sağlam bi kaynak var mı söylediğine dair. böyle fake resimler çok internette çünkü. islamdada böyle birşey söz konusu değil. dini nikah olmadan namahremdir
Zaten bunun boyle oldugunu bende tahmın ediyorum lakin bu ucu acık ve suistimal edilmeye müsait bir konu bu basın acıklamasını kim bilecek one cıkan gene bu kelimeler bır kere etıysen düşüneceksin degıl mı
Yenı evlenecek cıftlerın mahrem yerleri ile ilgilenmesin mesela kuranda bu acık bir sekilde yazıyor okuyun demek cok zor degıl yanı nasıl bakabilir din kuralları cercevesinde bır Kelam et ortalıkta yayılsın sonra kendi sıtende basın acıklaması yap sıyrıl.. Gereksız işler
Bu lafı carpitanlar zaten biliyor neyin ne olduğunu. Hatta bilmeyen yok neredeyse. Dinle alakası olmayan insanların böyle dedi diye lafı değiştirip carpitip eleştirmesi komik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bu diyanet işleri bakanı tam bir sahtekar zaten Hristiyan bozması biri
Yanı sevdıgim bır insan degıl
Neden bu kadar çelişiyor diyanet kendisiyle anlamıyorum.
Diyanet dediğn oradaki tek bır adam kendi ahlaki degerlerine göre belkı libido degısımıne göre fıkır veriyor
Harbiden çok saçma. Bayağı saçmalıyorlar.
Gece foto at artık serbest
Onlara göre karar alacak olsam ohoo
Ahahah degıl mi.. Ama cok ıgrenc muhabbetler geldı aklıma evlilik istiyor musun al o zaman dıyecek insanlar cıkacsktır 🤣
sağlam bi kaynak var mı söylediğine dair. böyle fake resimler çok internette çünkü. islamdada böyle birşey söz konusu değil. dini nikah olmadan namahremdir
Yaz Google a bak ne fetvalar var diger İslam ulkelrrınde de bır kere diyanetin ne diyorsunuz sız dedıgın de duymadım zaten.
www.diyanet.gov.tr/.../basin-aciklamasi
Yazdım çıktı.
Zaten bunun boyle oldugunu bende tahmın ediyorum lakin bu ucu acık ve suistimal edilmeye müsait bir konu bu basın acıklamasını kim bilecek one cıkan gene bu kelimeler bır kere etıysen düşüneceksin degıl mı
Dostum bu ülkede İslam düşmanı çok. Onlar ne dersen de hep başka anlamlara çekmeye calisiip provakasyon yapar. Diyanet napsin
Yenı evlenecek cıftlerın mahrem yerleri ile ilgilenmesin mesela kuranda bu acık bir sekilde yazıyor okuyun demek cok zor degıl yanı nasıl bakabilir din kuralları cercevesinde bır Kelam et ortalıkta yayılsın sonra kendi sıtende basın acıklaması yap sıyrıl.. Gereksız işler
Bu lafı carpitanlar zaten biliyor neyin ne olduğunu. Hatta bilmeyen yok neredeyse. Dinle alakası olmayan insanların böyle dedi diye lafı değiştirip carpitip eleştirmesi komik
Suc dıyanette madem boyle bır fetva veriyorsun dayanak ayetleri soylıceksın buna gore bız boyle yorumladık dıceksın babanın inancı degıl ki kafama gore soyledım oldu.. Papazlar ogut vermeden once ayet soyle bunlar ıyıce sasırdılar
İnancı olmayan işine geldiği gibi yorumlar.
inancın temelı dıyanet degıl ayettir.
İnancı olmayanın da ayetleri nasıl yorumladigini hepimiz biliyoruz
Mahremiyeti sadece 3 g 1 v/p’den ibaret sayanların atıfta bulunacağı bir sorun aslında
Fikri hür, vicdanı hür çiftler evlenecekler ne güzel..
mahremden kasıt ne orası onemlı eger bu sacsa mesela mantıklı
yorumlara baktım herkes coksıg dusuncede mahrem dıyınce sadece cınsel organlar mı akla gelıyor
Bunu diyanet işleri başkanı yapanı ben...
- benimle evlenirmisin, açta bi bakıyım 😂
Hahah diyanete güncelleme gelmiş
Nolucak beğenmedim hadi ayrılalım mı diyeceğiz
Arabalardaki gibi lansman fırsatları deneme sürüşleri olmıcak mı
Haha göster ama verme demiş diyanett
O tamam fetva da çıktı gelsin şıklar