Farklı pozisyonlarda denenmelidir. Misyoner gibi pozisyonlarda başlansa bile arada hâkimiyeti kadına vermek gerekir. Kucak pozisyonunda hem o baskınlığı hissetmek hem de görsel olarak kadınını izlemek tahrik edici gelir. Ayrıca doggy, duvara yaslama vs. gibi pozisyonlarda denenmelidir en standart bir cinsel ilişkide bile.
Pozisyon değişimi de çok önemli aslında sekste kontrol tek bir kişinin elinde olmamalı ikisi de yönetmeli bunu ve aynı zamanda pozisyon değişimi sırasında uyarı etkenleri de azaldığı için daha uzun bir seks yaşanır.
Pozisyonu geç aynı odada bile sürekli yapmam muftak banyo salon ara koridor damda balkonda gece arabada sahilde ne o öyle monoton monoton yat kalk iş bitir yak sigara yat göt göte.
Surekli pozisyon değiştirmek dogru bir hareket degil erkegin birkac pozisyonda orgazm yasamasi onu yormayacak ve daha fazla haz almasini saglayacaktir. Surekki pozisyon degistirmek yerine. Her sevismede bir kac farkli pozisyon denemek daha mantikli bir hareket olacaktir
Partnere gore sekillenir pozisyonlar. Ritueller olur once. Daha sonra o gun kararlastirilana gecilir. Pozisyondaki rahatlik ve ve zevke bagli olarak uzatilir bazen. Boy ve kilo cok onemlidir. Zayif kadinlardaki pozisyonlar daha zengindir. Biraz etine doygun olanlarda ise bu durum rahatliga kayar. Biraz da sert olmaya. Tabiki siddete karsiyiz 😅
Sürekli değilde en fazla 2 veya 3.. Tek veya 2 pozisyon daha iyi oluyor bence. Pozisyon değişmeye uğraşmak yerine başka şeylerle uğraşmayı tercih ediyorum.
Ben genelde kadını zincirleme orgazma ulaştırmadan değiştirmem. Her zincirlemeden sonrada değiştiririm en fazla 3 defa, zaten sonra kadın hareket edecek hali kalmıyo ve dur diye yalvarıyo
Bu partnere de bağlı, ben sık pozisyon degistirmeyi severim tabi boşalma sürem el verdiğince, ama partnerinde buna izin vermesi ve senkronize olması önemli