Eşimle 1hafta sonra evlenicez ilk ilişkim de korunmalı mıyız? 5sene çocuk istemiyoruz prezervatif takarım dedi. Sizce ben de korunmalı mıyım? Prezervatifle ilişki ne kadar verimli olur?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl6 yıllık evliyim genelde prezervatif takarız. takmazsam eşim odaklanamıyor ilişkiye, endişeden. ama sana tavsiyem şudur: ilk gece prezervatif olmasın. neden? prezervatif kayganlığı önler, canını acıtır. sen stresten belki tam sulanamayacaksın. yanınızda yedekte jel olsun ama ilk aşama prezervatifsiz girmeniz. zaten eşin boşalana kadar gidip gelmiycek içinde. kanama olursa (hiç olmayabilir de) ilişkiyi bırakırsınız. olmazsa prezevatifsiz devam. geri çekilip dışarı boşalmalı. içine kaçırırsa hemen kalkarsın, ovulasyon döneminde değilsen kalkmana bile gerek yok bişey olmaz. buraya kadar tamamsa ilk geceden sonra nasıl korunmanız gerektiğini anlatayım
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok yararlı bilgiler verdiniz çok teşekkür ederim 🙏🏻Sonrasında prezervatif kullanırız eşim hap (hormon) almamı istemiyor.
Cevap sahibi+1 yılEn mantıklısı. Biraz his azalıyor ama. Ben prezervatifsiz başlayıp o tadı biraz alıp sonra takıyorum
Soran+1 yılHımm peki zevk sıvısın da falan hamile kalma ihtimali olmaz mı?
Cevap sahibi+1 yılOlmaz. İnternette yazılanlara bakma. Ben iki çocuk için 4 ay denedim. 5 yıl deneyen arkadaşım var. 2 yılda olan arkadaşım var. Eskisi gibi kolay değil hamilelik
Soran+1 yılBu da mı zorlaştı 😔 Ne diyelim hayırlısı
Cevap sahibi+1 yılMarketten aldığımız çoğu paketli maddede koruyucu var. Kısırlığı tetikleyici
İlk gecede kullanmayın. Sana verebileceğim en iyi tavsiye ertesi gün hapı al yanına. İçine girerse alırsın diren. Çok büyük oranla engelliyor yani. Ama bunu alışkanlık haline getirme. İleride çok sıkıntı çekersin. Zararlı yani fazla kullanımı. Sadece o gece için kullan derim
17 Yorumla
Soran+1 yılTamam hazır bulunduracağım yanımda. Ertesi gün hapı niye zararlı peki? Doğum kontrol hapı gibi değil galiba
- +1 yıl
"Ertesi gün hapları, korunmasız cinsel ilişkiden sonra 72 saat içerisinde alınmalıdır. Olabildiğince hızlı şekilde, ağız yoluyla alınır. İstenmeyen hamileliklerin yaşanmaması için yalnızca acil ve gerekli durumlarda kullanılması gereken yöntemlerdir. Eğer ilaçları kullanıldıktan 3 saat sonra kusma ya da ishal söz konusu olur ise hapların yeniden alınması gerekir. Ertesi gün hapının aşırı kullanımı bazı sağlık sorunlarına neden olabilir. Bu yüzden acil olmadığı sürece ve yılda 3'ten fazla alınması önerilmemektedir. Doğum kontrol yöntemleri arasında size uygun kontrol yöntemi doktorunuza danışarak tercih etmeniz gerekir."
- +1 yıl
Geri çekilme diyenlere kulak verme. Boş iş. Bu işi bilim ile açıklıyorlar. Zevk suyundaki tek sperm bile seni hamile bırakabilir. Sakın böyle bir şey isteme erken yaşta gebelik istemiyorsanız. 21. Yüzyıldayız Allah aşkına. Bir sürü korunma yöntemi var. Geri çekilme dışındaki birini kullanın
Soran+1 yılDoktora danıştım yazz Doğum kontrol hapını önerdi ama eşim hormon almamı istemiyor
- +1 yıl
Bence de alma. İlerideki sağlığın için. Sadece prezervatif yeterli gelecektir. Ama ilk gün için ertesi gün hapı tavsiye ederim. Geri kalan da prezervatif gerekli korumayı sağlar. Yırtık olup olmadığına dikkat edin sadece. Patlarsa değiştirin birde. Bu kadar. Gerisinde anı yaşayın.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılPrezervatif ve geri çekilme yöntemi en guvelinir yöntemdir.
Prezervatif ile ilişki ten tene gibide olmaz aklında olsun010 Yorumla
Soran+1 yılİlk ilişkimde peki can acıtır mı? Bakireyim de
- +1 yıl
Evet acır benden tavsiye kontrol sende olsun ayrıca jel kullanın rahat girer. Zaten o korkuyla sen yeteri kadar islanamazsinda
Soran+1 yılÖnceden böyle bir korku yoktu. Alkol almayı düşünüyoruz
- +1 yıl
Alkol çözüm değil dediğimi yap gerisine karışma
Soran+1 yılJel de bulundururuz
- +1 yıl
Mutlaka olsun jelsiz olmaz ayrıca ilk kanamadan sonra seks işi bitecek taki sonraki güne kadar kanaman durmalı
Soran+1 yılÇok fazla kanamaz diye düşünüyorum
- +1 yıl
O belli olmaz
Soran+1 yılHerkes yaşıyor diye avutuyorum kendimi
- +1 yıl
Mantıklı
+1 yıldogum kontrol ya da spiral kullanabilirsin prezervatiften daha kolay gibi
13 Yorumla
Soran+1 yılİğne kullanmayı düşündüm ama yine de hamile kalınıyomuş
- +1 yıl
spiral iyi bi yontem
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yani kendinize hakim olabiliyosanız geri çekilme yapabilirsiniz :)
00 YorumlaTavsiye etmem sen hemen tiksinirsin hap kullan bisey olmaz
012 Yorumla
Soran+1 yılNeyden tiksinirim?
Soran+1 yılNasıl yani hüsran
Soran+1 yılİlk gece de zorlamalı mı yani
Soran+1 yıl1hafta sonra nikah
Soran+1 yılEvet burdan tavsiye verirseniz sevinirim
Cinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Ona gerek bile olmaz kendini tutmasını bilsin yeter kş
011 Yorumla
Soran+1 yılTutar belki hiç bilmiyorum
Soran+1 yılBakireyim evet
Soran+1 yılO an da ne var ki?
Soran+1 yılHisler yaşanmadan anlaşılmaz ki zaten. Yaşayıp görücez bakalım.
Soran+1 yılSizce neden hiç takmaması gerek?
Soran+1 yıl😁peki teşekkürler
+1 yılAcıyacak diye korkun var mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılVar evet ilkinde prezervatif kullansak daha mı acır ki?
- +1 yıl
İlkinde kullanmayın ıslaklık bol olsun kendini kasarsan acıyacak diye yapamazsınız
Soran+1 yılTamam o zaman 👍🏻👍🏻
- +1 yıl
😊👍
Geri çekilme en iyisi
00 YorumlaVerimli olmaz da koruma sağlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde prezervatif hep yirtiliyor
19 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya neden oluyor acaba?
- +1 yıl
Asm den mi alıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılNeden oldugunu bilmiyorum ama bana gore korumaci değil
- +1 yıl
Ok zero kullanin
Cevap sahibi+1 yıl@Morning_Dreammm ok kullandik zaten
- +1 yıl
Ok yirtilmaz
Cevap sahibi+1 yıl@Morning_Dreammm sen cok mu biliyosun? Yirtiliyor diyorum
- +1 yıl
Anladım
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. İlk ilişkide takma sorun olmaz
07 Yorumla
Soran+1 yılHamile kalmam yani ilk geceden
Soran+1 yılBoşalırsa bile hemen ayağa kalkıp dans etsem 😁
Soran+1 yılİnşallah ya 🙏🏻
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılyırtılmazsa tam
00 Yorumla
+1 yılVerimli bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltırtıklı taksın senin için iyi olur baya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe verimi
03 Yorumla
Soran+1 yılZevk
Cevap sahibi+1 yılO sıcaklığı hissetmek istemiyormusunuz
Soran+1 yılİstiyorum ama çocuk istemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılher ihtimale karşı ilaç bulundur