Cerrahi maskeyle seks yapmak mantıklı mı?Araştırma sonuçlarına göre, cinsel ilişki sırasında maske takan ve yüzyüze pozisyon tercih etmeyen, seks öncesi ve sonrası duş alan kişilerin koronavirüsü kapma olasılıklarının daha düşük olduğu görülüyor.
Bu durumda cerrahi maskeyle seks yapmak mantıklı mı? Tercih eder misiniz?
Seks güzel bir şey ama bunca risk ve endişeyle yapılacaksa anlamı yok. Bir süre seks yapmadan durulabilir o halde. Gerçi partnere güven olduktan sonra yani iki taraf da günlük hayatta maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ediyorsa sorun olacağını sanmıyorum.
Şimdi konuyu alıntı yapmışın görülüyor hesabı.. Ama bir paylaşım yapacaksan bende bunun istatistik oranlarını ya da yapılan araştırma dökümanlarınıda paylaşsaydın. Daha bilgilendirici bir paylaşım olurdu. Kulaktan dolma doğru bilinen yanlışlar adına yüzlerce bilgi varken kaynak gösterseydin keşke. Ben maske takan ama yinede sevişme bile olmadan coronoya yakalanan arkadaşlarım var. Ve bu arkadaşlarım maskeyi eldiveni takıp dışarı çıkan arkadaşlarım. Onu demek istedim burda testler, kanıt, deneyler ile paylaşın ki bizde ona göre inanma yüzdemiz artsın. Dikkat edelim bu ufak ama önemli detaylara.
Dün Twitter'da bir videoya denk geldim de keşke buraya atabilsem :D :D Türk polisleri İstanbul'da bir yerde araba içinde sevişen Türk erkeği ve Rus kızını yakalıyor. Adamlar samimi bir şekilde çocuğa maskeni tak da işini öyle gör diyor ya :D :D Ben ilk defa bir seks videosu izlerken bu kadar güldüğümü hatırlıyorum :D :D
Sürekli kafamda bir ses bana ne yapıyorsun diyecekse anlamı yok dediğin gibi 🤭 Ama bir yandan daha ne kadar duracağız arkadaşım 🤣🤣 maske, doggy, duş al sana covid sırasında güvenli seks kuralları... şaka bir yana sağlık mühim elbette
Maske. Mesafe. Hijyen Üçü birlikte mana taşır zaten. Dip dine ilişkiye girerken maskenin hiç faydası olmaz. Çıkar gitsin. Çırılçıplak olmak en iyisi. Maskeyle seç mi olur aaaaa 😎😃🌸
Gider mastürbasyon yaparım, gerekirse seks olmadan yaşarım ama kendimi bu duruma dusurmem. Komik olduğu sanilsa da bence rezil bir durum.
Bu arada bu araştırmayı yapan ekip, denekleri nerde ve nasıl bulmuş da bu araştırmayı yapmış merak ettim. Kesin İsviçreli bilim adamlarınin işidir bu 😂😂😂
Ben öpüşmeden pek bir şey anlamam o işten.. Çok fazla acil değilse bir süre yapılmayabilir.. Ama illa olması gerekiyorsa yapacak bir şey.. Pek kalite aranmamalı.
Araştırma sonuçlarına göre, cinsel ilişki sırasında maske takan ve yüzyüze pozisyon tercih etmeyen, seks öncesi ve sonrası duş alan kişilerin koronavirüsü kapma olasılıklarının daha düşük olduğu görülüyor.
Esas olan sıfır olması.. Prezervatif takanların gebeliğe karşı nispeten korunduğunu hayal etsene bir 😃 . En sağlamı partnerini yanında tutmak sürekli 😜