Cinsel Yaşam Mastürbasyon için oyuncak kullanıyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Bakire olanlar ya da olmayanlar? ya da erkekler? Ben ailemle yaşıyorum o yüzden yok.. bakireym. siz? Güncellemeler+1 yıl Neler kullanılabilir önerilerniz var mi Mastürbasyon için oyuncak kullanıyor musunuz? Cevapla Erkek Soruları Oyun Soruları Oyuncak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
rahtltandoktor Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Titresimli Dildo al arsina surtunce cok keyif alirsin 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Erkek için gerek yok da kadın ihtiyaç duyabiliyor ama evde saklaması sıkıntı olduğundan onlarda eline mahkum kaliyor 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kullanmıyorum. Eskiden bardak sünger olayını girerdim ama bıraktım bir kaç yıl önce. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Alilemle yaşıyorum ama var tabi bir kaç parça esyam ama sanal yaparım genelde 0 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazdım ama kuzum Yorumla Soran +1 yıl Kadınlar için varsa diye sordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama erkekler de yazmışsın farkı ndaysan 12 erkek tek kadın cevap vermis Yorumla Soran +1 yıl Tamam sen yazdım dedin cevabını aldım neden yazdım diyorsun yani herkes yazıyor gördüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ama benı umursamadın :( Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben özel bardak sünger ve eldivenle yaptım onu kullanıyorum sen ne isterdin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yuz temizleme aparatlari varya dene derim 3 1 Yorumla Soran +1 yıl O bile yok bende ama bak dur araştırayım 😘
Ergl06 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Şişme kadın var onla oynuyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakireyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karşılıklı yapalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onerimde var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Titresimli Dildo al arsina surtunce cok keyif alirsin
Erkek için gerek yok da kadın ihtiyaç duyabiliyor ama evde saklaması sıkıntı olduğundan onlarda eline mahkum kaliyor
Kullanmıyorum. Eskiden bardak sünger olayını girerdim ama bıraktım bir kaç yıl önce.
Alilemle yaşıyorum ama var tabi bir kaç parça esyam ama sanal yaparım genelde
Yazdım ama kuzum
Kadınlar için varsa diye sordum
Ama erkekler de yazmışsın farkı ndaysan 12 erkek tek kadın cevap vermis
Tamam sen yazdım dedin cevabını aldım neden yazdım diyorsun yani herkes yazıyor gördüm
ama benı umursamadın :(
Ben özel bardak sünger ve eldivenle yaptım onu kullanıyorum sen ne isterdin
Yuz temizleme aparatlari varya dene derim
O bile yok bende ama bak dur araştırayım 😘
Şişme kadın var onla oynuyorum
biz erkekler için çok ihtiyaç olmuyor...
Sağ elim.. devamm
şarjlı diş fırçan yok mu
Yastık :)
Oyuncak derken😀
ele devam
yaş kaç senin
Hayır
Bakireyim
Karşılıklı yapalım
Onerimde var