- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yıl
Vay arkadaş gene surprise oldum.
Görücü usulü de boşacam adama cinsellik gibi soru sorma şeyini nereden çıktı ilk görüşmede aklım almıyor bunun bir açıklaması var mı.
Görücü usulü sorulması gereken ilk görüşmede tabii ki doğru iletişim. Sonra dini konulara girebilirsin adamın ahlak bilgileri nedir ne değildir hiç vakit namaz kılıyor mu kılmıyor mu var Allaha inancı vicdan var mı yok mu bunları da sorabilirsin.
Çocuk sahibi olmak istiyormu bunu sorabilirsin.
Siz evlendikten sonra nerede yaşamak istiyor kiminle yaşamak istiyor bunun gibi SORULAR sorabilirsin. İş hayatında kendi şirketi ve hatta kendi işi varsa bu sorunu nasıl taşıyor o konular hakkında soru sorabilirsin nasıl geleceğini planlıyor bunları sorabilirsin. Herhangi bir şirkette çalışıyorsa ne gibi bir kapasitesi var yükselme ve ne gibi imkanlar sünüyor bunları sorabilirsin bunun gibi bir çok soru sorabilirsin ama şimdi tuhaf olan ilk görüşmede diyorsun ki ilişki cinsellik vs bunun gibi şeyler görücü usulü evlenme niyetinde olan bir adam için tuhaf gelebilir o yüzden ilk etapta ilk görüşmede sen bu soruları sormanı tavsiye ederim uygun sorulardan yola çık.
Eğer ki Biraz hayat tecrüben var ise o zaman şöyle yap sorularını bir kağıda yaz heyecanlım dersin bu soruları sormak istiyorum.
Ve ilk görüşmede gerçekleştiren evet şimdi olsun da alacağın enerji ve negatif ve pozitif ayrılıp ona göre bir sonraki buluşmanın gerçi gerçekleşip Gerçekleşmeyeceğine karar verebilirsin. Dik dur kendi ayaklarında duran kendi geçimini sağlayan geleceğini kurabilecek bir kadınsın çokta takılma böyle küçük detaylara.21 Yorumla- +1 yıl
Doğru Karar yalnız şunu aklımdan çıkarma.
Hızlı koşan At çabuk yorulur.
Bir Avucuna Koca bir Dünyayı sığdırmak gibi bişey istiyorsun.
Yaşamanın, Hayatında bir Kuralı var.
En İyi Cevaplar
+1 yılBu sitede cinsellikle ilgili paylaşım yapan kadınlara bile kötü gözle bakılıyorken ilk görüşmeden cinsellik hakkında sorular sorarsan adam hakkında neler düşünür hiç merak etmiyor musun?
Bunu ilk görüşmede değil de 3-4. görüşmede birbirinizi daha iyi tanıdıktan sonra sorman daha iyi olur.00 Yorumla
+1 yılCinselliği konuşmak ayıp olan birşey degildiry, ama bu problemlerini anlatmak ya da anlamak üzerine, ya da bakış açısını degerlendirmek amacıyla yapıldığı sürece böyledir. Bunu farklı dusuncelerle konuşmak istediginizde yanlış durumlar yaşanabilir tabiki
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Merhaba,
Çok doğru bir konuşma olur.
* Kırmızı çizgileri
* Tabuları
*Dinen hoş karşılamadğı şeyler olup olmadığı
* Kadından neler beklediği
* Cinsel sağlık konusunda bir sıkıntı yaşamış mı? hiç test yaptırmış mı? korunmadan ilişkiye girmiş mi?
* Korunma hakkında düşünceleri neler? Senden mi bekleyecek prezervatife sıcak bakıyor mu?
gibi bir sürü başlık olabilir.40 YorumlaCinselliğe bakış açın nasıl diyerek konuya gir. Ve mutlu bir evlilikte çiftlerin cinsel yaşamlarının da etkisi ve rolü olduğunu evlilikte çok önemli olduğunu ve bu sebebten madem ki ciddi bir ilişki içine gireceğiz öyleyse her konuyu konuşup aramızdaki uyumu karışıklı anlamak zorundayız diyerekten.. arkasından kafandaki sormak istediğin soruları sırala
Libodon yüksek midir?
Kaç gün mast yapmadan durabilirsin?
Mutlu bir cinselliğin tanımını yapar mısın?
Evlilikte cinsel ilişkide ki hangi eksikler seni aldatmaya iter?33 Yorumla- +1 yıl
Cok iyi yazmışsınız👏
- +1 yıl
Teşekkür ederim @Neveaşıkbiri 😊
+1 yılYani önce bi normal konus bak bakalim kafa yapiniz uyuyormu
ne o öyle yangindan mal kaciriyor gibi hop diye konulara dalmak
Herkeslede konusulmaz ki adini cikartir30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne bu acele 😃 önce bi Tanış konuş ölç tart iş ciddiye binip ondan sonraki en son etap bu dediğin 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim kaybedecek vaktim yok 😂
Görücü usulü mü var hala duyunca şaşırıyorum. boyle yapanda ilk defa duyuyorum normal görüşme olsa konuşursun eski adetle buluşup yeni adetle konuşmak nasıl olur bilemem artık 😗🙄🙄
23 Yorumla- +1 yıl
Var demek :D Sana da bulalım istersen :D :D
- +1 yıl
Biz sana güveniyor söz hakkı de veriyoruz ama istersen tanıştıralım görücü usulü ile njksdnjdsn
- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılCiddi şekilde cevap verecektim ama soru tarzın ve görüslere yanıtün aşırı trolle benziyor ki muhtemelen troll birisisin.
Ama yinede cevap verecek olursak ilk buluşmada tutar bu tarz soru sorarsan evleneceğini pek sanmam.00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada konuşmak için erken bir konu değil mi?
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. İlk buluşmada sorma eğer begenirsen iki ya da 3. De sor eğer begenmez sen zaten sormana gerek kalmaz yanni
20 YorumlaEğer kısa süre içinde görücü usulü bir evlilik yapıyorsan al karşına adamı biz evleniyoruz ama bu konuları konuşmamız gerek diyerek konuya giriş yap, sonra sormak istediklerini sorabilirsin.
00 YorumlaYapacak bir şey yok. Bu senin geleceğini etkileyecek bir durumsa açıkça sormalısın. Neticede kavun ve karpuz gibiyiz biz insanlar... İçini açmadan göremezsin. :D O yüzden sor.
00 YorumlaBunu şart gibi görmek de ne bileyim... Bence anlaşıp anlaşamayacağınızı birbirinize değer alıp verme karakterini gözlemleyin. Cinsellik üremek dışında önemsiz bir konudur...
00 Yorumla
+1 yılZaten yalan atacak sorsan da 🤣 en azından 4 cm kısa çıkıcak ohooo
310 Yorumla- +1 yıl
@Hakan31x öyle ise ilk buluşmada bunu öğrenir saten merak etmeyelim övünür keko
- +1 yıl
Uzunluğu değil işlevi önemli :D
- +1 yıl
@Badeolicus dünyanın en büyük yalanı imiş bu
- +1 yıl
@acaip_kadin yalan olmayabilir çünkü uzun büyük olup da bir işe yaramayanlar var çook. nasıl kullanıldığı daha önemli. :)
- +1 yıl
@Hakan31x ilkinde sorulmaz tabi böyle şeyler
- +1 yıl
@Hakan31x soranı bilgilendirin gençler
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörücü usulü de olsa iletişim konusunda açık olmalısın. Konu ne olursa olsun... Cinsellik konusunu da konuşmak istediğini söyle ve her şeyi açık açık sor ki sonradan pişman olma.
30 Yorumla
+1 yılEğer sende istersen özel konulara değinelim; Diyerek giriş yapabilirsin. Konuşmak isterse konuşur, istemezse üsteleme sonra belki anlatmak ister.
10 YorumlaIlk bulusmada bu mu konusulur ilk basta adami bi tabi akliniz fikriniz nerde
20 YorumlaSorulacak soru var sorulmaya cak. Eğer sorun aşırı ise ben bunu kullanırım der ayrılmayı düşünür , biz burda ne söylesek boş sen ne soracaksın onu söyle ona göre yardımcı olalım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin var mıydı de arada elini tutunmu de başka bir zaman onu öptünmü de öpmüşse başka şeylerde olmuştur.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bir iki konuşmadan sonra sorabilirsin erkeklerde çocuk nerden çıkıyor sorusu ile başlarsan anlar bir şey bilmediğini..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yıldetaylı konuşmayı ilk anda yapmak da adama ön yargıları getirebilir, ama evlilikte erkeğimden beklentilerim şunlar diyerek konuşabilirsin
00 Yorumla Önce kişilik karakter gibi niteliklerini tanısan. cinsellik ile ilgli ne soracaksın ki.
011 Yorumla
Soran+1 yılBi sürü şey. İstediğim şeyleri mesela 🤦
Soran+1 yıl- 7/24 istiyorum
- Her yerde istiyorum
- Her şekilde istiyorum
İ S T İ Y O R U M
İ liklerime kadar istiyorum
S ıkılmam ben bekliyorum
T a*ağını yutuyorum ben
İ stiyorum ki doymuyorum
Y a*ağından tutuyorum
O valayıp oynuyorum
R üyamde bile hep ben
U zun uzun istiyorum
M uradıma eriyorum
Soran+1 yılKorkmasın 😢
Soran+1 yılMinnoş bir kızdan kim korkar ki 😢
Soran+1 yılNeden güldün
Soran+1 yılAlev mi? Cehennem!
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bu sorulmaz ilk buluşmada adam evlenir mi seninle sonra bilemiyorum pat diye sorulur mu bir konusursunuz bir tanisirsiniz cilve naz derken sorarsın her seyin yeri var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. En son ne zaman boşaldın sık sık yaparmısın ne düşündün vs
11 Yorumla- +1 yıl
Mizah anlayışın mükemmel 🤦🏻♂️
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörücü usulü ilk defa buluşacağın birine bunları sorman doğru değil
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Direk açık açık soracaksın. Bu konu hakkındaki düşüncelerini merak ettiğini sor. Çekinmeden sor.
10 Yorumla
+1 yılSaçma ve gereksiz bir soru olur. Şahsen biri bana sorsa direk uzaklaşırım böyle bir şeyde.
00 Yorumlaİlk ve yeni tanıdığın adama bu konuda soru sorman absürt kaçar belki ileride
00 Yorumla
+1 yılAmaç? Sapık olmasın cinsellik istemesin seni kullanmasın istiyorsun demi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılKim tanıştırıyor?
Aile mi yoksa arkadaş mı?
Ne öğrenmek istiyorsun?00 Yorumla
+1 yılHakkında en çok yalanın söylendiği konulardan biridir cinsellik. Bence hiçbir şey sorma. Yaşayarak tecrübe et.
00 YorumlaBiraz ranışın kendiliğinden gelişir hemen konuşma bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ne kadar ozel olacak bu sorular? Ilk randevuda bunu yapmayin derim.
00 Yorumla
+1 yılMerak ettiğin ne korktuğun bişey mi yoksa beklentin mi var
00 YorumlaNe soracaksın? Seni yanlış anlayabilir sonuçta görücü usulünden bahsediyorsun
08 Yorumla
Soran+1 yılAilemin bilmediği şeyler var mesela bakire değilim. Birde olmazsa olmazlarım var.
Soran+1 yılYok. Üstelik ailem muhafazakar. Beni de kendileri gibi sanıyolar.
Soran+1 yılGaliba öyle.
Soran+1 yılPeki
+1 yılİlk buluşmada sorma. Devamı olursa sorarsın sonra arkandan laf yapar yoksa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Önce buluşun. Beğenirsen sorarsın. Ya aleti bamya ise ne yapacaksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılmerak ediyorum ne soracaksın? boyunumu işlevi ni mi? hangi pozsiyonları sevdiğini mi?
00 Yorumla alttan alttan samimiyet ilerledikce sonrasında daha rahat bi sekilde tabi sormak eksik kalır yaşayarak net anlarsın oda geç olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk buluşma da sorma samimiyet kurunca sor zaten kendisi de açar konuyu
21 Yorumla- +1 yıl
evet doğru
birde nişan falan olursa artık staj başlar değilmi :)
Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hele biraz zaman geçsin bikaç kez görüş ilk görüşmede sorma
00 YorumlaNe soracaksın senin için doggstyle mi misyoner mi on planda dir mi
02 Yorumla
Soran+1 yılGibi
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk buluşmada ne sorulurki? çükünede bak bari tam olsun.
00 Yorumla
+1 yılİlk kez buluşacağın bir insana bu tür sorular sormamalısın, önce güvenmen gerekir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce bı tanışın sırası gelince sorarsın baştan bu acele ne?
00 Yorumla açık açık konuş bence utanmanada gerek yok bu konuları artık herkes konuşuyo sıkıntı olmaz bence
00 YorumlaSelam canım , kaç cm diye sor.
Görücü usulü cinsellikle ilgili soru mu sorulur be :D00 YorumlaAy sorma yanlis anlar is bozulur
50 YorumlaOda sana sorar sen sorarsan bayaa bi açılırsınız sonra sjjs
00 Yorumlaneyi sormak istiyorsunn
04 Yorumla
Soran+1 yılYani ben çok fazla isterim ve çılgın şeyler isteyebilirim ona uygun mu bu durum
Soran+1 yılYaa?
+1 yılbenim bazı kurallarım var gibisinden söylenebilir
10 Yorumla
+1 yılilk görrüşmeden mi soracaksın? neden
00 YorumlaDiğer soruları sorduğunuz gibi sorabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılSorarsan yanlış anlar
01 Yorumla- +1 yıl
Seni sınamaya geldim @Haylazzponçik
Tabanca atıyomu de o anlar
00 YorumlaKalkıyomu kalkmıyomu diye mi sorucaksın :D
00 Yorumlautangaç birimi peki cocuk
00 Yorumlaİlk buluşma da açılır mı 🙄
00 YorumlaNeden sormak istiyorsun?
00 Yorumla
+1 yılManyak mısınız Allah aşkına. Kafayı mı yediniz. ?
01 Yorumla- +1 yıl
Neden?
+1 yılDirek sor işte nasılı mı var.
00 Yorumla
+1 yılİlk görüşmede sormasın ama ya 🤦🏼♀️
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım