Cinsel Yaşam Kıyafet varken hamile kalınır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Kıyafet varken üzerimde boşalma olduğunda hamile kalır mıyım Kıyafet varken hamile kalınır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
bizedemitroll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl '' bu kadının üstüne de ceketi atsak hamile kalıyor yav.''kapıcılar kralı seyit 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Korktuğum için sordum işte Yorumla bizedemitroll +1 yıl basit biyolojik bilgiler bunlar. Yorumla Soran +1 yıl Korkunca işte için içini yiyor Yorumla bizedemitroll +1 yıl basit biyolojiyi bilmeyince ortaya çıkan basit korkular. Yorumla Soran +1 yıl İhtimal var diyenler olduğu için sordum Yorumla bizedemitroll +1 yıl basit biyoloji bilmeyen insanların verdiği basit cevaplar. Yorumla
lKARABEY Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kalınır ama şöyle kafete bağlı ıç çamaşiysa mesela sperm sızarsa kalinir 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Kot pantolon, ince külotlu çorap ve külot vardı lKARABEY +1 yıl Yok fizik kurslarına aykırı da o nasıl zevk ya gidip duvarla tatmin olsaydi bari üstün e deri cekete ataydın 😂😂😂😂😂😂😂 lKARABEY +1 yıl Korkma kalman imkansız onu diyenler veled Soran +1 yıl O çıplaktı ama boşaldı ve pantolonumun bazı yerlerine geldi gerçi o yerlere ben dezenfektan sıktım olmaz bir şey biliyorum aslında ama korku işte lKARABEY +1 yıl Korkma bana güven işin içindeyim ben 🤗 Soran +1 yıl Umarım bir şey olmaz ya lKARABEY +1 yıl Bana güven valaha bulana olmaz lKARABEY +1 yıl İşin içindeyim sorma nasıl diye ama olmaz Soran +1 yıl Bunu erkek arkadaşımada söyledim ama o kadar da değil abartma dedi lKARABEY +1 yıl Detaylıca anlatamıyorum olmaz he iyice anlat dersen burdan anlatamam sor bana amam burdan anlatamam kardeis m Soran +1 yıl Biliyorum nasıl oluyor hamilelik ihtimal var diyen doktorlar var o yüzden sordum lKARABEY +1 yıl Ama sende yok onu diyen doktor birdaha tip okusun 😁😂 Soran +1 yıl Kottan geçer falan diye korktum lKARABEY +1 yıl Yav yok ila eski mesleği dedirtcen yok 😂
HayalsizDasporav Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Lütfen şu biyoloji ve fen dersini dinleyin Böyle basit sorular sormayın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Basit ama korkuyorum işte Yorumla
leclıte Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kıyafetin kalır sen degil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Korkuyorum da biraz Yorumla
İpimleKuşağım Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl saçmalamayın artık... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz değil mi ihtimal var diyenleri gördüm de Yorumla İpimleKuşağım +1 yıl yok olmaz Yorumla
Uzzzzzz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 768 cevap paylaştı. Olmaz bisey 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
'' bu kadının üstüne de ceketi atsak hamile kalıyor yav.''
kapıcılar kralı seyit
Korktuğum için sordum işte
basit biyolojik bilgiler bunlar.
Korkunca işte için içini yiyor
basit biyolojiyi bilmeyince ortaya çıkan basit korkular.
İhtimal var diyenler olduğu için sordum
basit biyoloji bilmeyen insanların verdiği basit cevaplar.
Kalınır ama şöyle kafete bağlı ıç çamaşiysa mesela sperm sızarsa kalinir
Kot pantolon, ince külotlu çorap ve külot vardı
Yok fizik kurslarına aykırı da o nasıl zevk ya gidip duvarla tatmin olsaydi bari üstün e deri cekete ataydın 😂😂😂😂😂😂😂
Korkma kalman imkansız onu diyenler veled
O çıplaktı ama boşaldı ve pantolonumun bazı yerlerine geldi gerçi o yerlere ben dezenfektan sıktım olmaz bir şey biliyorum aslında ama korku işte
Korkma bana güven işin içindeyim ben 🤗
Umarım bir şey olmaz ya
Bana güven valaha bulana olmaz
İşin içindeyim sorma nasıl diye ama olmaz
Bunu erkek arkadaşımada söyledim ama o kadar da değil abartma dedi
Detaylıca anlatamıyorum olmaz he iyice anlat dersen burdan anlatamam sor bana amam burdan anlatamam kardeis m
Biliyorum nasıl oluyor hamilelik ihtimal var diyen doktorlar var o yüzden sordum
Ama sende yok onu diyen doktor birdaha tip okusun 😁😂
Kottan geçer falan diye korktum
Yav yok ila eski mesleği dedirtcen yok 😂
Lütfen şu biyoloji ve fen dersini dinleyin Böyle basit sorular sormayın
Basit ama korkuyorum işte
Kıyafetin kalır sen degil
Korkuyorum da biraz
saçmalamayın artık...
Olmaz değil mi ihtimal var diyenleri gördüm de
yok olmaz
Olmaz bisey
kalırsın soda ıcersen de cocuk erir