Cinsel Yaşam Kendinizden etkileniyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Benim gibi bazen ayna karşısına geçip kendinizi bakarak mastürbasyon yaptığınız oldumu? Yoksa benmi anormalim?😅😅 Kendinizden etkileniyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
PнiιippaİsBacк Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Fiziği iyi olan her dişi, erkek yapar. Göbekli kıllı halimle aynalara küsüm 1 0 Yorumla
Kanekii Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Seviorum ama mast degilde sevisirken aynaya bakarak yapmasi hos oluo karsimdakinin halden hale sokmayi izlemesi ayri tat ama ben bunu yaparken kendimide gormek paha bicilemez 😊😋 0 0 Yorumla
Tequilashotx Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl Değilsin kanka genelde kadın vücudu estetik olduğu için siz yapıyorsunuz bunu. Emin ol tek değilsindir 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çok ilginç insan gördüm böyle tuhafligi ilk defa görüyorum 0 0 Yorumla
Realgar Takip Et Master Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Bunu bize anlatma sebebin? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Rahatsız olduysan yorum yapmadan gidebilirsin? Yorumla Realgar +1 yıl Tam tersine, hayalimde canlandırınca etkileyici bile oldu. O yüzden sebebini sordum :) Yorumla
_Troian_ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Sen nasıl bir mâhluksun böyle.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla
By_Sarkastik Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 39% +1 yıl Mastürbasyonlarimin yüzde 40 ayna karşısında 😅😅 0 0 Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Hayır tabi fiziksel engelli birini kim ne yapsın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne engelin var Yorumla Hüseyin_33 +1 yıl Boş ver engelliyim işte Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. fizigim iyi begeniyorum 0 0 Yorumla
eyşantezcanatay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl otoseksuelsin 0 4 Yorumla blackrose6134 +1 yıl O ne la Yorumla eyşantezcanatay +1 yıl @blackrose6134 soruyu soran kisi iste Yorumla Soran +1 yıl Otoseksuel olduğumu biliyorum zatende çoğu kişi gelip otoseksuel ne yazacaktı o yüzden böyle anlattım Yorumla eyşantezcanatay +1 yıl bence cok guzel otoseksuel olmak. ozguvenlilik Yorumla
HuysuzŞirin_Aranızda Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Kendisine sulanan kişilerden nefret ediyorum 😡 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kendisine sulananlar derneği olarak bu duruma çok üzüldük Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kızlar bizden sapık aw 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bunun sapıklıkla alakası ne Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Fiziği iyi olan her dişi, erkek yapar. Göbekli kıllı halimle aynalara küsüm
Seviorum ama mast degilde sevisirken aynaya bakarak yapmasi hos oluo karsimdakinin halden hale sokmayi izlemesi ayri tat ama ben bunu yaparken kendimide gormek paha bicilemez 😊😋
Değilsin kanka genelde kadın vücudu estetik olduğu için siz yapıyorsunuz bunu. Emin ol tek değilsindir
Çok ilginç insan gördüm böyle tuhafligi ilk defa görüyorum
Bunu bize anlatma sebebin?
Rahatsız olduysan yorum yapmadan gidebilirsin?
Tam tersine, hayalimde canlandırınca etkileyici bile oldu. O yüzden sebebini sordum :)
Sen nasıl bir mâhluksun böyle..
Ne alaka
Kalcalarim guzeldir :D
Mastürbasyonlarimin yüzde 40 ayna karşısında 😅😅
Hayır tabi fiziksel engelli birini kim ne yapsın
Ne engelin var
Boş ver engelliyim işte
Tamam
Kadınlar buna daha yatkın
Kaç defa orgazm oluyordun mast yaparken?
fizigim iyi begeniyorum
otoseksuelsin
O ne la
@blackrose6134 soruyu soran kisi iste
Otoseksuel olduğumu biliyorum zatende çoğu kişi gelip otoseksuel ne yazacaktı o yüzden böyle anlattım
bence cok guzel otoseksuel olmak. ozguvenlilik
Sadece boyle killari yeni kestigimde oluyor bu
hayır
Etkilenmiyorum
Normal sın sen merak ettim o sekılde senı
Yuh artık
Kendisine sulanan kişilerden nefret ediyorum 😡
Kendisine sulananlar derneği olarak bu duruma çok üzüldük
kızlar bizden sapık aw
Bunun sapıklıkla alakası ne
severim
Yuhh daha neler