Aşırı derecede büyük kendisi 160 boyunda elleri ayakları vücudu minnak. Ama memeleri 95 ve ben hiç sevmiyorum büyük. Koca karı gibi sarkmış memeler. Benim istsdigim meme şekli böyle değildi en iyisi 80. Ben bu memelerle ileride napicam. Memede ne biçim bir şey zaten.
Napicam ben şimdi ya? Gördüm memelerini ve kötü de diyemedim. İleride sevisirken ne olucak?
Napicam ben şimdi ya? Gördüm memelerini ve kötü de diyemedim. İleride sevisirken ne olucak?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Adamın derdine bak ya 95 gerçekten faxla buyuk estetik olabilir illerde neden sıkılıyorsun
Ne biliyim sevmedim kocaman istemiyorum
Olum vajinadan sıkılınca veya değişiklik olsun diye arada meme arasına gider gelirsin
Estetik yaptırsın geçen sene benim de öyleydi şimdi taş gibi maşallah 🧿 küçültme ameliyatı oldum
Eniste sansli
Kaçtı kaça indi
Valla boşver zevk almaya bak, benim imkanım olacak var ya parçalardım sende bence aynen devam et bozma hiç moralini
Lan sevmedim koca karı gibi meme zaten bomboş bir şey inekte te meme var
Hahaha o zaman ayrıl, seviyorsanda sorun etme. Sevmiyorsun gibi ama sanki, kanka gavatlık yapıyorsun seviyorsanda şuanda
Ahahah sevmiyor da olabilirim
Foto atsana merak ettim :D
Lan uza
Hahaha o zaman sende böyle salak saçma postlar açma bilader, madem erkeklik yapmayı biliyorsun sorduğun post çok iğrenç. Bunu anlaman için söyledim umarım bir daha böyle saçma salak post açmazsın
@ccemyzrr😅👏🏻
sen bize bırak biz hallederiz dert ettiğin şeye bak
Arasına yerleştir bol bol :)
domalınca vurdukça iyi sallanır keyfini çıkar
Sus ne kafa s#ktin ben s#rim
Sana diyeyim bari. Abla 5 gündür çalışmıyoruz başımda doktor var o hesapta günde 24 saat calisicaz filyasyon ekibinde yım taş çatlasın 4 saat çalışıyoruz şerefsiz akp. kendi yandaşlarını ise koydu ya doktora mesai uyguladi şoför de onlardan mesai uyguladi 7000 aldı beni de zorla sen bu işte çalışacaksın dedi 2324 lira verecekti ayın birinden beri paramız yatmıyor. Bana akp diyen biri cikarsa onun karısını sevicem
Ah doktor 12000 aldı galiva sıfır araba çekti altına Konyalı AKP yandaşı bacım
Buraya neden yazdım ben offf ya
Hesapta diğer yorumu karıştırmis ya of ya bu ne saçmalık
Ozulr dilerim mutlu ol kapatalım konuyu
Çok sarhoşum belli oldu
Türk estetik cerrahları hizmetinizde
Sevgilinle beni tanıştır 😂😂
Ayrıll.
Ne off memeden mi
Offf kardeş ya kabul et ya da sızlanma tamam mı.
İğrenç diyorum
meme zaten iğrenç bir şey yağ dokusu
Gay ol sen.
Ayrilsende
sırf memeden dolayı mi
Meme büyük diye de ayrılmak olmaz ki ya :)
Ayrıl o zaman aga.
memeden dolayı ayrılmaktan saçma
Derde bak
Bana da gelir.