Ya inanılmaz ama kocam sarı saçı çok seksi buluyor. Bana da asssla yakışmıyor. Ama geçen peruk almış gelmiş, bunu takmazsan bir daha yatağa girmeyiz diyor. Ne yapacağım bu adamı ya, sizce peruğu takmalı mıyım?
Kocam sarı peruk almış, bunu takmazsan aramızda cinsellik diye bir şey olmaz diyor. Sizce o istiyor diye sarı peruğu takmalı mıyım?
Kocaları Uyumluluk içinde olupta , kocalarına sıkıntılar yaşatan kadınların , bu ve benzeri şekilde olan erkekleri görmelerini çok isterdim. / Kocanizin tutumu yanlış , yinede peruğu takmalisiniz. Gerçekten yakismiyorsa zaten o da bunu farkeder ve çıkartır. Sarı onu etkiliyor ve siz sarı degilsiniz , o zaman bu kişinin dışarının etkisinde kaldığını gösteriyor. Başkalarıyla değil sizinle sevişmeyi tercih ediyor , sizinle sevişirken hayalinde başkalarının olmasını değil , sarı saçlı olanın kendi karısı olarak cinselliği yaşamak istiyor. Bu tarafından bakınca gayet güzel bir sonuç edindik diye düşünüyorum. Ya başka türlü olsaydı? Değil mi.
Takmak zorunda değilsin, o şekilde kaba ve emredici bir üslupla değil, ben bu şekilde çok seviyorum takar mısın ya da boyatır mısın diyerek ricada bulunması ve bunu senin kendi isteğinle yapman etik olandır
Bunun yerine sırf böyle bi isteği var diye başka birine de gidebilirdi eşin sonuçta,, tak peruğu, belki çok eğleneceksiniz... dene derim acikca ne istediğini söylemiş,,,, gelelim fasulyenin faydalarına,,,, intikam 😈,, daha sonra gidip saçlarını sarıya boya,,, sarıdan illallah edecek ,,, çünkü seni kiskanacak değiştir istemiyorum diyecek, sen de değiştirme uzun süre kullan hatta ,,,, Seninle her iddasına varım arkadaşım dediğimi yap , bana teşekkür edeceksn
Bence hoş bir hareket değil. Çok kırıcı bir istek. Eşiniz başka biri olarak o anda görüyor sizi. Bunun başka bir izahı olamaz. Empati kuralım siz ona aynısını yapsanız sarı peruk alsanız ve onun dediklerini aynısını söyleseniz nasıl tepki vereceğini şimdiden ben burdan tahmin ediyorum. evet heyacan olsun diye iliskilerde ufak süprizler yapılır. Nedir iç çamaşır alabilir yatak odasını daha romantik bir hale getirebilir. Ilişki esnasında kulağınıza sizi azdiracak ve zevke getirecek sözler söylenebilir. Kırıcı olmadan. ama inatla ve ısrarla tehdit eden bir helede bu çok özel ve güzel bir durumu bu kadar sırf kendi istiyor diye bu kadar bencillestitemez. kadinliginiza saygısı yok mu
En azından sarıya boyaman için zorlamıyorr. Fantezisii olabilir sadece sekste kullanabileceğin bi aksesuar olarak bakabilirsiniz olaya ve bunu belirtebilirsiniz. Bu tür aksesuarların cinselliğe renk katmak adına kullanılması gayet normal.. Bu arada tabi ki hiç bir şey yapmak zorunda değilsiniz.
Şaka gibi soru ama bir kere parkta bir bayanla tanışmıştım, sonra ara ar öyle parkta görüştükçe konuşur olduk, eşi sarı saç seviyormuş ve bu da boyatmış ve diyor ki boyattıktan sonra hiç rahat vermiyor 😄 bana çok enteresan gelmişti ama gerçek hayatta böyle şeyler oluyormuş 🙄😂
Eşinizin geçmişten gelen bir durum yahut bir kişiyle ilgili psikolojik bir durum sonucu böyle bir talebi olabilir, eğer ciddi şekilde sizi bunu yapmadığınız taktirde, karı-koca ilişkinizi yaşatmayacağını söyleyerek tehdit ediyorsa, çözüm tehdide meyil vermekten ziyade, bu durumun nedenini öğrenmek olabilir. Zira eşiniz evlendiğinizde sizi nasıl kabul ettiyse, o halinizin dışındaki bir görüntüye sürüklemeye hakkı yoktur.
Tak peruğu becersin seni boş ver ne olacak başkasına gideceğine seni becersin... sende onda sexle ilgili birşey işte bakalım ne yapacak mesala ona takma büyük bir vibrator aldirabilirsin madem senden istiyor deki ona seninki yetmiyor de bakalım ne olaxak...
Farklı atmosferlerden hoşlanıyor demek ki sende onun hayallerini süsleyecek atmosferler yaratabilirsin. Peruk takıp jartiyerli kostüm giyip, farklı makyaj ile görünebilirsin ✨
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Benim eski esim bir gün saçlarını sarı yap. diyordu bir gün kızıl. bi gün kapan diyordu. bi gün lens tak mavi olsun. yok saçlarını topla yok sal. bunlari söylerken de herzaman beni aldattı. neyse yani yapma takma.
Yakismadigini anlasin tak ve goster eger takmazsan o bunda inat haline gelecek ve seni dahada zorlayacak ama her bir seydede tehdit ediyorsa bunu onun ile konus hos bir tavir olmadigini belirt
Yani bunolay gerçek mi tartışılır. En azından sana gelip ben böyle bir şey almak istiyorum, takar mısın falan der gibime geliyor öyle dağdan inme gibi al tak falan hoş değil ama taksan ne kaybedersin işte fantezi ikimizde eğleneceksiniz sonuçta
Tavrı hoş değil. Bu tavırla takmazdım kendi bilir. Normal bir şekilde gelse dese ya bi dene bakalım eğleniriz biraz vs. tabii ki alıp takarım yani bir şey yok bunda bence.
Cinsel ilişkide her ne olursa olsun zorlama olmaması lazım. Bu resmen tacize girer ve kim olursa olsun rahatsızlık hisseder. Bence takma eğer rahat hissetmeyeceksen ama ona saçını sarıya boyayabileceğin teklifini sunabilirsin.
:) Yanı olay çok basıt sende şöyle irisinden damarlı penıs vıbratör al kojajım bunu takmaksan vallahı darılırım bak de senınkı hıssetmıyorum bıle bunla daha mutlu olurum de mesajı alır o:)
Sende onun sevmediği bir şeyi yapmaya zorla hayır derse sende aynı koşulu koy. Sağlıklı bir ilişki değil bu haberin olsun bu arada
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Seni her halinle sevmeyen bir insanla neden berabersin sen nasıl istiyorsan öyle olmalısın biri icin degismeyin. Kimsenin üstünüzde baskı kurmaya hakki yok sakince oturup konuşun
Sarıya gideceğine sana taktırıp birlikte olmanız daha masum... Tak. sonuçta perukla dışarı çıkmayacaksın, yakışmadığını oda görsün
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Eş arasında olur bak ben kapalıyım ama her akşam takma tırnak 💅 ve oje yapıyorum
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Sevgili güzel kardeşim sanırım sen KizlarSoruyor da çiftlerin cinsel hayatımız çok monotonlaştı ne yapsak düzelir? Sorularını okumuyorsun galiba site patlıycak duruma geldi bence sevinmelisin fantezi kurabilen bir eşin var ne mutlu sana
Sarı peruğu takarım ama sen de hitler gibi giyin de
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Saçlarını boyasan daha iyi. Kocanın da Sana şart koyması çok saçma. Ve sen bir kadın olarak eşine güzel görünmek zorundasın. Yoksa başka sarışın kadınlar görür ben saa diyim
sende ona de ki sen bu perugu takmazsan bir daha beni unut bu ne ya seni resmen obje yapmıs
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bir kere dene istersen, tak ama bu fantezi sonradan çok farklı bir boyut alabiliyor ve bunlara da olumlu yanıt verebilmen önemli. Olumsuz bir yanıt sonucunda aldatılma olasılığın da yüksek. İyi düşün ve konuş onunla bunu.
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kocam sarı peruk almış, bunu takmazsan aramızda cinsellik diye bir şey olmaz diyor. Sizce o istiyor diye sarı peruğu takmalı mıyım?