ön sevişme ülkemizdeki yanlış anlaşılması açısından saçmalık
sevişme bir bütündür. kompzisyon gibi. ilk temastan başlar orgazm olduktan sonra sarılıp öpüşüp koklaşmaya kadar sevişmedir. daha doğrusu böyle olmalıdır.
ama bizim dangalak insanlarımzın bazıları filmleri gerçek sanıp kendine eğitim aracı yapıyor. oradaki erkeklerin egosunu okşayan sahneleri kadınlarına uyguluyor. kadınlar da gerçek sanıyor
bizde anlaşılan şudur. ilişki öncesi biraz öpüşülür koklaşılır. sonra sevişme biter ardından ver uansın pata küte gir çık işlemi. yahu böyle olmaz. bu insani değil. zaten bu nedenle kadınlarımızın %80 i evlenince orgazm olamıyor.
sevişme asla kesilmez. kompozisyon gibi giriş gelişme sonuç vardır. sevişmeye başlanır. kadın yeterince ortama odaklanınca ilişkiye hazır hale gelince yeterince ıslanınca ilişki başlar. işte bu safhadan öncesi ön sevişmedir ama sevişme kesilmez. sevişme devam eder. bu safha gelişme bölümüdür. ilişki sevişme içerisinde yaşanır. temel yapı sevişmedir ilişki içerisinde detaydır. ilişki anında sevişeye devam edilir. orgazm olunca da kıç dönüp yatılmaz sevişme devam eder. sarılınır birbiri öpülür koklanır. mutşuluk paylaşılır. sonra gerekiyorsa sarılarak uyunur. sevişme budur.
kadına göre ilk safha değişir. ayrıca kadının o anki ruh yapısına göre de değişir. odaklanma sorunu yaşıyorsa stresli ise uzunca hazır oluncaya kadar sevişilir. ve dediğim gibi ilişki başlayınca da sevişme kesilmez.
Seks kalitesini etkileyen tek varlık kadındır, süre veya geriye kalan şeyler değil. Kadının hazır olmadığı, istediğini elde edemediği sekste erkek hiç bir zaman kaliteye ulaşamaz.
Kesinlikle etkiler, hatta direkt seksle bağı olan bir durumdur. İki tarafın da hoşuna giden şeylerin yapıldığı kaliteli bir ön sevişme bireyleri sekse çok iyi hazırlar. Yapılan seksten maksimum keyif alınmasına, güzel orgazmların yaşanmasına katkı sağlar.
Tabii ki etkiler Çünkü ön sevisme şu an herkesin tercih ettiği bir şey şahsen benim de öyle ön sevisme ne kadar uzun tutulursa o kadar daha cinsel ilişkinin kalitesi artar diyenin düşünüyorum idil'im gibi şu an dünya insanının en çok tercih ettiği yöntemlerden bir tanesidir özellikle ön sevişme tabi bunun içinde Oral sekste dahil Şahsen ben kendi adıma söyleyeyim normal bir cinsel ilişki bile Hiçbir zaman tatmin yetmiyor ama bir Oral ilişki beni gerçekten zevkin doruklarına ulaştırıyor mesela
Ön sevişme, yapılacak seksin altını dolduran, daha sağlam ayakta tutan kolonlar gibidir. Ne kadar güçlü ve üzerinde uzun uzun emek verilirse, o kadar kaliteli olur.. Kurumuş bir ağacın sadece kökünü çapalayıp sulamak gibi.. Oysa yapraklarıyla, gövdesiyle de ilgilenilmeli, budanmalı ki yeşersin..
ben parali cinsel iliskilerde olurken kadinin gozumun onunde soyunmasi ve beni oksamasi yetiyor bana cinsel iliskiye hazir olmama. cok uzun olarsa cinsel iliski suresi kisa olacak erken bosalma soz konusu. benim yorumum boyle.
On sevismenin uzunlugu alinan hazzi arttirir zevk doruklara cikmaya baslar bana gore kalite olarak bakarsak kimine gore kisa sevisme kalitelidir kimine gore uzun onemli olan sevistigin anda ulastigin doruktur
Ön sevişme nedir? Kadınınıza veya erkeğinize dokunmak, sevmek, hissetmektir. Bunu bir kurala bağlayabilir miyiz? Canınız ne kadar sevmek istiyorsa, ne kadar dokunmak istiyorsa o kadar dokunursunuz.
önü arkası yok ozel yazmk gerek ama ustu kapali bikac seanstan sonra daha raht devm edilir onemli olan geceyi iyi deyerlndirmk geren bir ilski deyip brakmmk onemli oln
Hayır. Ortam ve kurgu durumu etkiler. Örneğin bir outdoor fantezisinde ön sevişmeyi uzun tutma şansın yoktur. Kaliteli bir seks insanların ne istediğini bilmesi ve bunu doğru uygulaması ile olur.
Bazen ön sevişmeler çok kısa sürebilir fakat kaliteden pek bi kayıp olmaz. Ama uzun tutulan bir ön sevişme cidden daha sağlıklı ve kaliteli bir ilişki oluşturur. :)
Kesinlikle uzun ve kaliteli. bir ön sevişme penisimin sertliğini ve boşalma süremi artırıyor
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Çok kısa iyi olmaz seks kısa sürer uzun olduğunda ise yorulur ve mutlaka sıkılırsın. Orta ayarda bir sevişme ve sonrasında cinsel birleşme ve orgazm harika olur.