3 yıllık, bir an önce evliliğe varmasını istediğimiz bir ilişkim var. Benden çok sevgilim istiyor hakkını yemeyeyim. Ailem şu anlık istemiyor diye beklemedeyiz ama hep benimle konuşur ilgilenir evlilik ister ve hayal ederiz. Bunun için çabalıyor gerçekten fakat son 1 yıldır cinsellik konuşmuyoruz. Uzak mesafe ilişkisi olduğu için nadiren yaşayabiliyoruz ama benimle konuşmuyor bu konuları. Beni arzulamıyorsun artık dediğimde evlilik sorunumuz varken böyle soyut şeylere odaklanamıyorum, daha kalıcı sorunlarımız var diyor. Ne yapayım şimdi ben?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sorun sevgilin de dimi yani yanlis anlama sende arzulanmayacak birisi degilsin dimi ya da erkegini harekete geçiremeyecek yoksa libidosu falan mi düşük
Yani öyle çirkin biri değilim iyi görünüyorum başka ne istiyor anlamıyorum ya
Tutkusu mu bitti monotonlasti mi acaba tekrar yanlis anlama baska telde baska bir erkekle denedin mi tek seferlik falan kendini gormek anlaminda sorunun sende olup olmadigini anlayabilmek. icin
Yok buna ihtiyacım yok ben sadece sevgilimi istiyorum. Tutkusu bitmiş olabilir
Ihtiyacin var demek istemedim sorunun nerde oldugunu anlamak icin dedim tutkusu bittiyse nasil evleneceksiniz evlenseniz nasil surecek tutkusuz hem yarim kalir
Bilmiyorum sevişirken iyi gidiyor sadece konuşmuyor bunları. Evlenince zaten her şey olacak diyor
Daha once konusmazmiydiniz bunlari uzak mesafe iliskilerinde konusmak onemli partnerler konusarak resimleserek rahatliyor bu cagda bu teknolojide hem tutkuyu sehvet diri tutulabiliyor bu sayede evlenince daha kotu seyler yasanmamasi icin soyledim geri donusu mumkun olmayabilir diye taraflardan birisinin libidosu yuksek birisinin dusukse otamatikmen ister istemez sorunlar yaşanabilir
Ne yapacağımı bilmiyorum
Iyice dusun hemen ve acele karar verme gerekirse biraz zamana birak biraz uzerine git cozmeye calis sorununu çıkamazsan icinden acikca konuş
Açıkca konuştum kaç kere. Odaklanamıyorum diyor ne yapayım yani
Ne kadar acik konustun
Arzulanmadığımı hissediyorum, bana yaklaşmıyorsun diye sitem ettim. Ağladım bile çünkü psikolojimi bozdu bu konu. Bir gelişme yok yani
Psikolojin simdiden bozulduysa isin zor acaba tetikleyemiyormusun ki onu anlayamadim
O ne demek, nasıl yani
Fazla acik konusamiyorum tahrik edemiyor musun yani
Nasıl tahrik edilir ki
Burdan diyemem ki herkesin icinde hem acikca konusamam burda malesef hesap kapanabilir:) baska bir yol olmali soylebilmem icin
Baska ihtiyac giderdigi biri vardir sende bskasiyla rahatlat kendini kafandan at
Bundan nasıl emin olabiliyorsun
bi erkek cinsellik olmadan duramaz
p*rno izliyor
Sende sanal veya goruntulu knus ihtiyacini gider cocugun yaptigin halde yapiosa s. et snde salla onu
Sonuçta dusunduklerin yaşamak istediklerin engel olacak birşey yok
hemcinslerime ne oluyor böyle mkk bunun tam tersi olmasi lazim
Ben ne yapıcam ya of
cok sacma geldi bana bu durum sen onu yakin takibe al iteledigi biri vardir kesin ama oyle olsa bile yinencani ceker seni
Ama yok ki biri. Biliyorum bunu
o zaman gizli escinsel
O da değil ya ilk 2 yıl iyiydik..
o zaman sen tahrik edemiyorsun artik
Nasıl tahrik edicem nasıl nasıl nasıl
Geçen buluşmadan önce benim tahrik etmeme gerek kalmadan cinsellik konusu açılmıştı neden acaba
ne biliyim kilo aldiysan kilo ver stilini degistir sacinin rengini degistirbkesimini degistir kılını tüyünü al falan ha birde cok kosma pesinden sen kac o kovalasin
Cinsellikte mi ben kaçayım yani? Nasıl kaçayım?
orasinida sen yapacsksin
Hiç konuyu açmasam olur mu
ilk yapacagin o zaten
Ben çok üstüne düştüğüm için mi böyle oldu diyeceğim de 8 ay hiç konuşmadım bana mısın demedi
mesele o konu degil ki sen onun her dedigini yapiyorsan baskin degilsen bu hep olur adam seni cozmus biraz disini goster
İstemediği şeyler mi yapayım yani
sen yapsmamazsin karakterin el vermez adam baskın senden
Başka birini bulmuştur sonuçta uzak ilişki
Yoo bulmadı eminim
Sevgilin haklı
İlişkiniz nasıl Şu an çok merak ettimmm
Aynı
Geçici aldatma çözüm basit.
Aldatmak istemiyorum
Cinsellikte önemli
Ee ne yapayım başka
İsteklerini başkalarıyla gider ama ondanda ayrılma