Erkeğin kadına ya da kadının erkeğe teklif yapmasına bakılmaksızın cinsel ilişki teklifi taciz olarak nitelendirilebilir mi?
Tacizdir
Özgürlükdür
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer teklifin nerde, nasıl edildiğine göre değişir ama bu hikayedeki sadece patavatsızlık, taciz değil. sizinle ilgilendiği belli olan birine gidip böyle bir teklif yapmak taciz olmaz, doğrusunu yanlışını bir yana bırakırsak tabii.
teklif yaptınız, reddedildiniz ama ardından ısrar ettiyseniz bu tacizdir; sadece adını sorduysanız dahi tacizdir.
bakıştığınız, bir bakıma flört ettiğiniz, etkileşime girdiğiniz kadına sevişme teklifinde bulunmakla sokakta yanınızdan geçen kadını durdurup bu teklifi yapmak aynı şey değil tabii ki. verilen sinyalleri doğru algılamak da önemli bu durumda.
Bunun taciz olmaması için zaten birbirini seven ve bunu isteyen 2 insan teklifsiz birbirine yaklaşır iki taraf da istiyorsa olur hiç ilişkiye girelim mi diyen sevgili görmedim ortamı olur yapılır (2 tarafın da rızasıyla). Onun dışında maalesef erkeklerin %99'u özellikle internet üzerinden kadınlara ahlaksız tekliflerde bulunuyor reddedilince ya kötü bir şey söylüyor ya da zorundaymış gibi davranıyor. Teklifin usulünü bile bilmiyorlar. Kısaca şunu diyeceğim evet taciz ve erkekler artık gerçekten bıktık ve sıkıldık azıcık adam olun da yapmayın artık şöyle şeyler.
soru sevgililerden birinin diğerine yaptığı teklif içinde geçerli tanımayan insanların bir kulübünde çekim hissedip teklif yapması da geçerli ayrıca cinsiyet ayrımı yok kadınlarında teklif yapması söz konusu
ben de aksini söylemedim ama bu teklifi yapan 10 kişiden 9'u erkek
ya arada herhangi bir flort veya sevgililik yoksa tacizdir, hatta sevgiliyse karsı taraf reddettiyse diretmek yine tacizdir. yani arada bir flort veya sevgililik olmadan karsı cinse seks teklifi her türlü tacizdir
Uslup cok onemlidir. Medeni bir sekilde kendini ifade etmek ozgurluktur.
sanırım püf noktayı verdin
Cevap
4Cevap
İnsanlara gözlerinden yaklaşmalı, sözlerden yaklaşmalı, fikirlerden yaklaşmalı, vajina veya penisten yaklaşmak ise çok acı...
yani bu soruya sevgili olan insanların yaptığı teklif için de geçerli ve oldukça farklı görüşler var
yeterli bulanlar var benim görüşüm önemsiz
Hayir değildir. Ama hayır cevabından sonra ısrar edilirse evet o tacizdir.
görüşün için teşekkürler sanırım o ayrım önemli
Bu teklifin kime yapıldığı, nerede ve nasıl yapıldığı, eğer hayır cevabı alınmışsa sonrasında tekrar teklif edilip edilmediği yani ısrarcı olunup olunmadığı, sorma şekline göre değişir. Kesin bir cevabı yok yani. Ama gidip neredeyse hiç tanımadığın birine alakasız bir şekilde sorarsan da kısmen de olsa taciz anlamına gelebilir bence.
Lisanı münasiple olursa tamam
evet tacz
görüşün için teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?