Ben ancak titreşimli masaj aleti ile olabiliriyorum elimle falan asla olamıyorum ve çok kısa sürüyor 5-6 dk içinde olup bitmiş oluyorum masaj aleti ile normal mi siz nasıl yapıyorsunuz öneririniz var mı
(yaşım 24 )
(yaşım 24 )
Klitorisimi okşayarak veya uyararak çok rahat orgazm olabiliyorum, duşta da su ile çok güzel oluyor, dediğin gibi titreşimli masaj aleti de kullanabiliyorum ancak yastık ile veya sürtünme ile orgazm olamıyorum çoğunluğun aksine. 5 hatta 2 dakikada orgazm olduğum oluyor ancak fazla zevkli olmuyor, bu yüzden kendi süremi ayarlıyorum 20 25 dakikaya çıkarıyorum...
Uzun sürünce daha mı zevkli oluyor
Masturbasyon süremi uzatınca benim daha çok hoşuma gidiyor aldığım zevk daha uzun sürmüş oluyor
Evet
El ile vurarak uyar ama ıslanınca uyarılır okşamak yetmiyorsa yastığa sürtün ya da duş da tazikli su ile yap mükemmel oluyorrr elinle ritmi tutturamıyorsan sert cisimlere sürtünmeni tavsiye ederim p*rno izleyerek masaj aletim yanımda değil demissin elelktirikli diş fırçaları olmayanlar için çok iyi iş görüyor sap kısmını kiltroise bastırark çalıştır vibratör yerin geçerr
Cevap
19Cevap
5-6 dakikada orgazm olamazsınız.
siz orgazm olduğunuzu sanıyorsunuz. klitorisin hassaslaştığı el değilmez hale geldiği ve bu sırada kısa süreli isteksizliği siz boşalma sanıyorsunuz
Masaj aleti ile öyle olabilir sanıyordum nasıl olması lazım
Hmm öncesinde memelerini vs okşuyor musun ıslanmak için?
Okşuyorum ama olmuyor masaj aleti ile boşalıyorum ancak ama çok kısa sürüyor masaj aletini bırakmak zorunda kalıyorum
Kilo sorunun vs var mı? Ordaki hissi azaltacak yağlanma vs?
43 kiloyum 😅
Hayır denemedim
Var ama evde değilim ve masaj aletine benzeyen titreşimli bir şeyde yok
Hmm nerdesin ki bu yasaktaaa :)
p*rno video aç izle oranla buranla oynarken orgazm olursun zaten
Tırnağınla hafif kalır gibi belli bir ritimde yaparsan zevk alacaksın
Bu kadınlar da neler deniyor bazen okuyunca hayret ediyorum 😄😄
Klitorisle oynadığımda oluyo zaten
Sanane😂😂
Bende elimle olamam sürtünerek
Yastığa falan mı detaylı anlatır mısın
Yastık yorgan ne olursa
Etkili oluyor diyorsun yani
Evet ıpıslak oluyordu.
Oluyorum
Bi defa denedim ama hiçbir şey hissetmedim
Hmm prno izleyerek yap
Öyle yaparım hep zaten 😅
Erkek arkadaşın yok mu
Var ama ben farklı bir ildeyim
Nerde o
Yaşadığım yerde ama ben şu an orada değilim
En fazla ne yaptınız
Bildiklerimi duyduklarımı denedim ama başka yolları da olması gerektiğini düşünüyorum
Ne güzel benimde erkek arkadaşım vardı komple memleketine gitti serefsz kaldım öyle yastıklara yine degrirni bil bol bol seviş çok uzluyorum o gunleri
İşte sadece titreşimli masaj aleti beni kurtarıyor şimdi de yanımda yok 😔
Gelsin yanina neden gelmiyo
Kısa süreli buradayım oraya geri döneceğim
Ne güzel ya bende kaldım sap. gibi
Bana şimdilik çözümm lazım
Elimle oluyorum ben gayet kolay bir şekilde
Senin elin iyi demek ki :D
Nasıl ya bilmediğim ya da yapamadığım bir şey mi var
Yok ya sadece klitorist mast yapmayanlar var klitoristi okşamayarak yapıyolar bazıları ondan zevk alamıyo ama genel olarak kişiye bağlı bu. Demek ki sen kolay orgazm olanlardansın kızların geneli kolay orgazm olamaz :D
@AfiliYalnızzLıkk masaj aleti ile yapabiliyorum sadece 😕
Masaj aleti mi o baya farklı olur ama he iyi zevk verebilir yani :D peki sen hiç sanal seks yaptın mı yani her zaman tek yapmak bi zamandan sonra zevk vermez. Biriyle yaptığında da aynı mı?
Hiç bi erkekle yakınlaştın mı
Başka bir yöntem daha var istersen onu dene
Cidden bunlar için para harcıyor musunuz
Harcamadım şu ana kadar
Kızların daha uzun sürede boşaldığını biliyordum şaşırdım
Suyla harika oluyor
Onu da denedimmm olmuyor sen nasıl yapıyorsun belki bir yeri yanlış yapıyorumdur
duş başlığı ile yaparsan olmaz. direk musluğun altına geçip iki bacağını tamamen açacaksın ve su biraz hızlı akacak tam klitorise tutacaksın. boşalacağın zaman istemsizce deliğe tutuyorsun suyu en zevkli kısmı da o
Ne değişik mast fantezileriniz var anasını satayım. Şuraya bak bi orgazm olabilmek için musluğun altına falan denk getirmeye çalışıyosunuz 😀😀
Böyle denememiştim deneyeceğim sağoll
rica ederim canım
Ben dilimle ulaştırırım klitorist orgazmA😈
Bu masaj aleti neymiş merak ettim🤣
Ben de istiyorum ama işte...
İsteyen emek gösterir birşeyini göreyim😍
Elinle neden yapmıyorsun
Elinle uyaramıyor musun kendini?
Su ile ateş ederek dene birde.
Tazyikli su deneyin
Elle yapıyorum
Ben olamıyorum...