Cinsel Yaşam Seksi ve çekici bir ses tonu nasıl olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Etkilenebilmen için karşı cinsin ses tonu nasıl olmalı? Nasıl bir ses tonu sizi etkiler hatta karşı cinse aşık eder?🔥🥵#meyveliseda 💃 Seksi ve çekici bir ses tonu nasıl olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Hafif kalın. Çok tiz olmamalı.Hani böyle sabah uyanınca mahmur bir ses tonu olur ya.. Öyle.Bir konuşurken nefes alışverişini duymalıyım :) 1 0 Yorumla
Sessizlik2307 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 875 cevap paylaştı. Tatlı dil yılanı değiliğinden cıkarır xtn onmli olan ses değil sdsd 1 2 Yorumla Soran +1 yıl ne söylediği mi dödldö Yorumla Sessizlik2307 +1 yıl Ne soylediği nasık yaklaştıgı kısacası naifliği birini mi etkilemeyi düşünüyorsn? Yorumla
Lütfettinizefenim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Burdan bir ablanin ses kaydi varIzin verirse paylasirim seninleSes egitimi ile ilgili videolar izleDiksyon hitabet v. bVe kizlarin kullandigi " ya " gibi cicik gosterem hareketler v. b 0 3 Yorumla Soran +1 yıl paylaşabilirsen güzel olur Yorumla Lütfettinizefenim +1 yıl Sen bana iatek atAblaya sorayim bende Yorumla Lütfettinizefenim +1 yıl ya da bos ver knk Yorumla
AKREP_BİR-ADAM Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Mıy Mıy olmucak lakin zarif ve sesi ince olmasını isterim. 😊 0 0 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Karizma tok sesli erkekler favorim :D 3 1 Yorumla BenKimimKiAcaba +1 yıl Ablama ordan karizmatik tok sesli erkek sarın 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Seninkisi gibi olur 0 11 Yorumla Soran +1 yıl benimkisi gibi olmıcağı kesin😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama sedin hariksa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Harika Yorumla Soran +1 yıl burdan pek sesimi atmam kimseye ama sağol😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana attın🤣 Yorumla Soran +1 yıl alla alla hatırlamıyorum ama neyse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konusmucaz mi🤔😑 Yorumla Soran +1 yıl gizli üyesin yalnız göremiyorum bile kim olduğunu😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hakkat çok güzel garisiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesaj arayimmi bebis Yorumla Soran +1 yıl ses atmadığın halde burda iyi sallamışsın özelden mesaj atmış bide ahajahaha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hafif kalın. Çok tiz olmamalı.
Hani böyle sabah uyanınca mahmur bir ses tonu olur ya.. Öyle.
Bir konuşurken nefes alışverişini duymalıyım :)
Tatlı dil yılanı değiliğinden cıkarır xtn onmli olan ses değil sdsd
ne söylediği mi dödldö
Ne soylediği nasık yaklaştıgı kısacası naifliği birini mi etkilemeyi düşünüyorsn?
Burdan bir ablanin ses kaydi var
Izin verirse paylasirim seninle
Ses egitimi ile ilgili videolar izle
Diksyon hitabet v. b
Ve kizlarin kullandigi " ya " gibi cicik gosterem hareketler v. b
paylaşabilirsen güzel olur
Sen bana iatek at
Ablaya sorayim bende
ya da bos ver knk
Mıy Mıy olmucak lakin zarif ve sesi ince olmasını isterim. 😊
Karizma tok sesli erkekler favorim :D
Ablama ordan karizmatik tok sesli erkek sarın 😂😂