Önceden yine zevk alırdım ama artık p*rno izleyince bile zevk alamıyorum ne yapmalıyım sırf zevk alırım diye günde 3 kere yaptığım bile oluyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
işte ondan dolayı almıyorsun hissizleşiyor sinir uçların bir süre ara vermen lazım hemde baya 21 gün felan
Baya ara verdim zaten
boyun kilon kaç? yaşın kaç bu oranları da yazarmısın
1.75 60 kg yaşım 19
sana tavsiyem bende. çok mast yapıyordum artık zevk alamıyorum bir doktora göründüm genç olduğumdan dolayı normalmiş günlük hafif egzersizler , düzünli beslenme , bol bol su içerek 30 gün boyunca mast yapma dedi eski haline zamanla dönersin dedi ama bu düzelme döneminden sonra hafta da 1 defa yapacaksan onu da prno izlemiceksin yaparken kendi kendine hayal kurarak yapacaksın
Peki şimdi zevk alabiliyor musun
yapmıyorum ki alayım ama istekliyim her gün istemiyorum desem yalan olur
Hımm anladım ama ben zaten 2 3 haftadır yapmıyordum yapınca da öyle oldu normalde de aşırı zevkli değil ama bu sefer hiç yoktu yani
sabahları kalkınca esneme hareketi yap orgazm olurken zevk artırır
ben de eskiden zevk alırdım artık vakit kaybı gibi geliyo büyüdükçe azalıyo galiba
sürekli yaptığın için olmuyo artık tek hedefin boşalmak olduğu için almıyosun biraz kendini keşfet zevk almaya bak hemen boşalmaya çalışma rahatla
Öyle mi dersinn
tabi ki artık bi süre sonra hatta hemen boşalacaksın hatta bu cinsel ilişki sırasında sana sadece sorun olacak zevk almayacaksın sen gelince iş bitmiş olacak karşıdakini düşünmeyeceksin onun yerine canın istediğinde yapmayı dene ve hemen boşalmaya değil rahatlamaya çalış önce zevk almaya bak izlerken yerine koy kendini hayal et hayal gücünü artır daha zevkli olacaktır
Deniyeceğim teşekkürler
Sorunların var. once onlardan kurtul. Kafan rahat olsun. Birde kendini sartlandirma
kendini keşfetmen lazım. en çok neyden hoşlanıyorsun. mesela benim fantazim spider man işareti yapan kızlara karşı. video değil de foto mesela
Bende seksten almıyorum ben verecem bakalım böyle alacak mıyım
Bunu kafaya takmadan öncesinde hazırlanmalısın
Level Atlaman lazım yani Gerçeğini yapman gerek
Öyle bir şansım yok
bakiremisin
Evet
o zaman devam cnım masta veya sextinge
Günde on kez yapmayı dene isterseen
Zımpara kağıdını denemedin mi hiç kuzum
Ya normalde hafta da bir yaparım zaten ama bi sefer öyle oldu
Zımpara kağıdı taktiği bana ait olom napyon. Bıçak bileyici şeyler var ya elektronik, onlarla yap. Ama çok bastırma her yer kan olur. Sanayi malzemeleri satan yerlerden bulabilirsin. Gogıla taşlama makinesi yaz çıkar
@hz-ornitorenk yoo benim dostlar dan duydum ben de ne demek sana aitmiş ya
Aman yeni taktiğim daha iyi zımparadan
Evet onu daha çok beğendim araştır kuzum bak googldan çok yaratıcı bişey bu ama dikkatli ol aman aman
Ama ben elektrik vermesinden yanayım. ÇAT diye bi cızlattı mı 1 hafta hissizlik mis gibi. Hem eli de yorulmaz
Ayn az daha fazla versin 2 haftaya bile uzar az kafasını dinler o ne öyle yav
Psikolojik etkiler, odaklanamama sorunu vs vardır.
Seks yap o zaman sende
Yapma o zaman
Rahatlamak istiyorum
Elektrik ver
Nasıl?
Bi kabloyu prize sok, diğer ucu da diğer yere işte
Ahh bu trol cevaplar
Tamam tamam zımpara kağıdı kullan
Ara ver.
Sık yapma ara ver.
SanAl tlf da
Arkadaşlarınla ortamda dene