Sevişmek için evine gitmem falan demeyin. Çağırdığını ve gittiğinizi düşünün.. :)

Bir keresinde ben gitmeden önce şarabın yanında yemek için çok özenli bir meyve tabağı hazırlamıştı, müzik falan da hazırdı... önceden benim için hazırlık yapmış olması hoşuma gitmişti
Bant kelepce istemem ben o ne oyle guller falan sersin bari mum olabilir ortalığı yakmasin da😄 tamam hadi ben boyle seyler yapmam lafina girmiyorum yapmam o ayri gitmem ama var saydik ki gittim romantik olsun aslinda cok asiri romantikligi sevmem bozarım genelde ama hic olmadan da olmaz
Romantik ortamı mumları duş almış bedeni buldukta eksiğimiz bantlar kelepçeler kalmıştı 🤣
Böyle manzaralar ve liseli kostümü

Cevap
12Cevap
Yüzünde gülücük ve isteklilik olsa fena olmazdı
Birde elinde kırbaç
Peki bana neden denk gelmiyor birak kibaci istekli olsa yeter
Mahremiyete önem verilen ve ihtişamlı bir dekorasyona sahip olunan bir evse ayaklarım yerden kesilirdi.
Romantik bir yemek eşliğinde hoş bir müzik çalarken kulağıma fısıldayarak imalı konuşması, etkilerdi.
Hem sevişmek istiyor, hem de evine davet ediyor. Koşarak giderim, danteller için de, siyah jartiyer çorap ile karşılaması yeter.🍓
Güzel çekici bir kıyafetle beni karşılaması ve beni öperken bu gece çok güzel olacak diye kulağıma fısıldaması.
Beni evine sevişmek için çağırıyorsa, bunu belli ediyorsa açıktan veya gizliden ben o eve gitmem. İlişkimi tekrar gözden geçiririm...
Bu ne yaa fantazi diye iyice şaşırmışlar. fotoya bakınca ahıra bağlanan çalmışlar geldi aklıma😏
Bi deniz manzarası olabilir ya da bir göl manzarası olmasa da bol yeşillik olsun..
Soruyu farklı anlamışım hemen düzeltiyim kelepçe göz bandı bir kova dolusu buz ve eriyen mumla karşılasın beni.. hepsini üzerimde denemeli..
sen ne istediğini biliyorsun <3
Başka bir erkekle görsem ayağım yerden kesilir rövaşata dekmük atardım.
Wouw profil efso olabilirdide buda abarti olmus
Yuzustu uzanmasi olabilir baya sevdigim pozisyon
Güzel bir akşam yemeği hazırlayıp yanına şarabı koyup servis yapmışsa ayaklarım yerden kesilebilir, mum ışığı da olsa pek fena olmaz.
Hizmetçi kostümü 😂😂
Grup görsem ayağım yerden kesilirdi 😈
Harika ama gurup olayı
Yalanini si... m
Adam akıllı karşılasın gerek yok saçmalamaya
Çok gercekcisin çok güzel cvp
İç çamaşırı ile karşılaması 😊
once bir sevgim olsun isin o kismi kolay
İç çamaşırlarıyla görmem
Zaten uçarak giderim 😁
Bana evlenme teklif etmesi
Grup seks