Maidetta | Cinsel Yaşam konusunda 558 görüş paylaştı.
Fenomen
5 gü
İkizler erkeği sert sevişirde kadını bilemem.
0|0
0|0
X-spartan-X | Cinsel Yaşam konusunda 783 görüş paylaştı.
Xper 7
5 gü
Eski sevgilim ikizler bakireyken doya doya sevişip sürtünürdük ama çok sevişmeye düşkün değil Sonra ilişkşmiz başladı çok istekli ve doyumsuzdu saatlerce ilişki yaşardık Ve hala onu özlüyorum. Beni iyi tahrik ediyordu.
onlar ispat yapmış bilim de kabullenmiş ama senin burçlarını bilim kabul etmedi. zaten bilimsel bir gerçek olsa adına bilim dalı olurdu.
saçmalamayın. bilgi sahibi değilsiniz boş boş konuşuyorsunuz ben elçisiyim bu da tanrının sözleri dediği kitap bu gün bilime ışık tutmaya başladı. biraz kulağınızı gözünüzü açın dünyada neler oluyor. bilimi takip edin.
bilim kadının doğum evrelerini 60 yıl önce keşfetti. senin adamın birisi dediğin allahın sözleri ile bu gereği 1400 yıl önce söylemiş. okyanusların altında karanlık katman daha 20 yıldır araştırılıp keşfedildi ama o adamın biri dediğin ve inanmadığın tanrı 1400 yıl önce yazmış. evrnin genişlediğini daha 3-5 yıldır fark etti bilim ama senin adamın biri dediğin ve tanrısı 1400 yıl önce bunu yazmış daha devam etmeyim. tırlar dolusu sayfa yazarım sana.
sen önce okumayı öğren aklını kullanmaı öğren. sonra gel konuşalım
cehaleti böylesi. din nasıl bilimle alakasız olur. sen hiç hayatında kuran okudun mu bu saçma sözleri sarf ediyorsun. önce kuran oku. o zaman bilimle yan yana olduğunu hatta bilimin biraz geride kaldığını görürsün.
hayatında kuran okumamış araştırmamış felsefe okumamış biri ahkam kesmesin.
mesela adam hayatında azerbaycana gitmemiş. ben oranın yemeklerini sevmem diyor. yahu sen gitmeden tadına bakmadan bu karara nasıl varırsın. hel git ye bak sonra konuş
seninki de böyle
hiç bir dini belge okumadan ahkam kesiyorsun.
haa bu arada sen bilim de okumamışsın. bilim okusan zaten dini kabul ederdin. sen hiç bir şey okumadan boş gevezelik yapıyorsun. iki şeyden birini okuan diğerini kabul eder.
Kesinlikle katılıyorum sana arkadaşım. Allah akıl fikir versin buna
Soran
4 gü
@Abidin123 hsdhsf ikinize de çok güldüm ya. önce bilip bilmeden hiçbir şey okumadığımı iddia etmişsiniz sonra okuduğumu deyince de nasıl olur böyle düşünürsün diyorsunuz. siz cidden okuduklarınızı beyin süzgecinden geçiriyor musunuz yoksa sadece sürü olarak mı hareket ediyorsunuz. bir de bana acımışlar dshfsdhfds iki gırgır geçeyim dedim şurda yapılan mualemeye bak. en azından sizin gibi burclara tapmıyorum. ha unicorna tapmışsın ha adamın birinin kendi çıkarları için uydurduğu dine
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
111Sonra ilişkşmiz başladı çok istekli ve doyumsuzdu saatlerce ilişki yaşardık
Ve hala onu özlüyorum. Beni iyi tahrik ediyordu.
Yıllar önce adamın biri, tanrı var ben de elçisiyim demiş bilim gelişmiş halen bu uydurmalara inanılıyor
onlar ispat yapmış bilim de kabullenmiş ama senin burçlarını bilim kabul etmedi. zaten bilimsel bir gerçek olsa adına bilim dalı olurdu.
saçmalamayın.
bilgi sahibi değilsiniz boş boş konuşuyorsunuz
ben elçisiyim bu da tanrının sözleri dediği kitap bu gün bilime ışık tutmaya başladı. biraz kulağınızı gözünüzü açın dünyada neler oluyor. bilimi takip edin.
bilim kadının doğum evrelerini 60 yıl önce keşfetti. senin adamın birisi dediğin allahın sözleri ile bu gereği 1400 yıl önce söylemiş.
okyanusların altında karanlık katman daha 20 yıldır araştırılıp keşfedildi ama o adamın biri dediğin ve inanmadığın tanrı 1400 yıl önce yazmış.
evrnin genişlediğini daha 3-5 yıldır fark etti bilim ama senin adamın biri dediğin ve tanrısı 1400 yıl önce bunu yazmış
daha devam etmeyim. tırlar dolusu sayfa yazarım sana.
sen önce okumayı öğren aklını kullanmaı öğren. sonra gel konuşalım
yaratıcıya işaretlerine mesajına inanmayan asurların hurafelerine inanıyor. yahu sen aklından emin misin.
Benim inandığım bir şey yok. Dinin bilimle ilgisi yok ki kabul edilsin. Din kör gözle inanmaktan başka bir şey değil
cehaleti böylesi. din nasıl bilimle alakasız olur.
sen hiç hayatında kuran okudun mu bu saçma sözleri sarf ediyorsun. önce kuran oku. o zaman bilimle yan yana olduğunu hatta bilimin biraz geride kaldığını görürsün.
hayatında kuran okumamış araştırmamış felsefe okumamış biri ahkam kesmesin.
mesela adam hayatında azerbaycana gitmemiş. ben oranın yemeklerini sevmem diyor. yahu sen gitmeden tadına bakmadan bu karara nasıl varırsın. hel git ye bak sonra konuş
seninki de böyle
hiç bir dini belge okumadan ahkam kesiyorsun.
haa bu arada sen bilim de okumamışsın. bilim okusan zaten dini kabul ederdin. sen hiç bir şey okumadan boş gevezelik yapıyorsun. iki şeyden birini okuan diğerini kabul eder.
kuranı okudum. boş yapma
kuranı aklınla okusan esas boş yapan sen olmazdın. boş konuşan sensin.
@soran acıdım haline. Çok zavallısın
@Abidin123
bu kendini akıllı sanan sorumsuzun birisi
Kesinlikle katılıyorum sana arkadaşım. Allah akıl fikir versin buna
@Abidin123 hsdhsf ikinize de çok güldüm ya. önce bilip bilmeden hiçbir şey okumadığımı iddia etmişsiniz sonra okuduğumu deyince de nasıl olur böyle düşünürsün diyorsunuz. siz cidden okuduklarınızı beyin süzgecinden geçiriyor musunuz yoksa sadece sürü olarak mı hareket ediyorsunuz. bir de bana acımışlar dshfsdhfds
iki gırgır geçeyim dedim şurda yapılan mualemeye bak. en azından sizin gibi burclara tapmıyorum. ha unicorna tapmışsın ha adamın birinin kendi çıkarları için uydurduğu dine
@soran okumadığın kabak gibi ortada. ya da okuyup ama bir türlü anlayamadığın...
@Abidin123
beyin yok uçmuş. anlamıyor. o nedenle uğraşma kardeşim. yaw he he de geç
dkjdklkdk
Beynini kullan biraz
Burçlara inanmayı bırakın artık
hay aklına diline sağlık.
Doğru aferin sana