Erkek arkadaşımla sevişiyor ancak birliktelik yaşamıyoruz. Oral yerine elimle boşaltmayı tercih ediyorum. Kendisi de halinden çok memnun. Ancak insan her zaman daha iyisi olabilir diye düşünüyorum. Bu konuda taktikler ya da sevilen şeyler nelerdir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yazacağım sana uyarsa önerime kulak ver. Penisin üstüne otur ve penisi içine almadan dudaklarının arasına koyup sürtün. İki taraf için de çok zevk vericidir emin ol.
114 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler : )
Soran+1 yılİstemsiz olacak bir şey değil gibi sanki o, çok da bilmiyorum başına gelmiş sen dillendirirsin belki ama bilerek yapacağını sanmıyorum. O konuda güvenim tam kendisine.
Soran+1 yılAnlıyorum dikkat etmek lazım yani
Soran+1 yılBekaretimden öte ve karşılıklı aldığımız bir karardı birliktelik yaşamamak. O yüzden ya bundan uzak durmak, ya çok dikkat etmek ya da kararımızı gözden geçirmek olabilecek en mantıklı şeyler gibi.
Soran+1 yılDarısı başımıza diyeyim haha
Soran+1 yılTeşekkür ederim tekrar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye birliktelik yaşamıyorsunuz ki yani bunları yaptın bakire değilsin artık. o kafadaysan çelişkili bir durum
23 Yorumla
Soran+1 yılTercihimiz bu yönde ve bekaretle alakası olan bir durum değil. Endişen için teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılÇok daha iyisinin olmasını istediğin halde birleşme yaşamıyorsanız doğruyu söylemiyorsun diye düşünüyorum :)
+1 yılOna başka bi kızın oral yapması için kız bul 3 lu yapın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİlşkiye girmiyorsanız tercih sizin tabi bir tık ileri gitmek istiyorsanız sen ona oda sana oral yapabilir neden tam ilişkiyi girmiyorsunuz? Bir tık daha ilerisi analdır
00 YorumlaKendini neden kirletiyosunki? Evlenicekmisin onunla?
03 Yorumla
Soran+1 yılBu bana kalmış bir şey olsa gerek. Herkesin aynı pencereden bakmasına gerek yok tabi ki.
Soran+1 yılBu denli rahatsız olduğun bir konu ise cinsellik başlığındaki sorulara cevap vermeni anlayamadım doğrusu. Yapayım mı yapmayayım mı diye de sormamışım üstelik. Daha iyi olması için önerin varsa yazasın diye sorulmuş bir soru, sorgulayasın ya da yargılayasın diye değil.
Taktik yerine kendi isteğin şekilde olması daha bi güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİki elinle yap oralı kendin penise tükür ona ellerin ile sakso çekerken gözlerinin içine bak o da aynı anda sana dokunsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnunda eli var nihayetinde ondan bir farkın olmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarşılıklı mast yapmak birbirinizi baya azdırır. bence bunu deneyin. birbirinizi izleyin
00 Yorumla
+1 yılEl ile ancak yaptığın kadar olur elle yaparken sadece ucunu öpebilirsin
00 YorumlaAkışa bırakırsan et ete deger
14 Yorumlasürtünere kboşalt daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki neden ağzına alamıyorsun?
05 Yorumla
Soran+1 yılAlamadığımdan değil ama ona ellerken öpüşüyor olmak bana daha çok haz veriyor. Kendisinin de bu konuda bir şikayeti yok, illa ağzıma alayım oral yapayım derdinde değil. Sadece neler yapılabilir ne daha iyi olur merak ettiğim için sordum böyle. Önerin varsa açığım.
Cevap sahibi+1 yılEvet var tabiykide sen nasıl mutlu olucaksan daha iyi bilirsin hayat senin hayatın kimse karışamaz. Penis yüzüğünü deneyin
Cevap sahibi+1 yılNe oldu?
Soran+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılHoşunuza gitmedi yorumum anlaşıldı
Ağzına almıyor musun yani hiç
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Elinle yapiyorsan kısıtlı bence
00 Yorumla
+1 yılÜstüne çıkıp sürtünebilirsin
00 Yorumla
+1 yılO sana oral yapsın
00 Yorumla