Ilk gece acıma oluyor mu çok. Rahat olabilen oldu mu cidden ilk gecesinde?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Merhaba , on sevişmeniz güzel, rahat ve duygulu geçerse, siz zaten duygusal olarak ve bedensel olarak hazır hale gelmiş olursunuz , yeteri kadar islakliginizda oluşmuş olur. Eğer ki , mutluluk sularınız , vajinanizin dudaklarından dışarı henüz sızmadıysaki bu durum gayet normaldir. Vajina dudaklarının oldugu yerleri nemlendirmenizi tavsiye ederim eğer erkeğiniz bunu yapmadiysa , veya ilk giriş öncesinde vajina dudaklarının arasında, erkeklik organı aşağı yukarı şeklinde surtulurse vajina dudakları penisi araya alacak böylece penis mutluluk havuzunuzun arasina yerleşecektir. Giriş başlangıcı için uygun hale geldiniz. Buraya kadar neden yazdım. Vajina içindeki islnama yeterli olsa bile , vajina dudakları kuruyken söylediklerimi yapmadan penisini ittiren erkeklerin olduğunu duyuyoruz böyle bir durumda narin olan vajina dudaklarınız tahriş olup acıyabilir. Bu sizi endiselendirmesin düşüncesiz olmayan bir erkek bunu yapmaz fakat aklınızda bulunsun. Evet esas olarak sizin sorduğunuz kısmın cevabına gelelim. Tam bu noktadan itibaren yani penis vajina girişine yerleştiği anlarda evet heyecanlı olacaksınız fakat kasintili olmayın eğer kasılıyorsanız bunu erkeginize soylemekten imtina etmeyin açık olun. Beklemesini veya yavaş olmasını isteyin. Olabildiğince kendinizi rahat bırakın ve erkeginizde yavaş bir ilerleyiş içinde olsun. Evet bu koşullar gerçekleşirse , veya ön sevişmenin tutkusuna kapildiginiz dakikalarda erkeğiniz bir yandan vajina dudaklarını okşuyor veya penisi ile sürtüyorsa , koşulların yeterli hâle geldiği zamanda siz ön sevişmenin tutkusu içindeyken o sizin mutluluk havuzunuzun içinde girer. İşte bu iki durumda acı hissetmezsiniz 😊
92 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Begenilerle değerli bulduklarini belirten arkadaşlar, çok teşekkür ederim 😊
- Cevap sahibi+1 yıl
Değerli bulduğunuz ve eig seçtiğiniz için teşekkür ederim 😊🌷
- +1 yıl
Ilk ilişkide ön sevişme çok önemli kadının yeterince ıslanması gerekli. İlk girişte biraz acıma olabilir ama abartılacak birşey değildir. Erkek kadınına karşı yavaş ve nazikçe davranmalıdır. Eğer ağrı derecesi fazlalaşırsa ara verim bir kaç saat sonra tekrar deneyin.
20 Yorumla
ortamın rahat olması eşinin rahat olması aceleci olmaması seni gevşetmesi kendini güvenme hissettiğin sürece hiç bir acı çekmezsin bu durum biraz psikolojik çünkü insan bilmediği bir şeyden korkar gerilir ilkler o yüzden hem heyecanlı hem korkulu olur işin sırrı rahat bir kafa :) iyi eğlenceler canım
90 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
70Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Herkesin dediklerini bir kenara bak benim tecrübemi dinle. Bende öncesinde araştırıyordum bu konuyu baya ama yaşadıktan sonra gördüm ki yorumlarda söylenilenlerin çoğu doğru değil. Genelde hepsi kalıplaşmış konuşuyorlar. Kendini rahat bırak hiçbir şey olmayacak, birden sonrası hep zevk falan gibi. Yalan bunlar.
Birincisi bu asla gözde büyütüldüğü gibi çekilmeyecek bir acı değil. Her ay regl olurken o an çekeceğin acının on mislini çekiyorsun tam olarak öyle tarif edeyim sana. Acısız değil evet ama daha acılarını her ay çekerken o ne ki yani, basit geliyor. Bir de evet kendini çok kasarsan acı biraz daha fazla olabilir ama tamamen serbest bıraktığında da hiç olmuyor diye bir şey yok. Acı var ama gerçekten büyütülecek kayda değer bir şey değil. Ben ilkinde hiç kasmadım, acır diye bir endişem falan olmadı. Yine de o gün boyunca hiç zevk almadım, minimum düzeyde bir acı vardı ve sadece bitirmesini bekledim her tekrarda. İkinci ve daha sonralarında zevk almaya başladım.
İkincisi herkes sanki birincide acı var sonrasında hiç yok gibi konuşuyor, böyle bir şey yok. Bilmem kaçıncı kez yapıyorsan bile eğer kendini hazır hissetmiyorsan, ıslanmadıysan, partnerinin isteğiyle sadece ayak uyduruyorsan o zaman da acı oluyor. Burada senin cinsel arzunun ne kadar olduğu önemli. Ben böyle bir şey yaşamadım çok şükür çünkü isteğim çok fazla.30 Yorumla- +1 yıl
Allah yardımcın olsun. Korkuların olduğu için nasıl bir his duygu yaşayacağını bilmediğin için korkular ister istemez senin kendini kasmana ve rahat olmamana sebep oluyor. Burada önemli olan konulardan birisi de cinsel ilişkiye gireceğin Kişi.
Cinsel ilişkiye giren kişi ne kadar tecrübeli önemli konulardan birisi bu, yatakta sana ne kadar zaman ayrıcada önemli. Ön sevişmeiniz uzun olursa ve gerekli hassasiyeti sana gösterirse şunu bir vereyim hafif bir yanma ve yırtılma gibi ayıları hissedeceksin kanama olduktan sonra tavsiyem o bölgeni soğuk suyla yıkaman.
Ve ikinci ilişkiye girerken tabii ki de erkeğim alıştıra alıştıra senin his ve duygularına karşılık vermek afedersin sadece gir çık yapmayarak her ikisinimizin zevk almasını sağlar. Gerçekten sen birlikte olmaya hazır mısın doğru insanı seçtin bunu bir daha gözden geçirmeni tavsiye ederim. Kimsenin baskısı altında kalmadan bu eylemi Gerçekleştirmen doğru olur. Sana güzel zevkler dilerim sağlıcakla kal mutlu kal. Bodrumdan sevgi ve saygılar.00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. ilk gecede her iki tarafın rızası olmalıdır ve bir süre ön sevişme olmalıdırki vajınal ıslaklık olsun bu penisin daha rahat içeri girmesine olanak sağlar ve penisin girişi ensasında ağrı hissedilirse biraz ara verin ve tekrar deneyin ve vajınal ıslanmanın olması size daha yardımcı olacaktır partnerinizin penisi uzun veya kalınsa bir anda içeri girmesini tavsiye etmem kademeli olarak ilk önce 2-3cm içeri girerek ileri-geri yaparak sizi zorlamadan birlikte olun vajinal kaslar gevşediğinde istediğiniz gibi ilşkiye girebilirsiniz.
00 Yorumla- +1 yıl
Genc kiz evlenecek ama ilk geceden korkuyomus annesine anlatmis annesi ne kadar krem yag vs varsa orana sur demis , neyse evlenmisler kiz gerdekte annesinin dediğin i yapmis kocasini beklemeye baslamis, kocasi geldiğinde ne gorsun esi ciplak ama o bolgede kremler yağlar sürülmüş, hemen demis ki ben yillarin kamyon soforuyum kaygan yolda zincirsiz asla gitmem deyip boynunda ki altin zinciri seyine dolamis 😂😂😂
10 Yorumla - +1 yıl
Bazi kizlik zarari kalin olur bazilarda ince şefaf onlar hic anlmaz acimamasi icin acele etmedn iyce sevisip emdirecen fustigjni sulaninca kivama gelince yvas yvas kendini kasmdan alirsan acimaz zevk alirsin acirsa ikiciyi tekralman bir gun gecsin ardan yjne yvas yapin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı. 2 seye baglıdır bu bırıncısı kendını kasarsan ıllakı acır rahat ve rela olacaksın. ıkınısı ıse kızlık zarına gore degısır. 6-7 ceıst zar esıdı vardır. kalın zar olursa eger yırtılırken acı olur tabıkı veya ınce ve sayıf bır zarsa hıc hıssetmezsın bıle. elastık zar ıse bozulması bıle zor olur ama ılıskıye gırersın. zara gore degısır
00 YorumlaHer cinsel ilişkide olduğu gibi , özellikle de ilk ilişkide önsevişme çok önemli. Önsevişmeyi tutkulu ve uzun tuttukca fiziken ve ruhen cinsel ilişkiye daha uygun hale geliyorsunuz. İster erkek olsun ister kadın olsun. Ve güzel önsevişmenin ardından seks de daha zevkli oluyor. Ön sevişmeyi uzun tutmak , partnerinizin tecrübeli olması , kayganlaştırıcı kullanmanız , ortamın rahat olması , sizin kendinizi rahat ve cinsel ilişkiye hazır etmeniz ve doğru pozisyonda yapmanız durumunda nasıl olduğunu bile anlamazsınız nerdeyse. Doğru pozisyon olarak partneriniz tecrübeliyse ve ona güveniyorsanız Misyoner tercih edebilirsiniz. Veya kendim yaparım ve kontrol bendeyken daha rahat olurum derseniz Cowgirl tercih etmeniz doğru olacaktır.
00 Yorumla- +1 yıl
Acıma olayı sizlere bağlı durum rahat olursanız eşin aceleci olmaz ise acıma olayı çok hafif olur
82 Yorumla- +1 yıl
acele ederse çokmu oluyor acı
- +1 yıl
vücud ve özelliklede kaslar ilk defa yapılan birşeyde eğerki fazla yüklenilirse o an değilde sonraki gün kas ağrılarıyla sonucu gösterir , fazla yüklenmeyin ilk ilişkide erkek iki kadın bir boşalsa yeterlidir
20 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Herhalde onun olacağını bilerek başlasaydık kasardım ve acırdı
Ama öpüşüp koklaştıkça bende de onda da hareketlenme oldu , akışa bıraktık , çok da kolay , rahat ve zevkli bir ilk cinsel ilişki yaşadım51 Yorumla - +1 yıl
Bem hiç hissetmedim 😔 ön sevişmemiz çok uzundu ve an ki zevk ile hiçbir şey hissetmedim 40-45 dk sonra iç. çamaşırımda kan görünce anladım ahahah
51 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Ben olene kadar temiz kalicam parlak puruzsuz vajinamla nispet yapicam hahay
125 Yorumla- +1 yıl
kuruyup gitsede vermicen yani :)
- +1 yıl
Yapamadığın icin bi avutma yontemimi yoksa bu
- +1 yıl
@kırmızınokta öyle gözüküyor
- +1 yıl
En iyisi yapıyorsun en guzel hazine senin malındir halley cekerkende cok terlemesin dikkat et.
- 1 yıl
@kırmızınoktaaa yazık kafana. Övüneceğiniz başka bir şey yok tabi
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kendini kadınca azıcık acıyor. Ama sonra rahatladım ben mesela, çok zevk aldım ☺️
112 Yorumla- +1 yıl
çok şanslısın demekki
- Yeni +1 yıl
ilk olmasına rağmen öylemi
yırtıldı sandım dünya başıma yıkıldı alışınca onsuz duramaz oldu benimki
81 Yorumla- +1 yıl
yuhhh o kadarmı yani
- +1 yıl
Çok ama çok yavaş..çokça uyarılmış olmalı.. kendi kendine olacak zaten..öpüşmenin yanı sıra nefes teması şart.. molalı ve dil ile haddinden fazla ıslatmak lazım.. hatta artık ne olur gir yakarışları duymalısınız.. Yavaşşş. daha da yavaş.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Direkt olarak penetrasyon olursa acıma oluyor. Vajen duvarı ile klitoris güzel uyarılır , ıslaklık sağlanırsa kısım kısım sokmalarla acıma olmayacaktır. Tamamı ile karşındaki kişinin nezaketi , saygısı ile ilgili bir durum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Eğer erkek bu konu da kültürlü ise ve kadını rahatlata biliyor ise, kadında Seksi yapmak ve zevk almak istiyor ise her şey yolunda gider ve kadın yalnızca bir iğne batması gibi bir şey hisseder o kadar.
00 Yorumlaİlk cinsel ilişki aslında acıdan çok gerginlik ve korku yüzünden zor gelir kadına. Bunda toplumsal ve kültürel baskının ağırlığı hafife alınamaz. Türk toplumunda kadın bu konuda rahat olamıyor bu yüzden.
00 Yorumla- +1 yıl
İlk birleşmede acı olması kaçınılmazdır. Fakat erkeğin tecrübesi, sabırlı davranışları ve isteği sayesinde ön sevişmeyi uzun tutarak kadını rahatlatıp sekse hazırlaması acıyı en aza indirmeye yetecektir.
00 Yorumla - +1 yıl
Tabu konusu çok revaçta. Elbette dar olması, ıslanmadan ilişki yaşanması ya da büyük bir penis zorlanma yaratır ama buna acı demek için fazla endişe ve korku lazım. Aksi halde bu büyük bir zevk. Korkmamak gerek.
00 Yorumla - +1 yıl
bu aslında biraz da eşine bağlı yani ne yaptığını bilmeli lodoslama dalmamalı eğer uygun pozisyon ve hazırlıkla çok acımadan bu sürecin geçirelebileceği bir gerçek
00 Yorumla - +1 yıl
Cinsellikte acı oluşmasının tek sebebi vardır güven problemi, tabular ve ön yargılar, korkulardır. Oysa aşk ile olan için her şey çok ama çok güzeldir. Acı olmaz, acıtmak olur.
00 Yorumla - +1 yıl
her iki tarafın rahat ve istekli olması gerekir kasma ya da çekinme gibi duygular olursa iş zora girebilir. acına pek sanmıyorum ama kasılmalardan dolayı bi ufak bi sinek ısırığı gibi olabilir. (arkadaşlarımda gördüklerim üzerine yapıyorum bu yorumu)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Islanma güzel olursa, sadece ilk girerken acır sanırım o da deliğin açılma anın da olan acıdır diye düşünüyorum, sonrasında alışınca kendinden geçersin zaten..
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ben 2 ayrı ilk birliktelik yaptım 2 si de olmadı çünkü ben kadını muazzam şekilde ruhunu vs her anlamda iui biliyorum. Ön sevişme nazik olma ilk hazırlayıp vajinal sıvı gelme başladı mı ilişkiye hazırdır yavaşça yapınca kadın pek anlamıyor zevkten
10 Yorumla - +1 yıl
Acı eğer erkeğin seni alıştırır ve sulandırırsa çok az olur muhtemelen ama senin zarının fizyolojik yapısına da bağlı. Acıdı mı baya olmuş.
00 Yorumla Penis büyüklüğüne ve vajinanın darlığı yanısıra, ıslanmana vb faktörlere bağlı, bence ilkinde kontrol sende olsın ve üstte ol
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Kişiye, ortama ve strese göre değişir.
Mesela çok stresliysen kasılabilirsin. Vajinan çok dar olabilir. Ya da sevgilinin penisi çok kalındır.
Bunları bilmek gerek. Sende nasıl durum?
İlişki dışında bir şey yaşadınız mı sevgilinle?00 Yorumla - +1 yıl
Dikkat edilmezse acır elbette. Odun gibi gir çık olmamalı
00 Yorumla - +1 yıl
Bu partnerinizle alakalı bir durum Hiç fark etmeyebilirsiniz bile
00 Yorumla Ne kadar çok ıslanırsan o kadar az acı olur.. ama acı yok Rocky, sakin ol :D
00 Yorumla- +1 yıl
ben hanımın belini kırdım 20 gündür yoğun bakımda sfddsfsd
00 Yorumla - +1 yıl
Arkadaşlarımdan duyduğum ilk başta az bı acı hissediyorsun ama sonrasi zevke dönüşüyor diyorlar
00 Yorumla bu erkeğe bağlı. erkek işini biliyorsa hiç acı olmaz
00 Yorumla- +1 yıl
E tabiki ama biraz fazla gevşemen önemli erkek yapmalı bunuda
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı. Erkek gereğince sevişir kadının bedenini uyarırsa ve girerken acele etmeden yavaşça girerse acımaz
00 Yorumla- +1 yıl
Kocan eğer ne yapmasını biliyorsa hiç bir sorun yaşamazsın eğer bilgisizse acilde soluğu alırsınız
00 Yorumla Hayir zeytinyag veya vucut losyonu yardimi ile kaygan ve rahat bir ilk yasanabilir.
Ayrica erkekte biter bu is narin davranmayi ve yarim birakmadan o isi bitirmeyi bilmeli.00 Yorumla- +1 yıl
arkadaş pi piyi yiyen kızlar en çok yorumu yapan erkekler bu nasıl iş
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Bari gizliye alsaydin knk profil fotosu ile sorunun alakasi yok
11 Yorumla - +1 yıl
Öbürlerini bilmem ama benim aşırı derece canım acımıştı. 3 4 gün boyunca ağrı devam etmişti
43 Yorumla- Yeni +1 yıl
3 4 gün biraz abartı degilmi
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Tam bilgim yok ama İlk gecede kayganlaştıcı jel Kullansan belki daha rahat olur bi araştır istersen
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Herkes seksolog olmuş
114 Yorumla- +1 yıl
bu cvp olmamış ama :)
- Cevap sahibi+1 yıl
Niçin
- +1 yıl
sorduğu soruya cvp vermemişsinki :)
- +1 yıl
sen öylemisin peki :)
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
bu tamamen sana bağlı. sen ne kadar çok kendini kasarsan o kadar çok acı hissedersin
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Neden türbanı kmtü amaçlı kullan ıyosun pembe görününlü mavi
40 Yorumla - +1 yıl
Evet biraz acır ama partnerine baglı seni zevke getirir ve sulanma iyi şekilde olursa kayar gider tecrübe varr, 😜
10 Yorumla - +1 yıl
eğer ön sevişme ve ıslanmayı tam yaparsanız acı az olur ama bodoslama dalarsa Seksi unt
00 Yorumla - +1 yıl
Guricek penis3 gire degisir aci cekneden dis cikmaz malasef test et gor
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
ilk ilişkimde acılı olmuştu
61 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Hayır ama sabahı yürümekte biraz zorlanmıştım ben
64 Yorumla- +1 yıl
ağrımı yaptı sabah?
- +1 yıl
Oyyy ne diyosun ya nxdns
- Cevap sahibi+1 yıl
@kırmızınoktaaa oha yani 1 ay olmuş ne yorum yapıyon
- Yeni +1 yıl
Yeni gördüm knk
- +1 yıl
acıtacak maalesef. ayıya denk gelmezsek iyi
40 Yorumla farklı görüşler var fakat acıyor ilk birkaç gece
41 Yorumla- Yeni +1 yıl
bir kaç gece birde öylemi?
- +1 yıl
acıtmıyor merak etme. benzer bir soruya benzer cevap verdim. dunya nufusu 7.6 milyar.
00 Yorumla Partnerin profesyonelliği ve senin rahatlığın aninyasayipnzevk almaya bakacaksın
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bilmiyorm bende korkuyorm biraz ahshhd
77 Yorumla- +1 yıl
canının çok yanacağındnmı
- Cevap sahibi+1 yıl
Evet
- +1 yıl
ama o sana bağlı korkacak bişey yok
- Cevap sahibi+1 yıl
Bi parmagin ucu girse aci yapiyor
- +1 yıl
aa o kadarmı yani
kasıyormusun kendini - Cevap sahibi+1 yıl
Hayir aciyi hissediyorum
- +1 yıl
yaa moralini bozmiyim ama işin zor gibi
parmağın girmiyorsa öbürünü düşün artık
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Ben çok rahattım ya, hiç sorun olmadı ☺️
52 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
@07ATLAS07 evet
- +1 yıl
Kim olursa olsun acitir
81 Yorumla- +1 yıl
kadına bağlı bence
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Benim ilk işim gay bir ilişkiydi. Penisimde ağrı olmuştu.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
çok acıtır gel göstereyim
41 Yorumla- Yeni +1 yıl
nasıl yani uzmanmısın bu konuda :)
- 1 yıl
Hayır bende acımadı hiç
00 Yorumla - Devamını Gör (38)
Devamını Gör(93)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Cinsel ilişkide 2 kural vardır:
Ağrı olan yerden seks kaçar. Ağrı olmaması lazım yani. Ağrı olursa durmalısınız. Ağrı size yol göstericidir. Yapmaya çalıştığınız her ne ise (dry humping yani sürtünme mi yapıyorsunuz yoksa penetrasyona mı uğraşıyorsunuz o farketmez) onu yapmaya ağrı olmasına rağmen devam ederseniz organa zarar verebilirsiniz.
Yeterli ıslanma oldu, vajina penis aksı ile ilgili vektörel bir zorlama yoksa vajinal cinsel ilişkide vajinanın ya da vulvanın herhangi bir zarar görmesini, yırtılmasını, kanamasını, acımasını, vs... beklemeyiz.
Ama bu olursa durmalısınız. Yanlış bir şey yapıyorsunuz demektir. Durun dinlenin birkaç saat sonra yine denersiniz. Yine ve yine olmuyorsa o zaman bir uzmana danışın, fikir alın. Yapacağınız en büyük yanlış organı acımasına rağmen zorlamaktır.
Sağlıkla kalın.