Sevgilim öpüşürken kucağına oturmamı istiyor. Eğer oturursam kalkacağını bilmeyecek kadar saf değilim. Cinsel anlamda seks tarzı şeyler yaşamak istemiyorum evlenmeden. Bunu o da biliyor ama yinede istiyor.
Ondan önceki sevgililerimle yaşadığım en ileri şey el ele tutuşmaktı, ilk öpüştüğüm kişi o. Onu çok seviyorum...
Oturmalı mıyım, oturmamalı mıyım bilmiyorum. İleriye gitmesini istemem. Öpüşürken kucağına oturursam ilerisi gelir mi?
Ondan önceki sevgililerimle yaşadığım en ileri şey el ele tutuşmaktı, ilk öpüştüğüm kişi o. Onu çok seviyorum...
Oturmalı mıyım, oturmamalı mıyım bilmiyorum. İleriye gitmesini istemem. Öpüşürken kucağına oturursam ilerisi gelir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Oturmalı mıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
otur biraz sürtün ohhh sen onu o seni hissedin biraz kuru kuru öpüşmeyle olmaz yavrum
İleri gitmek istemiyorum fazla
ya nazlanma erkeğini memnun et ileri gitmeyince ne olacak ne kazancan
Bakireliğe önem veren bir sürü kişi var ve şuanki sevgilimle ayrılıp ayrılmayacağımı bilemem ya ayrılıraak ve ben önem veren kişilerden birine aşık olursam, ayrıca ben ileride eşimin yüzüne alnım açık bir şekilde bakmak istiyorum
of sen de bekaretine dokundurtma o zaman en fazla arkadan yaparsın. İstekli azgın birisin sen de sanırım kucağına oturup iri aletini hissedince kendini kaybetmekten korkuyorsun deme? arkadan verirsin ya da ağzına alıp emer öyle tatmin edersin en fazla bekaretin kalır. Herkes ne yapıyor sanıyorsun?
Anal seks ne kadar sağlıklı?
aşırıya kaçmadığın sürece sağlıklı çok büyük değilse şeyi çok sık yapmıyorsan hiç bir problem olmaz. Kaç tane arkadaşım yaptı
Tamam
zaten önce oral seksi keşfedin aletini yüzünde gezdirip ağzına versin emdirsin :) ikiniz için de hoş olur
Bilmem, olabilir
ayrılırsanız yaz bana biz çıkarız belki yakınsak
Hayır
otur gitsin be penis kalksada pantalondan vajinaya giremeyeceğine göre
Ama sonuçta tahrik olacak ilerisini istemez mi
ileriye gidecek birimi güvenmiyosan oturma
Bilmiyorum cinselliğe önem veren biri seks yapmak istediğini söylemişti bende evlenmeden böyle bir şey yapmayacağımı söyledim
vermem de zorlamaz heralde
öpüşüyor ama kucağa oturamıyor, bu kızlarda beyin harbi yok
Kucağa oturunca ileri gider diye düşünüyorum öpüşmek ileri gitmeyebilir
yakında s. ker seni
Evlenmeden seks yapmam
ama öpüşürüm diyosun
Öpüşmekle seks aynı şey değil
tamam
Oturmayınca kalkmıyor mu sanki? 😊 Bence onun amacı penisini sana temas ettirip seni tahrik etmek. Bende yapardım bunu 😊
Selam, otur bir şey olmaz.
Tamam
Oturursan devamı gelir gibi hissettim
Otur da gör hanyayı konyayı😂😂
Oturduğun zaman kalkmak istemeyeceksin emin ol.😄
Bilmiyorum ilerisini yaşamayacağıma emin olsam otururum
Önce oturacaksın, sonra yatacaksın. Sonra tekmeyi yiyince koşa koşa buraya gelip ağlayacaksın. Bak bunları not al bi kenara.
Evlenmeden seks yapmam
Kendini kandır sen. Bozuk plak gibi herkese aynı şeyi söyleme.
Yapmam çünkü
Alttan zıplatır ilerleyen zamanlarda
Güzel olur ya hemde hisset sende onu
İlerisini yaşamaktan korkuyorum
İstemezsen olmaz ki ama zorla olmaz zaten
Bilmiyorum, ya ben de istersem o an. Pişman olacağım şeyler yapmak istemiyorum.
Attım