Durex in çıkardığı intense delıght bullet vibratörü alıp kulanan var mı yorumları baya olumlu ama bana boyu ufak geldi 10 santim diye sunulmuş ama bir çok kişi tireşimi iyi ama 6 santim tutumu zor demiş kullanıp memnun kalan var mı? ya da durex chill paketinden neler çıkıyor ben durex in bir çok ürününden çok memnunum ama vibratörün de ikileme düştüm birde chill in içeriğinde...
Durex intense delıght bullet vibratörü hakkımda ne düşünüyorsunuz kullanıp da sevmediğiniz yanı var mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
12 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bende var kullanıyorum. Bu yılın başında satın aldım , mükemmel bir ürün diyebilirim , yalnız vajina içi kullanıma uygun değil bunu belirteyim , zaten içindeki minik kağıtta da yazıyor bu bilgi , bunun haricinde çok küçük ve sessiz.. gizlilik sağlıyor kayganlaştıcı ile birlikte kullanılınca daha fazla zevk veriyor, klitoral uyarım için tasarlanmıştır.. ya da göğüs ucu vb yerlerde kullanmak için..
Bir de 03 model var durex’in fakat o 17 cm bir vibratör vajina içi kullanım için tasarlanmış , ülkemizde yok maalesef , netten almıştım ben , araştırın. Durex her açıdan kaliteli..
@aslideniiz merhabalar , vajina içi kullanıma uygun değil bu bilgi çok önemli , içinden pil çıkmıyor hatırladığım kadarıyla ya kalem pilli ya da ince olanlardı
Ben bunu kullanmadım, benzerini kullandım ama anal için bu ölçü yeterli. Sadece şekil olarak biraz sıkıntı. Yani takayım bütün gün takılı kalsın dersen uymaz. Ben bazen anal takılı bırakıyorum içimde ama kendi kendine dışarı çıkamayan şekilli olandan..
Bunu bilmiyorum ama lovensa marka var, cep telefonundan komut verebiliyorsunuz, inanılmaz r haz hem kadın hem erkek keyf alıyor, partnerimin delirdiğini görünce eh haliyle bende ☺️☺️☺️
10cm diyorsa bence anal için tasarlanmıştır. ya da üzerine oturup sürtünmek amaçlı da olabilir. vajinal penetrasyon için 13cm ve üzeri tasarımlar daha doğru seçim olur
Bunun bahsettiğin ile alakası yok bu gündelik kulkanım seyahat boy gibi çantaya atmalık nirmal boyutlarda vibratör ve dildo larım var ama nasıl taşıyayım yanımda 10 santim uzunlukta titreşimi kuvetli ince bir vibratör arıyorum kaliteli bir marka
Ha simdi anladım yani bu tür şey kullanmadıgım için bilemeyecem gündelikmi ne ne için falan 😊 Niye Türkiyede kaliteli şeyler yok mu? Yurt dışında yaşadıgım için shoplara önceden girip geziyordum yani bu tür malzemelerin satildigi yer, baya çesit gar yani, Türkiyede olmasi lazim bence bilmiyorum 🤔?