Cinsel Yaşam El fetişi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 El fetişim var ve güzel bir el görünce nefesim kesiliyor kimler böyle El fetişi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen benim elimi öp bende senin ayaklarını öpeyim olmaz mı😊 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ahahah olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Süpersin ya😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende tırnak fetişi var güzel bakımlı tırnak görünce etkileniyorum 1 0 Yorumla
PetroSexual Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl El olmadan orgazm olamama durumu var mı, sadece ellerle orgazm olma? 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Benim elimi beğenirler 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden atmıyorsun 😂 Yorumla Cefternal +1 yıl Mesaj atarsan atim :) Yorumla
93ModelMustang Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Damarları belli olan, kalın parmaklı eller mı özellikle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kalın parmak pek hoş durmayabilir Yorumla 93ModelMustang +1 yıl Zevkler ve renkler diyelim :) Yorumla
DegdirenBerber Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl aaa ellerime bayılırlar uzun ince parmaklara sahibim resim yeteneğim buradan geliyor :D 0 0 Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl odamı varmış 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tabii ki var Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl El fetişim yok başka fetişim var. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nedir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapıcaksan söyleyim Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Değişik bir deneyim olsa gerek senin için 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ellerim güzeldir 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden atmıyorsun 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herşey karşılıklı 😂 Yorumla Soran +1 yıl O kadar güzel el fotoğrafı atanlar var ki o yüzden sağ ol 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç problem değil 😎 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sen benim elimi öp bende senin ayaklarını öpeyim olmaz mı😊
Ahahah olur
Süpersin ya😂
Bende tırnak fetişi var güzel bakımlı tırnak görünce etkileniyorum
El olmadan orgazm olamama durumu var mı, sadece ellerle orgazm olma?
Benim elimi beğenirler
Neden atmıyorsun 😂
Mesaj atarsan atim :)
Damarları belli olan, kalın parmaklı eller mı özellikle
Kalın parmak pek hoş durmayabilir
Zevkler ve renkler diyelim :)
aaa ellerime bayılırlar uzun ince parmaklara sahibim resim yeteneğim buradan geliyor :D
odamı varmış
Tabii ki var
El fetişim yok başka fetişim var.
Nedir
Yapıcaksan söyleyim
Değişik bir deneyim olsa gerek senin için
İstersen atayım mi elimi
ben de öyle
Ellerim güzeldir 😂
Neden atmıyorsun 😂
Herşey karşılıklı 😂
O kadar güzel el fotoğrafı atanlar var ki o yüzden sağ ol 😂