+1 yılMerhaba, ön sevişme seksin olmazsa olmazlarındandır aslında, partnerini buna yönlendirmek biraz da sana düşüyor,, Sen ona oral yaptıktan sonra onunda sana yapması için pozisyonunu seçip onu yonlendirebilirsin buna, yaşını yazmamışsın tabi ama yaş önemli etkendir performans konusunda, senin profilindeki yaş aralığında biriyse pek etkilenmemesi gerekir performansinin, seni bu şekilde rahatlatmadan kendi işini görmesi kesinlikle çok yanlış, bunu farketmeli
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbu erkeğin acemi ve prn sitelerinden gördüklerini yapıyor sanıyorum ki çok izlemiş onları.
söyle ona senin bildiği gibi değil filmlerde ki gibi.
Bir kadın en az 30 dakika boyunca okşamalısın ki. orgazm olsun ama filmlerde kadının orgazm olması 2 dk
o gördüğünüz filmlerin çekilmesi en az 6 ay sürüyor. bilesiniz. Bilmiyorsanız öğreteyim.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu ona söylemelisin bu durumdan zevk almadığını hatta yer yer acılı olduğunu daha ateşli bir ilişki için önce seni yakması gerektiğini ona anlatmayı denemelisin oral için de 69 yapmaya zorla hatta ona açık açık beni ne kadar tahrik edersen seni okadar tatmin ederim de
Yıl olmuş 2021 hala ön sevilmeyi önemsemeyen insanların olması üzücü00 Yorumla
+1 yılSkor peşinde olan erkek tipi. skor yaptıran olsa önceliği siz olursunuz. On sevişme aslında seksin başlangıcı ve isteği dahada şehvet halini almasını sağlar. 'ten uyumu olmayan çiftlerde hemen birleşim olmasını ister. sizin yen uyumunuz nasıl o önemli
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin onu yönetmen gerek mesela öpüşürken onun elini tutup vajinana getirmen kafasını tutup göğüslerini yalatman zaten bu hareketleri yapınca senin keyif aldığını görmesi onun hoşuna gidip devam etmesi anlamına gelir mesela göğüslerini yalarken inlesen felan çok hoşuna gittiğini düşünebilir
80 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. ilişki yaşamadım ama ön sevişme için iki tarafında istekli olması lazım acele etmemeniz lazım fantezilerinizin belli olması lazım soyunmadan önce öpüşerek konuşarak ortamı kendi halinize getirmeniz lazım yavaş yavaş olacak paldır kültür soymayacak seni sen soyunacaksın ama yavaş yavaş her kat soyunmada ateşli öpüşmeler dokunuşlar olacak vs... vs... ben böyle biliyorum yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBencil böylelerine veriyorsunuz sonra ağlayıp duruyorsunuz kadın olsam beni saçlarımdan başlayıp ayaklarıma kadar yalamayan oral yapmayan bir erkekle asla yatmazdım seks yapmayı gidip gelmekten ibaret sananlar çoğalmasın bir zahmet
21 Yorumla- +1 yıl
Kaç yaşında?
+1 yılKac yaşındaki ki partneriniz? Hemen istediğini yapmayın bence azıcık sürünsün sizin istediğinizi yapsın daha da isteklendirin onu da. Zevk almak sizin de hakkınız
32 Yorumla- +1 yıl
Pp sen misin
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Tamamen psikoloji ile alakalı bir durum. Temiz, bakımlı, kaymak gibi, mis gibi de kokuyorsan ve oral yapmayıp, deli gibi sevişip, yiyişmiyorsa , enişte beyin kafası çok dolu bence. Enişte alkollü kafası güzelken de aynı mı acaba?
10 Yorumlasevişmenin "ön" gibi kavramla ifadesi sanki görevmiş gibi bir algı oluşturuyor. Oysa Sevişmek ve seks ırmağın kendi yatağında akması gibidir. Kendinizi bedenlerinizi rahat bırakın, aksınlar ırmak gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde öyleydik ben onu yavaşlattım cilve naz yapıyorum (tatlı tatlı ama) her ilişkinin başında beni kıvama getirene kadar uğraştırıyorum oda daha mutlu oluyor
21 Yorumla- +1 yıl
cilvelı kadın erkegı eritir
Pussy eating sevmeyip saksu isteyen adamla el sıkışmaktan oteye gecilmez kural budur padisahimiz hem 8cm hem de oral yapmiyot hadi abi ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. naz yapman gerek seni kıvama getirmesi icin ugrasman gerek sana oral yap dediginde bahane bul ve yapma
00 Yorumla
+1 yılYavaşlat. eğiteceksin vahşi hayvanını soyunmasına izin verme. boxerler iç çamaşırlar kalsın. çıkartmasına izin vermeden takıl öyle :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl ikinciye sertleşmiyo ya, bende sayıda sınır yok
00 Yorumla
+1 yılKiz o sana oral yapsın oral yapmaya başlayınca emin ol o sevecek oral yapmayı güzel şey yani
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılo seni öpüp koklayacak her tarafını hatta vajinanı bile.. sen de ona oral yaparsın öpüp okşarsın vucudunu.. bunu uzunca yapmalısınız. tam zirveye çıkınca seks yaparsanız ikiniz için de mükemmel sonuç olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ne yapmasını istiyorsun mesela var mı aklında birşey.
00 YorumlaAnlatılmaz canım yaşanır eğitim alman lazım profesyonel olmak için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bencil davranıyor sadece kendi tatmin olma yolunda bu üzücü
00 Yorumla
+1 yılÖpüşme okşama ilişkiye girmeden önce baya bi vücut teması olmas
00 Yorumla
+1 yılÖnsevişmeyi Saatlerce yapmayı severim her zerresini tadarak kadını mutlu ederm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaslariniz kac peki ve ne kadar oldu bu kisiyle beraber olalı
00 YorumlaHiç kasma arkadaşı değiştir. Net.
00 Yorumla
+1 yılYanlış kişilerle birlikte oluyorsun tatlım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kac yasinda partnerin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. iplerini senin eline alman lazım anlattığına göre
00 Yorumla
+1 yılBen kucağıma alıp başlıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sen baslat ve yonlendir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin onu yollendirmen gerek
41 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSorular ve cevaplari cok konusabiliriz
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşlar kaç çok acemice
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Sizde bizim gibisiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılsana yapılmayanı sen asla yapma derim
01 Yorumla- +1 yıl
aynen yaşla alakalı ve o sevişmeyi bilmediği için bitiyor
+1 yılDemek bencil
00 YorumlaBiseye yaramaz öyle seks
00 YorumlaBu nasıl iş
00 Yorumla
+1 yılSevişmeye 5 yi ara verdim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılEgoistlik
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen konus
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşiniz mi öyle..
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyaşlar kaç
kaç senedir ewlisiniz..
Bencillik
00 Yorumla
+1 yılEş mi sevgili mi?
00 YorumlaKocan mı bu?
01 Yorumla
Detaylı bilgi