Bazıları hemen olur diyor sevgililik hemen olabilir diye inanıyorlar. Ama onu sormuyorum bu olay boşalmanı nasıl etkilerdi? Seviyorum bu kızı diye daha güzel mi boşalırdın yoksa bunu düşünmez işine mi bakardın?
Ama bana diyor ki en çok da bana ait olmanı seviyorum diyor bunu da düşünüyordur bence yaparken? Yani ses ancak yardımcı olur mu diyorsun? O zaten yapmak istiyorsa kendi yardım olmadan bile yapar ama yardım da olursa daha çabuk mu olur?
Cabuk olmasina olur kendiside we olmasada olur Ben cekerken seslemi oluyorum cabuk istersem cabuk bosaliyorum canim cok uzatmak isterse hayali li kizlar deyisik deyisik seilde uzatiyorum Ama sesle olmasi heycan kadar getcekci olmasada sanki gerceyi yasiyor gibisin Onceleri benim cok gorustuyum oluyordu sesli guzelde oluyordu o siteye giremiyorum
Evet o sesler sayesinde ben reelde neler diyebilirim o esnada onları da öğreniyorum. ama sanırım sadece sevmek yeterli her türlü söylenecek şey bulunuyor. Peki uzattığında mı güzel oluyor yoksa kısa sürdüğünde mi ya da uzatmak isteyip tutamadığın ya da kısa sürmesini isteyip uzun süren zamanlar oldu mu? Çıkma Miktarını bunlar etkiliyor mu? Siteye girmene gerek yok gerçekten güzel oluyor 😊☺
Yavaş yavaş ıstıyoorum görüntülü olmıcak sesimle zaten boşaltıyorum ama hep aynı şeylerle de boşalınmaz diye korktum. Duygusal bi seks ıstıyorum benimle o anda vücudum için değil yaşadığımız tüm anılar her şey için birlikte olsun heyecan felan aramıyorum onlar ileride olur illaki
Cevap sahibi
+1 yıl
O zaman fantazili yapacaksin yani konusu olacak ortami olacak oyle direk sekse girmeyevek
Soran
+1 yıl
Yani bu sevgilim direkt inler misin felan demiyor direkt isteyenler cinsellikten soğutuyor zaten evet o şekilde ıstıyorum ama bu kısa bir konu da olmayacak. Her seferinde farklı konular olucak. Hani olaylar sayesinde bunu yapmış olucaz ama buna da hazırlıklı olucam tabiki. Benim eskiden bildiğim fantazi pozisyon şeklinde olur sanıyordum sadece ama konuda da bu olabilir haklısın
Ben seksi beraber öğrenebiliceğim birini isterdim ne o fazla bilicek ne ben fazla bilicem. Ama iki taraf da buna istekli olucak gelişmeye. Sadece ses değil fotoğraf atarak da bunu destekliyorum ama mesela o anda roleplay yapmak onun sevdiği bir şey yapmak bile ona yetiyor. Şimdi 3 gündür sese giriyorum ilk defa sevgili olduğum biriyle. Bundan öncesinde sese ihtiyaç duymuyordum ama bu şekilde çok daha kolay olduğunu gördüm Ya hepsi sesle boşalır mı bilmiyorum da bir yalama sesi yapmak bile yetiyor bundan başka da bir şey bilmiyorum
Sanal dışında bir şeyler yaşamayanlar kendi hayal gücünü savunuyor o şekilde yaparsan hayal gücün biter izleyerek yaparsan felan hayal gücün ölür diyorlar ama sen inşallah sokmadan zevk almam vb. demiyorsundur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Seks yaparken kulağına fısıldadıklarını fısıldamak.
boşaltıyor böyle durum
Peki sürekli aynı şey olabilir mi?
yazabilirisn bana burdan özel olur
Her ikiside olur galiba
Sana nude atarak bunu yapsam ve sevdiğin biri olsam hatta 3 günlük birisi olsam hayatında nasıl olur?
3 gunde atilmazki
Ve hayatimda olman icin 3 AZ deyilmi sence bence ileriki zamanlarda beli olur dusuncelerim
Bazıları hemen olur diyor sevgililik hemen olabilir diye inanıyorlar. Ama onu sormuyorum bu olay boşalmanı nasıl etkilerdi? Seviyorum bu kızı diye daha güzel mi boşalırdın yoksa bunu düşünmez işine mi bakardın?
O Anda cok istelkiysem sesten etkilerim ama tabi arkadasimda sesisiyle bosalmama yardim ederse bosalirim
He oanda seviyorum filan kimse dusunulmez o istekte arzularda
Ama bana diyor ki en çok da bana ait olmanı seviyorum diyor bunu da düşünüyordur bence yaparken? Yani ses ancak yardımcı olur mu diyorsun? O zaten yapmak istiyorsa kendi yardım olmadan bile yapar ama yardım da olursa daha çabuk mu olur?
Cabuk olmasina olur kendiside we olmasada olur Ben cekerken seslemi oluyorum cabuk istersem cabuk bosaliyorum canim cok uzatmak isterse hayali li kizlar deyisik deyisik seilde uzatiyorum
Ama sesle olmasi heycan kadar getcekci olmasada sanki gerceyi yasiyor gibisin
Onceleri benim cok gorustuyum oluyordu sesli guzelde oluyordu o siteye giremiyorum
Evet o sesler sayesinde ben reelde neler diyebilirim o esnada onları da öğreniyorum. ama sanırım sadece sevmek yeterli her türlü söylenecek şey bulunuyor. Peki uzattığında mı güzel oluyor yoksa kısa sürdüğünde mi ya da uzatmak isteyip tutamadığın ya da kısa sürmesini isteyip uzun süren zamanlar oldu mu? Çıkma Miktarını bunlar etkiliyor mu? Siteye girmene gerek yok gerçekten güzel oluyor 😊☺
Evet real de dogru ogrenilir
Semek de ama o zevkin icinde sevgi unutlur o farkli bir zevkli hislerdir
Nasıl yani sanalda yanliş mı öğrenilir?
Cevap verecem dusneyimde suanda arkadasinla diyer mesaj sohbetmeyimde dusunmeden acil cevap vermek istemiyorum kafanida karistirmamaliyim
Canim konulari ayri ayri yazarsaniz kolay cevlarim haà
Tamam teşekkürler en doğru şeyi düşünüp bulduğunda yazarsan sevinirim 😊evet ayrı zevk ama ben karıştırmayı seviyorum iki duyguyu da.
Tm yazarim canim arkadasinla sohbeti bitirince onuda bazi meraklari var da da senin sorunun sanali
Canim seni unutmadim donecem sorularina
He yok baska bir siteden bahsediyorum ordan bayanlar nm aliyorlardi beni ariyorlardi guzel oluyordu gercekten
Bana gore uzatilinca guzel oluyor arada sohbete etiyim oluyor cunki
Bazen kisa surmesi gerekende oldugu oluyor ama mecbursam kisa surduruyorum yoksa uzun surmesini tabi isterim
Sanalda yanlismi ogrenilir derken realde gibi olmaz benxe
Şu an nasıl istekliyim bir bilsen
Nasıl isteklisin
İnanılmaz derecede. Dimdik semsert
Ne sayesinde böyle oldun?
Sabah ereksiyonu
Nasil seks yapmak istedigini anlat
Yavaş yavaş ıstıyoorum görüntülü olmıcak sesimle zaten boşaltıyorum ama hep aynı şeylerle de boşalınmaz diye korktum. Duygusal bi seks ıstıyorum benimle o anda vücudum için değil yaşadığımız tüm anılar her şey için birlikte olsun heyecan felan aramıyorum onlar ileride olur illaki
O zaman fantazili yapacaksin yani konusu olacak ortami olacak oyle direk sekse girmeyevek
Yani bu sevgilim direkt inler misin felan demiyor direkt isteyenler cinsellikten soğutuyor zaten evet o şekilde ıstıyorum ama bu kısa bir konu da olmayacak. Her seferinde farklı konular olucak. Hani olaylar sayesinde bunu yapmış olucaz ama buna da hazırlıklı olucam tabiki. Benim eskiden bildiğim fantazi pozisyon şeklinde olur sanıyordum sadece ama konuda da bu olabilir haklısın
Bende tavsiye cok konusabiliriz :)
Gerçekten mi çıkar msın gizliden 🙂
Ciktim gizliden
Bundanda etkilenen varsa tamam
Cidden var bu normal değil mi?
Birinin ses tonunu beğenebilirsin sadece etkilenmek farklı bir boyut artık. Sesine karşı bir şey hissetmek filan insan aklını kaybetmiş olmalı
Sesime karşı hissetmek değil bana karşı hissediyor sesimi de beğeniyor ayrıca ikisi birleşince boşalıyor.
sesle boşaltmak nedir
Olmaz mı?
olamaz
Oluyor? xd
Olanda boş bir şeydir gerçekten zevk alınmadan yapılan bir şey
Nasıl yani bir kızın sana seksi bir şekilde güzel şeyler söylemesi ve sesler çıkarması hoşuna gitmez mi?
hoşuna gitmesi ayrı buna boşalmak ayrı
Bir de geç boşalırım demişti ama normal konuşurken bile tutamıyor zevk suyunu atıyor.
çok boş işler daha seks s sini bilmeyenler sesden zevk alıyorlar
Ben seksi beraber öğrenebiliceğim birini isterdim ne o fazla bilicek ne ben fazla bilicem. Ama iki taraf da buna istekli olucak gelişmeye. Sadece ses değil fotoğraf atarak da bunu destekliyorum ama mesela o anda roleplay yapmak onun sevdiği bir şey yapmak bile ona yetiyor. Şimdi 3 gündür sese giriyorum ilk defa sevgili olduğum biriyle. Bundan öncesinde sese ihtiyaç duymuyordum ama bu şekilde çok daha kolay olduğunu gördüm
Ya hepsi sesle boşalır mı bilmiyorum da bir yalama sesi yapmak bile yetiyor bundan başka da bir şey bilmiyorum
sen sanal dışında bir şeyler yaşa o zaman anlarsın ne kadar güzel ve farklı olduğunu
Sanal dışında bir şeyler yaşamayanlar kendi hayal gücünü savunuyor o şekilde yaparsan hayal gücün biter izleyerek yaparsan felan hayal gücün ölür diyorlar ama sen inşallah sokmadan zevk almam vb. demiyorsundur
zevki verecek kişi her türlü verir ama bir limiti var ama o limiti ancak gerçek şekilde yaşayarak aşabilirsin
Limitleri zorladık yeterince ve sonra yapacak şey kalmadı gibi geliyor aynı şekilde zevk almasını bilen de alır 😊☺
neler yaptığını ve yapabileceğini bilmiyorum
Tamam teşekkürler
kaç yaşındasın
18
gizliden cıkar mısın bi
Soruyu soran gizliden çıkamıyor
bana takip atarsan çıkmış olursun
niye gelemedin
sesle o iş olmaz
Olduğuna şahit oldum 😊☺
Neden olmaz ki
beni etkileyemezsin
Sesle boşalabilirim
Sever misin
Evet çok
kısık ses yeter
Fısıldamayı da deneyebilirim belki. Teşekkürler.
rica ederim etkili ablamdan biliyorum
Ablandan nasıl biliyorsun 😂
aynı odada kalıyoruz uykusu kaçınca bazan yanıma gelir kısık konuşur öyle
Ve senin de aklına bu geliyor 😂 tırstım
evet o uyuyuncada rahatlıyorum :)
Arkasından iş de çeviriyorsun demek 😂
yani gece rahatt giyinince fark etmeden frikikde olunca
O frikiği ben de versem keşke 😂 ablan ister miydi vermeyi uyanıkken..
evet vv yakada veriyo zaten
Ama yine de bu kişi ablan değil de bir arkadaşin bari olsa daha iyi olmaz mıydı?
çok daha iyi olurdu ama yok işte
Bulmanın o kadar zor olduğunu düşünmüyorum.
pandemi döneminde zor ki
ama oda dikkat etmeli dekolteye
Bence de etmeli ama bunun sonuçları onu ilgilendirir 😊☺
en azından onu hayal ettiğimden haberi yok :)