Erkeklerin popo kısmının arasını parmakla okşamak hoş karşılanmıyo mu ben çok istiyorum ama kötü karşılanır mı sevgilim tarafından? Ya da yaşamak öpmek orayı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılİğrenç ya ben Sexin böyle içgüdüsel doğal yaşanan halinden yanayım. böyle abuk subuk şeyleri saçma buluyorum. modern seks saçmalığı. Yapmacık ve zorlama geliyor. daha ilişki yaşamadım ama böyle şeylere hiç açık değilim. hatta erkek yapsın ben öyle durayım ihtiyacını karşılayım o bile yeter yani insan üçgüdüsel düşününce o bile yetiyor. bu saçmalıklar sonradan uydurulmuş şeyler gibi geliyor. Yok erkek geç boşalmaya falan çalışmak zorunda kendi kanıtlamak için neden doğal akışında ilerlemiyor da bunlar yapılmaya çalışılıyor. belki yanlış düşünüyorum ama pek hak veremiyorum.🤷♀️
01 Yorumla
Soran+1 yılErkkek yapsın ben öyle durıyım ne ya her şey karşılıklı zevk almak istoyasan zevk vermeyi bilmen lazım bencilce her çiftin fantazileri istekleri olabilir herkes monotan yaşamak zorunda değil. Bu dediğimde uçuk bir fikir değil. Bence gurup ve çift değiştirme olmamalı onlar midesizlik onun dışında karşımdaki zevk alsın diye her şeyi yaparım heralde.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıltürk erkeklerinin bi çoğu hoş karşılamaz ama bana göre sınırlar koymak iyi değil, kadının fetişi fantezisini gerçekleştirmek gerekli, kadın mutlu olacaksa memnun olacaksa daha fazlasını da kabul ederim
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden hoş karşılamıyolar?
Soran+1 yılHımm anladım teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
23Cevap
+1 yılhomofobik erkekler o eylemi kadın yapsa bile korkuyolar ya hoşumuza gider de erkeklerden hoşlanırız diye mi korkuyolar anlamadım ki. sonra kadınlar cinselliği doyasıya yaşayamıyor bunlar yüzünden.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBenim o konuda hiç tabum yok dediğiniz şeyler hatta birçok şeyleri de kadın tarafından deneyimledim ve etkileyici oluyor benim hoşuma gidiyor
00 Yorumla Daha ilerisi bile olabilir. Prostat orgazmı diye bir şey var 😉
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu kişiden kişiye göre değişir ama bana yapılmasını ben seviyorum kötü karşılamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılrimming olayından söz ediyorsun sanırım. özel bir kadınsın. herkes bunu sevmez. çoğu erkek ön yargılıdır ama rimming yapan kadın erkeğe apayrı bir zevk verir. ben seviyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanüs içine parmak sokmadığın sürece bence isteğin çok normal. erkekler abest anlıyor ama bu durumu bir kez yaşasalar alacakları zevki kendileri de görecekler. bence çok normal isteğin
00 Yorumla
+1 yılErkeğin seks anlayışına bağlı. Bu durumlar bazılarında hoş bazılarında tepki çeker
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bir zahmet kötü karşılansın be zahmet olmaz sana değil mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılYa neden kötü karşılandığını anlamıyorum sorun o nedenini demiyo kimse yani kadınlara yapılsa hoşuna gidiyo sapıklık demiyolar
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence çok güzel birşey yani şahsen yapılsa güzel olur...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Bizede kezbanlar denk geliyor 😅
00 Yorumla
+1 yıldüşüncesi bile tiksinç mide bulandırıcı
00 Yorumla
+1 yılNedeen kötü karşılansın, rimjob bi tarzdır :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeliğe görmediğin sürece sıkıntı olmaz
10 Yorumla
+1 yılNeresi tam
21 Yorumla
Soran+1 yılSoru kalkmasın diye tam diyemedim ama popo arkasındaki delikten aşağı kısımlara doğru
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu isteyen erkek cok ona prostat masaji diyorlar
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMidem: O zaman bize müsaade
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılValla değişiklikleri severim. Hoş olabilirdi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani yaşadm güzel onda sonra engel olamıyosn ama
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsen yaşadnmı
+1 yılYasaman lazim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖpüp yalayabilirsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılProstatı tetikler bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılrimjob seviyorszun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok güzel ya ben denedim harika
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok be zevk bile alırım bana yapsan 😂
00 YorumlaBen huylanıyorum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı