Cinsel Yaşam Cinsel ilişki esnasında anüse masaj yapar mısınız? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Anal seks yapmam ama oral seks esnasında iki tarafında anüse parmağı ile masaj yapması müthiş zevkli. Siz de denediniz mi Cinsel ilişki esnasında anüse masaj yapar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Arzu edersem yaparım. Bana bağlı. Nasıl istiyorsam öyle davranırım..İlla olacak ya da illa olmaz demem.. 1 0 Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. gayette güzel bişey bunu deneyimlediğim için söylüyorum ve olumsuz yan etkisini görmedim çifte haz bu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bir erkek benden böyle bir şey talep etmedi 2 7 Yorumla Soran +1 yıl çekiniriz. beni de partnerim zorla ikna etmişti. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben anüsümden zevk almam zaten Yorumla Soran +1 yıl anal seks yapmadın zaten ilgimi de çekmiyor. söylediğim sadece parmak ile masaj. oral seks yaparken perine bölgesi ve orası ile de ilgilenmek gerçekten çok zevkli veriyor. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anüse oralda yapıyor musun peki Yorumla Soran +1 yıl ilişkiden önce temizlenmemek şartıyla evet. sinirlerin yoğun olduğu bir bölge partnerimin hoşuna gidiyor onun zevk alması beni de tahrik ediyor. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben bundan zevk alır mıyım bilmiyorum açıkçası. Vajinam varken gerek görmedim ama illa farklı bir şey denenecekse kabul edebilirdim Yorumla Soran +1 yıl kesinlikle zevk alırsın parmak ve dil ile temas hakikaten müthiş zevk veriyor. zaman kaybetmeden demelisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Arzu edersem yaparım. Bana bağlı. Nasıl istiyorsam öyle davranırım..
İlla olacak ya da illa olmaz demem..
gayette güzel bişey bunu deneyimlediğim için söylüyorum ve olumsuz yan etkisini görmedim çifte haz bu
Göte parmak takip kanca yapmayı seviyorum karşı tarafa sadece
Henüz deneyimim olmadı ama bunları not alıyorum reis.
Bir erkek benden böyle bir şey talep etmedi
çekiniriz. beni de partnerim zorla ikna etmişti.
Ben anüsümden zevk almam zaten
anal seks yapmadın zaten ilgimi de çekmiyor. söylediğim sadece parmak ile masaj. oral seks yaparken perine bölgesi ve orası ile de ilgilenmek gerçekten çok zevkli veriyor.
Anüse oralda yapıyor musun peki
ilişkiden önce temizlenmemek şartıyla evet. sinirlerin yoğun olduğu bir bölge partnerimin hoşuna gidiyor onun zevk alması beni de tahrik ediyor.
Ben bundan zevk alır mıyım bilmiyorum açıkçası. Vajinam varken gerek görmedim ama illa farklı bir şey denenecekse kabul edebilirdim
kesinlikle zevk alırsın parmak ve dil ile temas hakikaten müthiş zevk veriyor. zaman kaybetmeden demelisin
Sana yapılması hoşuna gidiyor mu