hayır vajinal orgazm yaşamadığın için geçici tatmin oluyorsun fakat canın tekrar istiyor bu yüzden sürekli mast yapıyorsun, bunun sonucunda zevk bağımlılığı sürekli istek, sürekli sexe hazır olma ıslaklık gibi durumlar ortaya çıkıyor ki bu da bekaret azgınlığına sebep oluyor, bekaret bozulduktan sonra düzenli seks yaptıktan bi kaç ay sonra hormonların düzelince fiziksel olarak doygunluğa ulaşınca bu durum geçer ve kafan daha rahat olur. sadece regl dönemlerinde aşırı isteklenme olur o da normal
rica ederim biraz ara vermeye çalış klitorisin olduğu kısım sürekli tahriş olur deri kalınlaşır sertleşirse seks yaparken oral yapınca zevk alamazsın dikkat et
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Çok şey etme sen gene de
Çok sık mastürbasyon sürtünme etkisiyle tahriş yaratabilir, kayganlaştırıcı kullanabilirsin, ya da ara verebilirsin, geçmiş olsun.
Sert davranıyorsan olabilir yavaş olursan biraz iyi edersin kendine zarar çünkü acır canın normal olarak
Selam, olabilir aşırı yormayın biraz dinlensin vajinanız.
Doğru yapmazsan acır tabi ama doğru taktik var istersen gel gerçek hazzı yaşaman için güzel bir taktik verebilirim
Çünkü vajinanın dudak içleri çok nazik yapıdadır zevk anında tagriş ola bilir..
çok baskıdan veya sürtünmeden tahriş deri zedelenmesi veya fazla kasılmaktan kas ağrısı krapları olabilir
Sürtünmeden dolayı tahriş olmuş sanırsam bakınca farkettin
normal bekaret azgınlığı diyoruz biz buna, o anda anlamazsın bu yüzden ben seans görüşme isteyen kızlara klitoris oral ile orgazm tavsiye ediyorum ;)
Bekaret azgınlığı mı? Bekaret gidince azgınlık da mı gidiyo
hayır vajinal orgazm yaşamadığın için geçici tatmin oluyorsun fakat canın tekrar istiyor bu yüzden sürekli mast yapıyorsun, bunun sonucunda zevk bağımlılığı sürekli istek, sürekli sexe hazır olma ıslaklık gibi durumlar ortaya çıkıyor ki bu da bekaret azgınlığına sebep oluyor, bekaret bozulduktan sonra düzenli seks yaptıktan bi kaç ay sonra hormonların düzelince fiziksel olarak doygunluğa ulaşınca bu durum geçer ve kafan daha rahat olur. sadece regl dönemlerinde aşırı isteklenme olur o da normal
Hmm anladım teşekkürler
rica ederim biraz ara vermeye çalış klitorisin olduğu kısım sürekli tahriş olur deri kalınlaşır sertleşirse seks yaparken oral yapınca zevk alamazsın dikkat et
Tamam 🥺
Vajinan tahta olsa çıkan talaslardan apartman isinirdi
Vulva hassas bir bölge, narin davranmalısın.
Belli ki tahriş etmişsin, bir müddet istirahate bırak yavrucağı.
Hayır o çok yapmakdan olmuyor o acı tahriş veya zedelenme değil. Kadınlar orgazm olurken acıda hissediyor, boşalmaya yaklaşıyorsun. Kaç yaşındasın.
Kuru olduğu için hissediyor olabilirsin suyla islatmani tavsiye ederim ve de çok ovduktan sonra tahriş olabilir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.
Yaparken tahriş yapmis olamniz muhtemel
Tahriş ediyorsun belliki
Hep aynı şekilde yapıyorum ama. İlk defa böyle oldu
Ust uste yapıyorsun ozaman.
Evet.. çok yapmadım ama ikinci olucak
Yardimci olayim istersen
Hangi konuda
Daha güzel rahatlaman konusunda
Tahriş olmuş olabilir, çok üstüne gitme.
Uykum var uyusam iyi olucak ama çıkmıyor aklımdan 🥺
Sürtme, sadece dokun.
Sürtününce daha zevkli
Ama tahriş ettin. 😂
Sert ve tam uyaramıyorsun kendini sert yapıyorsun
Yorma fazla hirpalama
Fazla sert yapıyon demek ufaklık
tahriş etmiş olabilirsin, biraz ara ver.
Tam olarak neresi acıyor
Acı mı. Naptın ki o kadar ciciye 🤗
Kayganlaştırıcı kullan krem vs
zedelemişsindir kayganlaştırıcı kullan
Felç olursun
Yok komaya girerim
Ordan da felc
Benimde acıyor fazla yapınca, kaç kere yapıyorsun
Şuankinden daha çok yaptığım oluyordu. 4-5. sonunda acıyordu şimdi daha 2. yi yapmadan acıyor
Sende bakiresin dimi, tahriş olmuştur
Ben çok acıttım 😏
Tahriş olmuştur
evet acır...
en güzeli yalatmak
Bana bırak onu lütfen
Acır
İyice kayganlaştır
Damam
Parçalanır
Cok tahris olmustur
Yanlış okşuyorsundur