınalı geçiyor demek ki sllslslsls Yorumla magnumelegant +1 yıl 👏 👏 👏 👏 👏 Yorumla Koşucu54 +1 yıl @magnumelegant 😊😁 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evli değilim ama evlendiğim kişiyle uzun süre öpüşmek isterdim ben de, çünkü en iyi eylem :) 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. bı zaman tuvalette cıkardıklarının rengını bıle soyluyorlar 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Zannetmiyorum ama bende öpüşmeyi çok seven biri olarak sürekli öpüşmek isterdim 😅 1 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. şu an ki isterken dolayı her zaman yapamadigin için 0 0 Yorumla
Ankaralikaan Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. benim olan şeyi neden öpmeyim 1 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. öbüş 1 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Öpüşen vardır tabi 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. sadece öpüşmek mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Evet.. yani çok uzun sürmüyor ama denk geldiğimiz yerde mutlaka öpüşüyoruz film izlerken falan bazen hafif bi buse bazen çekip bırakıyor aşk evliliği yaparsan sende öpüşebilirsin djjskks
Benimde ne hayallerim vardı ama malesef öyle olmuyormuş evlenince. Oyüzden bekarlığa devam. İyiki evlenmemişim
Arzu ile sevişerek evlenenler her fırsatta öpüşürler..
Hanı şöyle bir laf varya" ölülerde zannediyorki diriler hergun helva yiyor" o hesap bence😊
Tartışmalardan ona fırsat gelmez emin ol jdjsusjjsj
Sizinki fırtınalı geçiyor demek ki sllslslsls
👏 👏 👏 👏 👏
@magnumelegant 😊😁
Evli değilim ama evlendiğim kişiyle uzun süre öpüşmek isterdim ben de, çünkü en iyi eylem :)
bı zaman tuvalette cıkardıklarının rengını bıle soyluyorlar
Zannetmiyorum ama bende öpüşmeyi çok seven biri olarak sürekli öpüşmek isterdim 😅
şu an ki isterken dolayı her zaman yapamadigin için
Yok be ne öpüşmesi ilişkiye girmeyi bile unutuyoruz malesef
Evlenmeden öpüşemiyo musun?
benim olan şeyi neden öpmeyim
Olur mu canım arada koklaşmak gerek
Evliler: 7/24 öpüşüoz krdşm
Evlenmeye gerek yok ki onun için
Evlenirsem ben de çok isterim
Öpüşmüyorlarsa yazık geçen zamanlarına djdjdj
Öpüşülmeli bencede 😂
Olasılığı yüksek bir isteğe sahipsiniz.
Öpüşmeden seks yapıyorlar çoğu zaman 😀