Sabahtan karşı tarafı baştan çıkartmaya başlamak mesajlarla, buluşma öncesi elbette kişisel bakım full+full :), şık bir çamaşır takımı, bir kaç kadeh içki, sohbet, sohbet ederken birbirinin üzerinde gezen parmaklar ve sonrasında pozisyondan pozisyon beğen 😎
Öncelikle kişisel bakım ve temizlik diyorum. Hem libido düşürücü olabilir hem de saygıyı gösterir.. Güzel, hafif kokular tercih ederim.. Bana geliyorsa eğer ve geceyse zaman... Çok fena bir ortam olacağı kesin..
Mumlar, güller, göz bandı , bir çift kelepçe ve belki kırbaç... Önce biraz ürkmeli. Sonra kendini bana teslim etmeli..
Öncelikle kendini ve karşı tarafı hazırlamak lazım. Niyeti belli etmek gizlice de olsa çok önemli. Yoksa istediğin kadar hazırlık yap, kadın kendini hazırlamadıysa kaçma ihtimali çok yüksek. Saçım bizuk, ağda yapmadım, duş almadım, başım ağrıyor, uykum var vs dinlersiniz.
*Gün içi mesajla taciz 😈 *Kişisel bakım.👍 *Temiz, günün anlam ve önemine uygun çamaşırlar.🎐 *Hoş bir parfüm.💕 *Romantik mum ışığı bir masa.💕 *Tercihe göre alkol. *Küçük kaçamak dokunuşlar.😈
Birinci sırada kişisel temizlik gelmekte. Sonrasında yatak odasını güzelce bir elden gecirmek gerek. Akşamleyin hoş bir romantikli yaratan koku sıkılabilir. Yatak odasımda hafif loş ışık kullanılmalı ki iki tarafıda sekse yoğunlaştırsın. Kadınlar için kıyafetler hazırlanabilir. Hafiften kelepçe veya ipte olabilir birbirimizi yatağa bagkayarak cinsel arzumuzu cilveleşerek kat ve kat artırabiliriz.
önce eller dirseklere kadar yıkanır sonra bebek yagı ve bepanten krem ıle karın ve dizler ovulur daha sonra pudya ıle kasıklar pudralanır bunun akabınde hoş kokulu mumlar ıle ev donatılır.. standartı banyo yap devam zaten.. ama seks oyuncagı kullanırım ben
En önemli kriter temizlik. Temizliğin olmaması kadar itici bir şey yok. Sonrası sade bir ortam loş ışık. Hafif çalan romantik bir müzik. Ön sevişme niteliğinde bir hazırlık. Böyle bir girişin kendi kendine gelişmesi ve sonucu olacaktır.
Kişisel bakım evet hatta şart. Fantezi kıyafat sevmiyorum Kadın da kıyafet olarak sadelik ten yanayım sadece spor giyinmesi artı bir tetikleme. Seks oyuncakları hiç önemsemedim ihtiyaç görmedim. Mutlu kal 🌺