Cinsel Yaşam Prezervatif varken kizin icine bosalmak zevk verir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Prezervatifle icindeyken bosalmak? Güncellemeler+1 yıl Heyy Güncellemeler+1 yıl Xxx Prezervatif varken kizin icine bosalmak zevk verir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
TanrıçaNemesis Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 +1 yıl Geri çekilme derdi olmadığı için kötünün iyisi diyebiliriz. Yine de prezervatif kontrolü yapılmalı 1 0 Yorumla
muzaffer_abi Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Korunmasız gibi olmuyor ama kadın için güzel ve güvenli bir durum 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. zaten prezervatif varken içerde boşalıyorsun yani dışarı çıkarmıyorsun ki. boşalmak zaten zevk spnucu 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Bizde öyle yapıyoruz sıkıntı yok 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Çok değil tabi 0 0 Yorumla
İzmirgeceleri35 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı. Verirr 🤭 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Yok ya 0 0 Yorumla
Gogo_latte Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Hee verir🤣 0 1 Yorumla Gogo_latte +1 yıl Heyyy noluyorr😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Geri çekilme derdi olmadığı için kötünün iyisi diyebiliriz. Yine de prezervatif kontrolü yapılmalı
Korunmasız gibi olmuyor ama kadın için güzel ve güvenli bir durum
zaten prezervatif varken içerde boşalıyorsun yani dışarı çıkarmıyorsun ki. boşalmak zaten zevk spnucu
hiç güzel değil en güzeli et ete değicek hatta fışkırıcak
Bizde öyle yapıyoruz sıkıntı yok
Bana göre değil kondom
Bunların hepsi ayrı bir fantazi
Direk içe boşalmak hepsinden zevkli
Çok değil tabi
Evet
Verirr 🤭
Yok ya
Hee verir🤣
Heyyy noluyorr😁
verir tabiki