+1 yılBu konuda emin ol kimse bir bilgiye sahip değil Evet haklısın Özellikle geceleri cinsel istek Felaket derecede artıyor benim aslında 7/24 fazla da hani sadece gece değil gündüz de öyleyim mesela bilmiyorum bu ülkedeki cinsel aclikla alakalı bir şey bence
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gece bizde de istek aşırı derecede artar gecenin sakinligi mi yoksa bu artışın sebebi ne bilmiyorum ama gece daha sakin ve yatak da daha sakin ve duragın olduğumuz için çünkü kadın olsun erkek olsun bize verilen duygular kadın erkek den ister bizler kadından ister gece öpme ile gündüz öpme farklı gece sevişme ile gündüz sevişme farklı gece yorgunlugumuzu atmak için uyumak İcin gece daha mutlu oluyoruz cinselik onun için gece daha mutlu ediyor yani bir insan her zaman en mutlu olduğu zaman dilimi bu konuda gece aslında çoğunluk akşam birde sabah
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı. Tüm insanlık tarihi boyunca alışkanlıklarımız o şekilde gelişmiş çünkü. Gündüz iş akşam yatış yatağa yatmakla beraber de tabi yalnız değilsen > cinsellik.
Bundan farklı bir senaryo duymadınız ki hayatınız boyunca, bilinçaltınıza yerleşmiş bu da bir tabu gibi, birikmiş libidonuz varsa gece kendini belli ediyor işte o da, gündüz nasılsa bişey yapamıcağını bildiğinden sesi çıkmıyor, uslu libido seni😂00 Yorumla
+1 yılGündüz kafamızda bir çok şey tutuyoruz.. Bayağı kalabalık oluyor içi. Yoğunluk, stres bazı hislerin ortaya çıkmasını bastırıyor..
Gece bunlardan arınınca, yavaş yavaş o duygular sirayet etmeye başlıyor bize. Biz de buna izin verdikçe sarıp sarmalıyor bütün bedeni bu istek hali..10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
+1 yılBilmiyorum. Bende indiği yok zaten. Ama genelde sabahları daha yüksek olur.
100 YorumlaSanırım kadınlarda gece olması zaman ve yer bakımında uyugun saatler olmasında her kadının yapmak için
gündüz yeri olamaya biliyor evde ya da bulunduğu ortamda00 YorumlaHer gece değil, ovülasyon döneminde fırlar kadınlarda. Östrojen basıyonuz çünkü.
Bi de gece yapacak iş okmuyor, sıkıntıdan azıyoruz00 Yorumla
+1 yılSeksin saati sanki gecemiymis ve o saatte yapılacak diye kendimizi hep öyle ayarlarız buda vücut istemimizi bu yöne ve saate odaklanıyor.
00 Yorumla
+1 yılGökçe artık tadına bakmanın zamanı gelmiş, elle bir yere kadar isyan ediyor kukun
01 Yorumla
+1 yılGeceleri insanlarin daha cok duygusal oldugunu duymustum ( kaynagini hatirlamiyorum sen arastir )
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Üstad burda çok iyi anlatıyor..
https://www.youtube.com/embed/VGz1dZ4Sg-g00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılVucut butun gun her seyi biriktirir gece rahatlama gelincede ortaya çıkar cok takma kafana ne istiyorsa vücudun ver gitsin bu gunler geri gelmez
00 Yorumla Bilmem benim 24 saat aklımda illa gece diye bir sinirim yok
00 YorumlaHerkesin ayridir istek saati. Etkileyen durumlara bakmak gerek.
00 Yorumla
+1 yılHormon durumları olsa gerek. Bilmiyorum, bende olmuyor
00 Yorumla
+1 yılGece yanında sarılıp sevişecek birisi olmadığı içindir.
00 Yorumla
+1 yılSessizlik desen var, rahatsız edilmemek var, uyku öncesi enerji var, aklın çeliniyo mecbur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılYapı meselesi. Kiminin hormonları fazla çalışır ve yükselir.
00 Yorumla Bende bundan şikayetçiyim
81 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşka yapacak iş olmayor beden biraz dinlenmiş oluyor da ondan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılZihnimiz boş olduğunda sadece cinsellik düşünürüz normal yani
00 Yorumla gecenin rengi gecenin sessizliği... mesele libido artınca ne yaptığındır :) bir de gündüz yataktan uyanır uyanmaz artışı da var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılgece beynını ıyaacak bısey olmadıgı ıcın bedenın ısteklerı beyne dırek vuruyor
00 Yorumla
+1 yılBenimde gün geçtikte artıyor
40 YorumlaEn yalnız kaldığımız zaman lar çünküü. Tek başına zorr 🔥 sjsjs
00 Yorumla
+1 yılUzun süre ilişki olmayınca ara ara gelir
00 Yorumla
+1 yılGece her zaman bir başka
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenim gece gündüZ her ana artiyo
00 Yorumla Sabahlara ne demeli🤭🤭🤭
00 YorumlaGenel olarak yüksek, farkı yok şahsen :)
00 Yorumla
+1 yılGece libidosuyla gelir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. Boş ver bunları, yat uyu çocuk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılGün içerisinde kendimize vakit ayiramiyoruz
00 Yorumla Gece insan daha rahat olduğundan libidosu artar
00 YorumlaBeni mi düşünüyorsun acaba bebeğim 🙂
00 Yorumla
+1 yılHormonların salgılanmasından kaynaklı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende sabahları daha yüksek
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılBazılarında da sabah olur. Sorun yok merak etme.
00 Yorumla
+1 yılGündüz yediklerindendir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu an yaşadığım durumdur. @gokceee0
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende gece gündüz tavan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSürtünme kuvveti mi uyguluyon 😀
00 YorumlaKaranlık çökünce artıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. O an olsa neler yapmazsin
00 YorumlaBilmem herkesde aynı sanırım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Düşünceden kaynaklıdır
00 Yorumla
+1 yılGeceleri hormonlar tavan yapar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılFenaaa
10 Yorumla
+1 yılBende sabah uyandığımda daha çok oluyor
00 Yorumla
+1 yılBen de çok fena oluyoryummm
00 Yorumla
+1 yılYalnızlık sexe dönüşür.
00 Yorumla
+1 yılSeytan nefs falan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bu gayet normal
00 Yorumla
+1 yılÇözemedim