Yeni evliyim ve daha yeni doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. Daha önce prezervatif kullanıyorduk ilk defa içime olacak yani. Benim daha önce böyle bir deneyimim olmadı. O sıvı içimde kalır mı yoksa hemen silmeli miyim? Ayağa kalkınca içimden dökülür mü? Nasıl oluyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılyatak odanızda komidin üzerinde peçete kağıt havlu gibi şeyler bulundur. iş bitince dıştan silersin. araya da peçte koy ayağa kalkarken. çünkü dışa akar. sonra duşta normal su ile yıka. uzun süre öyle kalma. 1-2 saatten bir şey olmaz ama uzun ürede mantar yapar. o nedenle yıka.
11 Yorumla
Soran+1 yılTamamdır, teşekkürler.
En İyi Cevaplar
Endişelenme. İçine boşaldıktan sonra pozisyona bağlı olarak çıkışa yakınsa akabilir. Sende silersin eğer hemen akmazsa duşa gidip yıkanırken gerekeni yaparsın. Sonrasında ne önlem alacaksan zaten eczaneye sorarak adım at yönlendirir ve dogru bilgiyi verirler. İyi eglenceler tadını cıkar
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHap kullanıcak mısın düzenli?
O hap zaten hamileliği önler zaten14 Yorumla
Soran+1 yılEvet kullanıcam zaten hamileliği önlemesi için sormuyorum yani sonuçta bu sıvı içimden dışarı akıcaksa nasıl yapmalıyım diye merak ettim
Cevap sahibi+1 yılSen onu düşünme bir kısmı içine girer geri kalanıda kendiliğinden akar zaten. Kaç yaşındasın
Soran+1 yıl24
Cevap sahibi+1 yılAnladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alaka neden uyumsuz olsun on numara bence ne güzel uyumlular kız dişleri bedava dişleri inci gibi olur onun sayesinde erkekde hemşire kızın sayesinde bir tarafları gelişir :D on numara olur her şey
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılla cevabı yanlış soruya yazmışım kusura bakma tüh lanet olsun
Dokulmez korunmada sorun olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılKorunmada neden sorun olsun zaten hap kullanıyorum
+1 yılÇoğu geri dokuluyo zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılKondomu neden bıraktınız
13 Yorumla
Soran+1 yılGerek yok hem daha masraflı hem her seferinde yırtıldı mı riski var hem de zevki azalttığını düşünüyoruz. Bir de düzensiz regl olduğum için her seferinde acaba hamile miyim düşüncesi. Hap daha kolay.
Cevap sahibi+1 yılEşin geri çekilme yöntemini beceremiyor mu bence en güzel yöntem
Soran+1 yılBeceriyor da riskli sonuçta. Bir de rahat rahat sevişmek varken aman içeri girmesin diye uğraşmaya da gerek yok. Onun yerine doğum kontrol hapı alıyorum artık. Zaten bir zararı yok.
+1 yılYok artk ya
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım