Cinsel Yaşam Kendini kırbaçlatıp acı hissetmek isteyen var mi benim gibi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Bir erkeğe kendimi kirbaclatmayi çok arzu ederdim. Bakın se*KS meks değil kırbaç sadece. Bir insan bunu niye isterki:( Kendini kırbaçlatıp acı hissetmek isteyen var mi benim gibi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Realgar Takip Et Master Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Bundan cinsel haz alıyorsan, fetiştir.Şu fetil okayının psikolojik temeline inip araştıracam zaten. İlginç geliyo, gotümden sallamayayım 0 0 Yorumla
Yineyineyeniden1 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl mazoşizm olabilir edilgen tarafını doyurmak istiyor olabilir 0 0 Yorumla
Taklamakan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Gecen bi video izledim türk cift sanırım falakaya yatırıyo karısını kırbaçlıyo falan vok canım cekti😂 kadına acıyla zevk vermek baska güzel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl mazoşistsin büyük ihtimal. kendine sadist eğilimi olan birini bul seve seve kırbaçlar (mesela ben :D ) 0 1 Yorumla sinekkızılı 3 ay Mazoşist farklı değil miydi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sebin gibi eşim olsa ellerini gözlerini bağlayıp zenci ile gelirdim odaya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Böyle bir sevgilim vardı acı çektirmek için arkamı zorlamıştır 😳 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şeyimin dışında popomuda beğeniyormuş Yorumla
_BumeRangeR_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl zopaylan girişşek olmaz mı? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz Yorumla _BumeRangeR_ +1 yıl peki çarmıha gerilmek istermisin? bide haç çakarız tam olur Yorumla
Wwwwwwomg Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl are you mazoşist misin bacım sdkjsnakjfd 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sanırım Yorumla
venividi_ Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kadına şiddete hayır! Kadına kırbaça da hayır ! 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok komikti bir daha olmasin Yorumla venividi_ +1 yıl Çok komiksin , bir daha isterim. Yorumla
ᴉᵷuǝɹnʎoʞuǝuıʞṡɐ Takip Et Xper 7 Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Ben de kirbaclamayi seviyom kanka şak şaaak 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Aşırı fantazi seviyosun o zamn 0 0 Yorumla
Opsiyonel42 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 51% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı. Çook. Ayrı bir dal :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl mazoşist diye birsey duydun mu 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sadece bu değil. mesala erkege rimjob yapmak isteyende var. erkek ayagı yalamak isteyende. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl fantezi hsbdh 3 1 Yorumla albatrosibo +1 yıl fanteziler ile aran nasıl Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dovelim seni 0 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çünkü sapiksin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka? Sapigin kelime anlamını ögren de gel Yorumla Mitroglu +1 yıl Ağla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bundan cinsel haz alıyorsan, fetiştir.
Şu fetil okayının psikolojik temeline inip araştıracam zaten. İlginç geliyo, gotümden sallamayayım
mazoşizm olabilir edilgen tarafını doyurmak istiyor olabilir
Gecen bi video izledim türk cift sanırım falakaya yatırıyo karısını kırbaçlıyo falan vok canım cekti😂 kadına acıyla zevk vermek baska güzel
mazoşistsin büyük ihtimal. kendine sadist eğilimi olan birini bul seve seve kırbaçlar (mesela ben :D )
Mazoşist farklı değil miydi
Sebin gibi eşim olsa ellerini gözlerini bağlayıp zenci ile gelirdim odaya
Bdsm seven bir kız nadir bir kızsın partinerin çok şanslı
Böyle bir sevgilim vardı acı çektirmek için arkamı zorlamıştır 😳
😂😂😂
Şeyimin dışında popomuda beğeniyormuş
zopaylan girişşek olmaz mı?
Olmaz
peki çarmıha gerilmek istermisin? bide haç çakarız tam olur
are you mazoşist misin bacım sdkjsnakjfd
Sanırım
Kadına şiddete hayır! Kadına kırbaça da hayır !
Çok komikti bir daha olmasin
Çok komiksin , bir daha isterim.
Ben de kirbaclamayi seviyom kanka şak şaaak
Aşırı fantazi seviyosun o zamn
Çook. Ayrı bir dal :)
mazoşist diye birsey duydun mu
sadece bu değil. mesala erkege rimjob yapmak isteyende var. erkek ayagı yalamak isteyende.
fantezi hsbdh
fanteziler ile aran nasıl
burda seni kırbaçlıyacak çok kişi var
Ruh hastası?
Dovelim seni
Acıya dayanıklı mısın
Ben kirbaclarim
Çünkü sapiksin
Ne alaka? Sapigin kelime anlamını ögren de gel
Ağla
BDSM seviyorsun