#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴

Hepiniz sınıfta kaldınız bilginize.
İki ilişkilerde önemli olan sadece yaş değil.
Örnek verelim. 😁
Farzedin ki siz 18 yaşındasınız ve sevgiliniz 20 yaşında şimdi ikiniz de genç olduğunuz için artı ve eksilerini söyliyim de biraz kendi bakış acınızı geliştiriniz. 🤔
Öncelikle genç yaşlarda ki ilişkilerde çoğunlukla şöyle bir problem ortaya çıkmakta bunu ister kabul edin ister etmeyin orantı olarak yüksek araştırabilirsiniz de.
20 yaşındaki bir erkek genellikle sevgilisi de olsa hep bir arayış ve macera içersinde olmakta bu %100 tüm erkekler için geçerli bir açıklama değil mi onu da söyliyim ama çoğunu öyle. Genç her ne kadar 18 yaşında bir kadınla birlikte de olsa onunla bir ilişki yaşarken Bir yandan kazandığını diğer yandan kaybettiğini düşünüyor oysa kapılıyor bu nedenle başka kadınlara da yönelip onlarla da ilişkiye giriyor. Bir nevi erkeği bir gururunu okşuyor.
Mağdur olanlar çoğunlukta kadınlar oluyor böyle ilişkilerde. Ama gerçeklerin bir parçası.
40 yaş üstü demişsiniz ama ben genel olarak sizlerle paylaşacağım.
Olgun bir erkeğin Artıları fazlasıyla olur her ne kadar bunu kabullenmeseniz de.
Örnek vereyim.
Olgun erkek oturmuş hayat tecrübeleri ile bir çok şey yaşamış bir erkek bu tabii ki de ilişkilere de dahil. Bu nedenle genç bir kadınla birlikte olduğunda onun daha olgun ilişki yaşamasına vesile olur, hayatında bir çok eksikleri tamamlar
Ve bunun gibi bir çok unsur artis olur. Aldatma konusuna gelince olgun bir erkek kadını genç ise aldan orantısı neredeyse %10 olur. Buna sebep olabilecek sebepler açık ve nettir. Kadın erkeği tatmin etmiyorsa yatakta arayış içerisine girer. Ya da kadın erkek ilişkisinde itiş kakış kavga huzursuzluk yoğunsa Buda erkeği başka kadınlar arayışına sürükler.
Olgun bir erkeğin hayatı oturmuştur ve olgun bir erkek genç bir kağıda fazlasıyla güvence verebilir her anlamda. Şartları hiçbir zaman gençtir olgun bir erkek arasında eşit değildir her zaman eşit olmadığı gibi eksi artısı vardır o yüzden akışına hızlı değiştirin kadın erkek fark etmez.
Ruhunuz size bazı şeyleri yaşa diyorsa, istiyorsa ozamana yaşayın arkanıza baktığınızda KEŞKELERLE kendinizi parçalamayı.
Hiç kimse dörtdörtlük değildir.
Hepinizin hatalar olacaktır bu hayatta o cinsel ilişkide de aynı özel hayatta da aynı önemli olan negatifi pozitife çevirmektir bunu yapmanız için de gerekli olan değişime açık olmanız. Sevgi ve saygılarımla bir sonraki soruda görüşmek ümidiyle.
40 yaş üstü bazen çok teceübeli ve sınırsız olabiliyor, bazen bakımlı ve düzgün fiziyi oldugu zamanda yaşını göstermiyor bu nedenlede insanın iştahını kabartıyor
20-45 arası bir çok kadınla oldum beğenmem arzulamam yeterlı tabı karsı tarafında benı arzulaması gerekır yasa takılmam
🤣benim için tuhaf bir soru bu. Elbette beraber olurum, oldum gayet de keyiflidir. Sorun olmaz. ona sormak lazım ama 40 yaşında bir kadın ister misin diye ahahhhahah
Cevap
97Cevap
Arzulu, eğlenceli, şehvetli ve erkeğin anatomisini bildiği gibi haz noktalarını da biliyor ise olgun, çekici, seksi ve fiziken güzel bir vücuda sahip 40 yaş üstü kadının yerini tutacak kim olabilir?
Ki, bu bahsettiğim kadınların yaşamak istediği en büyük fantezi iki erkeğin arasında (amiyane ifadesi 'tost olmak') olma arzusudur.
Erkek olarak, yukarıda bahsettiğim özelliklere sahip olsa da kadınlar kadar şanslı değil. Ama bu durum sadece yaş grubunun değil, geleneksel ve muhafazakar yaşam ilkesine sahip nüfusunun %70-75'ine denk gelen kesim için hâlâ tabu ve aşırı istekli erkek ve kadın bile 'sok-çıkart' anlayışında.
Ben cinsel olarak aşırı aktif ve olgun bir kadını dikkate alabilirim. Yaş faktörü önemli bir parametre ama keskinlik arz eden bir etken değil.
Off en çok istediğim. Dilfleri istiyorum. Karizmatik bir dilfff
Dad I'd Like To f*ck
Senin yas 35 hayalindeki kisi kac yasinda senin
Tekrara söylüyorum ve hep söyleyeceğim partner de kimlik yaşı önemli değil.. Baımlı , temiz, kişilikli ve kültürlü olsun ve cinselliği arzu ile yaşasın...50 yaşında muhteşem kadınlar var hatta 60 ında kendine bakmış ve cinselliği kuralına göre yaşayan..
Olgun bir erkekle denemek isterdim. Ama sevgilim var.
Çekim ve vücut yapısıyla alakalı bir durum. Bakımlı ve yaşını göstermeyen çok insan var..
Yatmam. Yaşım 20 en fazla 30 la yatarım. Zaten ilişkiye girmiyorum. Evlendiğim kadınla da aramda en azla 4 5 yaş olmasını isterim
40 yas üstü degil ama tam 40 oldu. Degisik bir deneyimdi benim icin, etkilimi hayir degildi. Sanirim andropoz denilen gercekle yüzlesmeme sebep oldu :)))). Oyuzden olmasada olurdu benim icin. Karsi taraftan israrla tekrar talebi olmasina ragmende kabul etmedim. Bir daha olur mu? , i dont think...
Yuh 40 yasinda ne andropozu ya sacmalama
Adami tahrik edememis olabilir misin acaba
Yattım
Sadece uyudum
Dokunmadım bile
@jcometopapa aabi aklıma geldikçe sinir oluyorum yaa
Parmak atsaydın bari
Ten ve ruh uyumu olursa olabilir. Aksi takdirde yaş farkı çok olmamalı. 😎
Benden büyük olması daha iyi 38 yaşında biriyle yattım zaten daha harika hissettiriyor bence
Güzel bi kadın olsa neden olmasın. Bu sitede öyle birini tanıyorum hatta. 😊
Hiç denemedim nasıl olur bilmem😂 uslu uslu uyuyabilirim sadece 😂
Yatarım çünkü bekarım 30 yaşındayım ve onlar daha tecrübeli genç kızlar ne istediğini bilmiyor cinsel ilişki esnasında anlık senden küsebiliyor ama olgun ne istediğini bilen kadın yaşayacağı Zevk ve mutluluk için kolay kolay trip atmaz
Senln evlenme vaktin geldi artık sorulardan anlaşıldı
Erkek arkadasm 41 yasında bn 25 . Cok uyumluyuz yatakda
Maksat gonuller bir olsun
Gerçekten bakımlı ve güzel bir vücudu olması lazım. Öyle kadınlar varki erkek vücuduna dokunmuş gibi hissediyorsun ve yattığına yatacağına pişman ediyorlar.
Öyle çok büyük te iyi değil ya hani tek gecelik güzel olur da ama sevgililik salaklıktır davul bile dengi dengine
Yattım zaten olgun candır. Gerçi ben de o yaşa dayandım be, zaman ne çabuk geçiyor. Neyse yaşın çok da önemi yok 65 olupda taş gibi kadınlar çok.
Hayır yatmam onun da bir onuru var gencecik kızım napayım morukları 😂😜
Canım istemiş sormuşum sana da sorabilirim bu ayıp değil merak ediyorum soruyorum napim bilgisiz mi olim özelden herkesle yapış yapış muhabbet edeceğime bu şekilde fikir alıyorum gayet normal 👍
Moruk mu🤣🤣🤣
Artık öyle bir ihtimal bende imkansız 🤠
Dünya güzeli biriciğimm @aycaakayahan1 var 🥰🥰❤️
29 yaşındayken 40 yaş üstü bir hanımefendiyle cinsel deneyimim olmuştu.
ben evlenene kadar yapmama taraftarındayım bana yanlış geliyor
hem de ne yatmak... aylarca yataktan çıkmayabilirim :D
Yani tek başıma yatacağıma onunla birlikte yatabilirim. Ama her 40 yaş üstü kadınlarla da degil.
Şu anki fuckbuddy 38 yaşında bir kadın. 40 yaşına gelince de pek farklı olacağını düşünmüyorum.
40 yaşı mı önemli olan yoksa kendine olan özgüvenli fiziği mi ya da ateşli kişiliği bence
42 yaşla oldum ama hatun taş gibiydi üstüne bin at gibi
Birlikte olduğum zamanlar oldu çok bir fark olmuyor genelde daha durgun soft seviyorlar.
olsa hic yok demem super zevk veriir tecrubesi yeterli
Duygusal olarak bir bağımız yoksa bu mümkün değil, o yaşlarda bir erkeğe karşı bir şey hissedeceğimi sanmıyorum.
Bizim y kuşağı zaten 🙈😂
Emin ol kendini bilen biri ise çok daha keyifli olur
Benim için yaş fark etmez 18'den büyük 60'ından küçük olsun yeter
Bir kaç senesi daha var
Bakımlı ve istekliyse neden olmasın önemli olan 2 kişinin aldığı zevk
40 li yaş yaşlı sayılmaz. Birlikte olmak isterim.
Geçenlerde böyle bir bayan vardı gerçekten bir çok genç kadına taş çıkartır çok istedim ama olamadık her yaşında güzel kadınlar var gerçekten
Neden yatmayım zaten bende o yaşlardayım.
Yattım öyle keyifli ki, şefkatle cinsellik birleşiyor resmen.
43 yaşında sevgilim vardı evett yattım tecrübeli güzeldi :)
Daha once oldu mukemel bi lezzet
Yatarım evet yattım da
Hatunun en güzel yasi
Yaşım, karakterim buna uygun ise evet.
Evet her Zaman Kadınlığını Sonuna kadar Yaşatabilirim
Olsaydı ilk olurdu ama öyle birşey düşünmüyorum.
Hayır canım ne münasebet
Benim babam yaşında kadınla ne işim olur benim :(
Yaş kısıtlaması yok istersem yaparım 😏
Adamsın
Ay ben korkarım.
Çekiciliği varsa yatarım
Evet bakımlı olursa neden olmasin
Türk gencine kadın olsun yeter :D
Evet yattım, 10 yıldan fala oldu.
Elime firsat gecerse yaparim
Ben her gün yatıyorum zaten :)
Yıllanmış şarap misali 😉