Utancından Iliskiye Giremiyor Penisi 18 Cm Kalınlığı 4.5 Cm Kalın Ama Aşağıya Doğru Eğri Çok Utanıyor Böyle Devam Ederse Ilişkimiz Bitecek Ne Yapmalıyım
Erkek Arkadaşımın Penisi 18 Cm Eğri Ne Yapmam Gerek?
Ona utanacak bir şey olmadığını bir çok erkekte bunun olduğunu ve pereformansa bir etkisi olmadığını söyle. Açın internetten okuyun hatta. İKi türü vardır doğuştan ya da sonradan gelişen. O kadar rahatsız ise ciddi bir operasyonu göze almak zorunda.
altta olduğum pozisyonlar sorun oluyor, genelde ayakta olduğu pozisyonlar daha uygun, mesela seni masaya oturtsun ayakta dururken ilişkiye girsin en ideal pozisyonlardan
onu rahatlatmalısın sözlerin ve hareketlerin ile. bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama eğri şekilli penisler kadın vücudunda farklı hazlara neden olabiliyormuş. bunu ona demeye çalış
benımkı 19 düz sadece kafası eğik biraz ama sorun olmuyor ne altta ne üstte. aslında muz seklınde penısler ıcerı gırıste duvarlara surte surte girere daha zevklendırır partnerını işi bilene tabi.
Herkesin farklı derdi var. Kimi küçük veya ince olmasından şikayetçi kimi şeklinden kimi de renginden. Yorumları okuduktan sonra ben şanslıymışım dedim. 19 cm uzun 6 cm kalın ve dümdüz.