Senin sapkınlık olarak yazdıkların dışında bir şey yok sanırım. Döl biraz midemi bulandırıyor gibi bunu nasıl aşarım diye düşünüyorum.. onun dışında rimming, deep throat, anal, oral, vajinal, grup bilmemne midemi bulandırmıyor ilgimi çekiyor
Deepthroat sandığın gibi kolay değil ve hiç deneyimin yoksa gözün korkabilir. Anal seks de kadının rızası ve hazır olması durumunda erkeğin tecrübesiyle birleşince kadına zevk verir. Grup hiç denemedim yapar mıyım bilemiyorum. Rimming gayet güzel aslında.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sapkınlıktan kastın nedir? Mesela sana göre gtten sykmek sapkınlık ama sevgiline göre değilse ne yaparsın?
Anal seks iki tarafın da rızası varsa normal bir şeydir.
Sapıklıktan kastım; eş değiştirme, aldatma, strapon ve işemeli sıçmalı şeyler 🤢 🤮
%100 bir sınırsızlıktan bahsetmem mümkün değil..
Ama bu oranın çok düşük olduğunu biliyorum..
Herşey yaparım fantezileri severim ama Ençok swinger ve grup yapmak isterim (kızlarla) Hissini merak ediyorum
Kızlarla swinger nasıl oluyor pardon?
Bir, iki şey hariç her şeye açığımdır. Fantezilerim doludur zaten.
Duvarlardan duvarlara
Sapkınlıktan kastın nedir merak ettim
Eş değiştirme, aldatma, strapon, işemeli sıçmalı şeyler 🤢🤮
Anladım
Cevabını duyamadım
Bakireyim
Soru bu değil ama yapar mısınız yazıyor. Yani yapmayı düşündüğün veya duyunca görünce iğrendiğin şeyler neler?
Senin sapkınlık olarak yazdıkların dışında bir şey yok sanırım. Döl biraz midemi bulandırıyor gibi bunu nasıl aşarım diye düşünüyorum.. onun dışında rimming, deep throat, anal, oral, vajinal, grup bilmemne midemi bulandırmıyor ilgimi çekiyor
Deepthroat sandığın gibi kolay değil ve hiç deneyimin yoksa gözün korkabilir.
Anal seks de kadının rızası ve hazır olması durumunda erkeğin tecrübesiyle birleşince kadına zevk verir.
Grup hiç denemedim yapar mıyım bilemiyorum.
Rimming gayet güzel aslında.
Gözümü korkutmaz merak etme :) mast sırasında derp throat ve anal denedim
Bi erkekle birlikte yaptığımda alışana kadar zorlanırım sonrası rahat
Mast sırasında nasıl deepthroat denedin ki
Arkama sokmadan önce gırtlağıma sonrada vazelinle arkama soktum.
Ha dildodan bahsediyorsun anladım.
Hayatına girecek kişi çok şanslı. İnşallah kıymetini bilinir senin gibi kadınların.
Dildo değil salatalıkla yaptımndkdkdkdld
O da eğlenceliymiş 😅😅
Evet 😂😂😂
Kolay gelsin 😅
Kadınım ne isterse yaparım