Detaya gelecek olursak; kadınlar aşk konusunda daha hassas ve cinselliği tek adamla yaşayacak kadar naiftir. Naifti. Naif idik... Neyse. Ama yeni nesil ve kendini yeni jenerasyon olarak gören kadinlarimiz da erkeklerin yaptığı gibi yatak işini görelim sevgili modu olmasa da olur kafasinda mi artık? Neden merak ettim bunu bilmiyorum ama konu arasında olay buna dayaninca detaylı görüş almak istedim.
Günümüz kadinlari da erkekler gibi her önüne gelenle yatacak kadar aştı mı sizce?
Kadınlar empozelendiği için cinsellik için aşık olmam, en azından sevmem gerek der çoğu ama bu anlayış son 15 senede aşıldı, hatta f*ck tabirini icad ettiler. Ama şu da var kimsenin duymayacağını bilsen aldatır mısın anketi yapılır zaman zaman hep %65 civarı çıkar. İçinde neler neler varmış onu çıkartaniliyoraun ummadoğın bir kafınların. Bir de şu da var yavaş yavaş huyuna suyuna gide gide sabırla çoğu kadını marjinal ilişkilere ikna edebiliyorsun, o marjinal ilişki başladığındaysa erkekden daha beter hale geliyor, erkek bırakalım artık dese kabul etmiyor.
Gerçekten çok haklisin bak bu yaşıma kadar onca kişi onca yeni nesil kız tanıdım ve şimdiki jenerasyon bi başka. Kimisi arabası olanla yatıyor kimisi havalı diye kimisi de başı kapalı ama içi kerhane gibi kimisi de daha 13-14 yasında okuldan haltlar yiyor. Ben bu namussuzlarin hepsini gördüm ve virüs gibi yayıldılar yeni nesile. Artık namuslu edepli kız bulmak büyük bir şans.
Belli olmuyor mu önceden erkekler kızları yatağa atardı şimdi kızlar erkekleri yatağa atıyor sevgili yapıp herhaltı yiyor kendisine sadece cinsel ilişki için adam buluyor zengin erkek buluyum ben onun parasını yerim o da beni yatağa atar hesabı yapıyor kızlar iyicene zıvanadan çıktı artık ar namus ahlak edep haya hiç bir şey kalmadı kızlarda
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Önüne gelenle birlikte olmak çok sağlıklı bir durum değil. Ama cinselliğe duyulan ihtiyacın naiflikle ya da naif olmamakla alakası yok. Kadınlar isteklerini toplum yapısı nedeniyle daha çok bastırmak zorunda kalıyor sadece. Naiflikten değil.
Uygun kelimeyi secemedim galiba ama anlasildigini düşünüyorum naiflik degil tamam kadinlar da uyandi artik eski düzen değil diyorsun. Bu da aile yapisini evlenme yasini ve toplumsal bircok seyi değiştirecek bir denge bozucu güç demek sanırım.
Cinsellik yeme içme gibi bi ihtiyaç değil, olmasa da yaşanıyor. Ama insanlar kafasında bunu ihtiyaç haline getirip zorlanıyorlar ve tatmin için farklı yollar seçiyorlar. Bence kadınlar ihtiyaçtan değil meraktan yapıyor ve sonra o merakın bağımlısı oluyorlar. Erkekler ise ihtiyaç diye diye kuduruyorlar.
Ya mesela bir konuşma dönemi vs geçtiğinde artık belirli bir süreden sonra konu cinselliğe gelince evlenmeden olmazmış. Ben anlamış değilim nedir bu kadınların nikah merakı.
@shazam66 Valla bende yeni sandım başta ama bir yıl olmuş. Para yemesi gezmesi ve eğlenmesinin yanı sıra birşeyler yaşayıp yaşayamamakta önemli. Kuru kuruya para yedirmek istemem şahsen. Peri masallarına kapılan türdense yol vermeyi daha cazip buluyorum artık ya öbür türlüsü çok zaman kaybı.
Aynen öyle zaten paranı yiyosa birşeyler de yaşar boş boş bende para yedirmek istemem ztn bu zamana kadar yedirmedigimden olmadi ya kimse 😂 çoğu zaman kaybı oluyor ztn parani yiyip gidiyor bazısı evlencekse aklı para yemekte olmicak para para diosada eglence pesindedir ztn
benim hoşuma gidiyor ancak çok tatlış ev kızı gibi görünüp 'arka bahçesini sulatan' kızlarımız var malesef. bu gözler neler gördü, bu kulaklar neler duydu kız :D