daha önce 5 farklı kişiyle birlikteliğim oldu ama sevgilim beni bakire zannediyor ben onun ilk sevgilisiyim evlilik düşünüyoruz, evlenmeden 2 gün önce ameliyat olup diktirsem anlarmı ya da ilk ilişkiyi adet gününe denk getirsem?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecrübesiz ise anlaması çok zor olur. Ama ilişki esnasında sende ki rahatlığı bir sezerse g. o :D
Bakire olayının bile önemi yok artık bence, zerre kadar. Olaya bak ya diktirme diye birşey var?
Şaka gibi ya,:d bir şekilde öğrenicek gibi geldi bana. Öğrenince bakalım yine sevecek mi yoksa bırakacak mı? Yoksa daha beterini mi yapacak acaba?
İnsanları kandırma sakın, ettiğini çekince pişman olursun :D. Duygularıyla oynamış oluyorsun. şu an bile bıraksan haklı olan sensin. O derece yani. Bu bir takıntı değil, istektir. Hele de 5 kişi?
Gerisi haddime kaçmaz. Söyle ona, o ne derse ona göre devam etsin olay.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çok basit gerdegi girdiğin zaman kendini amcigini biraz kas ve kocan sokunca dakkikalarca acı çekiyormuş gibi kivran sen ne yaptın biraz yavaş ol gibisi şeyler söyle ama acemi gibi davran sakin penise sarılma hemen ilerlegen haftalarda memer yalarsin ama sakın Hemen yapma anlamasın usta olduğunu kirmizi koyu gıda boyası veya bir hayvanin kanını o gece karanlıkta amcigina krem sürüyormuş gibi yap ama o kanı rahmine sür bolca hiç anlamaz ama önceden kayganlastici almaya ikna et kocana acindir kendini ilk gece çok acır gibisinden.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
57Cevap
Bu tur oyunlari dusunmeden nasil soylesem nasil anlatsam diye dusunsen sonucu ne olursa olsun 5 kisi ile yattim diyebiliyorsan onada diyebilirsin ileride biri cikar ben bu kizla yattim dedigi an onunda onlara sana karsi bir cevabi olur
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu anladığı an benim gibi biriyse seni koltuğa baglayip a₺na elektrik kablosu sokar işkence ederim derim a. k₺dumn kadını sen nasıl bana yalan söylersin yarın bide aldatır bu
12 Yorumla
Soran+1 yılkıyamam ben ona
Cevap sahibi+1 yılOzaman dürüst ol
Yalan üzerine mutluluk olmaz. Gerçekleri anlatmalıdır. Yoksa ilerde gerçekler ortaya çıkar pişman olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen onu haketmiyosun çocuk tertemiz sen motor olmuşsun sen layık değilsin o çocuğa. Milletle yatıp da bakir erkek istiyo bide
312 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum ama onu
Cevap sahibi+1 yılnapalım seviyosan bize konuşmasını biliyosunuz aynı konuda kendin gibi birini bul diye. sen de kendin gibi birini bul kendine
Soran+1 yılo çok farklı onun gibisini bulamam
Cevap sahibi+1 yılo senden değerlisini bulur ben olsam aç göster derim valla
- +1 yıl
Bence çok yanlış düşünüyorsun sonuçta bir hata yapmış tabii ki karşısındakine bunu söylemesi gerekiyor ama kizlar için kolay değil bende hiç ilişkiye girmedim ama erkek arkadaşım geçmişte yaşamış olsa da benden önce der geçerim sonuçta yaşı küçüktur diye düşünüyorum cahil olduğundan yapmıştır 🤷♀️
Cevap sahibi+1 yıl@Aselserra yapma ya? burda bunun sorusu sorulduğu zaman kadınlar erkekler hakkında ne yazdığını çok iyi biliyorum. Hiç öyle kadın için zor bir durum falan filan sıyrılmaya çalışma bence. Sen yaptıysan git kendin gibi kız bul diyenlerle doluydu şimdi 180 derece dönüşşş :D
Cevap sahibi+1 yıl@Aselserra yanlış düşünüyosun diyosun farklı bir soruda tam tersini söylersin siz de varya az değilsiniz vallla
- +1 yıl
Ben hiç ilişkiye girmedim her zaman evleneceğim adamla olsun isterim ama her zaman da söylerim karşımdaki kişi yapmışsa geçmişte olmuş der geçerim benim düşüncem bu tabii ki hani benim asıl yorum yapmaya çalıştığım yer onu haketmiyorsun dediğin yer sonuçta sevince bütün engeller ortadan kalkmaz mi?
Cevap sahibi+1 yıl@Aselserra yani sevme derecesine de bağlı ama çocuğu kandırmış zaten %90 evlenir bunlar ama çocuk bakir olduğu için bu durumu yediremez
Cevap sahibi+1 yıl@Aselserra ya tamam da. Bakir olmayıp bakir kız arayan erkekleri de linç ediyolar ona ne diycen bunu da senin hemcinslerin yapıyo bu arada
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence yapacağın en güzel şey: doğruyu söylemek. Günün birinde öğrenip hayatın daha kötü olacağına yolun başında bilmesi yararınıza.
00 Yorumla
+1 yılTroll olduguna eminim ama gercekten bu durumda olanlar icin yaziyorum:Karsinizdaki kisiyi kandirmak yerine her seyi anlatmalisiniz. Gercekleri bilmeye hakki var omrunuzu gecireceginiz kisilerin. Siz anlatin ve akisina birakin.
20 Yorumla
+1 yılSende önüne gelenle birlikte olmuşsun. Yazık lan adama
04 Yorumla
- +1 yıl
Diğer 5 farklı kişiyi sevmiyor muydun? 9 zaman daha da yazık
Soran+1 yılkkyamam ben ona
- +1 yıl
Git yav asfdf
Kurdugun oyun yarın mutlaka gun yuzune cikar bunu da unutma
10 Yorumla
+1 yılKendini eşine saklıcaktın son pişmanlık fayda etmez
00 Yorumla
+1 yılbelli saf birini bulmuşun sende piçinn tekisin bence çok kasma sen ne söylersen inanır 🤣🤣
00 YorumlaBunun için bekar et kapsülleri var daha sağlıklı sonuç veriyor
00 Yorumla
+1 yılBunu paylaşmalısın. Medenice. Kaybetmek varsa da yol yakınken kaybetmeli seni.
00 Yorumla
+1 yıl:D benim gibisine denk gelsen sıkıntı ama bakir diyorsun dha önce zaten görmemiş anlamaz bulmuşsun kerizi kaptır kendini
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama söyle durüst ol. Seni onun için seviyorsa hiç sevmemis demektir zaten.
02 Yorumla
Soran+1 yılsöyleyemem kıyamam ona
- +1 yıl
Kıymalık bir durum yok saçmalamayın lütfen.
Gizli Üye(30-35)+1 yıldürüst ol gercegi anlat cünki ilerde ortaya cikarsa bu sır daha kötü olur kararini ver ya basta kaybet ya da ortada? secim senin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAdet gününe getir o kadar.
Zaten girdikten sonra kanama olacak, geri dönüşü yok, onun girdiğinde kanadığını söylersin.
Bolca seviş...00 YorumlaCinsellik konusunda 919 cevap paylaştı. Yaa kendşnş bakir hissediyorsan öyleisndir. İnsna hissettiği yaşta oldupu gibi hissediyor ise bakiredir 🤣
00 Yorumla
+1 yılSen iflah olmassin. Onunla eğlencede gene boş durmazsın. Hiç değilse adamın canını yakma.
328 Yorumla
- +1 yıl
Sence bu ne kadar doğru? bundan önce bizim bildiğimiz beş kişiyede aynı duyguları besledin. Belki hepsinin altında zevk çığlıkları attın. Bunun sevgi neresinde? Sen kimsenin günahına girip hayayalllerini yıkma. Seviyorum dediğin insanı ilk başından aldatıyorsun. Sahtekar olma. Neysen o ol. bacım bile ne olduğunu söylüyor. Sen hala hile hurda peşindesin.
Soran+1 yılkıyamam ben ona
Soran+1 yıl@kzm_23 bırakmam seviyorum onu, onun ilki ben olacam
- +1 yıl
O nun ilki olursunda senin için son olmayacağı kesin.
- +1 yıl
@kzm_23 bu artık motor olmuş. Yapmadan durmaz
Soran+1 yıl@kzm_23 olsun o bunu nede olsa bilmeyecek onun ilkiymişim gibi gezicez
- +1 yıl
@kzm_23 akşam eve gelince kapının önünde 10 veya 15 tane erkek ayakkabısı
Soran+1 yıl@kzm_23 o benim olacak, kıskanmayın ya
- +1 yıl
Bunu alan 5 metrede kadife alsin boynuzları parlatmak için
- +1 yıl
@kzm_23 bunun sonu hiç iyi değil
- +1 yıl
@kzm_23 buna gösterip elletme dememişler. Hem güster hemde sergile demişler. Hazne geniş bunun. Sratina tükür yağmur yağıyor der. Kadırgalı 11 kocalı. Gizli
- +1 yıl
@kzm_23 tek boynuzla kalsa iyi. bu çocukları da karıştırır kimin kimden olduğu belli değil. Aha bu alt komşudan aha bu usttekinden şu sarı yan mahelleden bu gara araptan...
- +1 yıl
@kzm_23 beni deşifre etme burada. 😏
- +1 yıl
@kzm_23 İSRAFİL
- +1 yıl
@kzm_23 memnun oldum
- +1 yıl
Anlat bakalım merve hanım
- +1 yıl
@kzm_23 öncellikle teşekkür. Sağol
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah insanı sizin gibilerden korusun
dul biriyle evlenmeyi tercih ederim10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNitelikli dolandırıcılık olur bu yaptığın ya doğruyu söyle ya da diktir tek kişiye bağlı kalacağını düşünmüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılben kıyamam ona
Cevap sahibi+1 yılYaparken düşünmedin mi peki hiç
+1 yılBence hiç bişey anlamaz ve hiç söylemeden evlenin ama evlendikten sonra sen uzak durur musun bu işlerden bilemem
02 Yorumla
Soran+1 yılne var yani 5 kişi olduysa 20 kişi mi olu dedik
- +1 yıl
Olabilir de tabi
Gizli Üye(36-45)+1 yılo zamana kadar devam et, yaşayacağın farklı şeyleri yaşamaya, bari evlenince içinde kalmasin
00 YorumlaCinsellik konusunda 3,4b cevap paylaştı. Oooo adamn hayallerini yıkma herseyi açıkla boşuna umut beklemsn
00 YorumlaSize inanamıyorum gerçekten
40 YorumlaDüşün birgün öğrendi. Boşanma davası be kapıdasın.
12 Yorumla
Soran+1 yılolsun nafaka alırım
Cinsellik konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evlenmeyi mi düşünüyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı. Direkt söyle birşey olmaz..
02 Yorumla
+1 yılo da biri ile yatsın ödeşin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır o bi tek benim olacak
- +1 yıl
klasik türk erkeği modeline benzedin. ben herkesle olayım ama o asla kimse ile olmasın
vay beeee
- Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılMaşallah bu nasıl plan tüylerim şey oldu
10 Yorumla
+1 yılYırtık var dediler iğne ipliği aldım geldim 😃😃
10 YorumlaHiç bir şey ne yapabileceksin ki?
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılAnlamaz aöa hayat boyu yalan nşr evlilik olur
00 Yorumla
+1 yılBana neden böyle kızlar denk gelmez ki
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAmeliyat ol bence anlamaz öyle.
00 Yorumla
+1 yılSevgilin bekirse olabilir 😀
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSorun etme yapay zar diktir
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılDikimi bir ay önce filan yaptırman gerekli.
01 Yorumla
Soran+1 yılniye diktireyim ilk geceden bozsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden kandırıyorsun ki direk söyle
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖyle yaparak da kıymış oluyorsun ama
- Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılsonra bu kadınları niye gebertiyonuz oluyor işte
20 Yorumla
+1 yılPislik
30 Yorumla
+1 yılAçıkça söyle. Kandırmanin anlamı yok.
00 Yorumla
+1 yılyalancının mumu yatsıya kadar yanar
20 YorumlaTrolse komik değil değilse kişiliğin çok bozuk
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBoyle devam iliskiye girersen evlenmez soylim
00 Yorumla Cinsellik konusunda 5,3b cevap paylaştı. Öyle şeylere gerek var mı
00 Yorumla
+1 yılYalattir sevgiline
10 YorumlaSende arka kapıyı hediye et 😃
00 Yorumla
+1 yılSen bilirsin artık
00 YorumlaCinsellik konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bunu ona söyle bence
00 YorumlaBikerede onunla ol gerisi gelir
00 Yorumla
+1 yıl5 kişi maşallah
00 Yorumla
+1 yılAnlamaz
00 YorumlaOlsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılişte bu yüzden erkek bakir olmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk seninle yapacaksa sorun olmaz zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılsorun ederse
Cevap sahibi+1 yılbilemez ki
Gizli Üye(18-24)+1 yılYalan söylediğin için ayrılırdım ben olsam
015 Yorumla
Soran+1 yılyalan söylediğimi anlamicak ki
Cevap sahibi+1 yılAnlar ki
Cevap sahibi+1 yılHehehhhhheheh
Soran+1 yıl@kzm_23 adetliyken çok ilişkiye girdim senin tecrüben yok belli
Cevap sahibi+1 yılOlum senden korkulur ya umarım senin gibi biriyle evlenmem kesin tipsizsindir zaten
Cevap sahibi+1 yılÇok müşterisi olan mal ucuzdur ve kötü kalitesizdir zaten
Soran+1 yılo bana çok değer veriyor prenses gibi davranıyor
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun diyorum evlendiğin kişiye en baştan daha yalanlar başlamış senden daha ucuz bulamamıştır ondan bence
Soran+1 yılonunla olmak için gün sayıyorum
Soran+1 yıl@kzm_23 neden sızlasın ki sanki sevmeden yapıyorum
Soran+1 yıl@kzm_23 olsun evlensin benimle yeterki
Anlar
02 Yorumla
Soran+1 yılnerden anlicak
+1 yılYaşlar kaç kardeş
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatmin edemez seni
02 Yorumla