Cinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Valla pembeli sadece erkekler değil herkes her haltı yiyor bu devirde. Nasıl bazı konularda erkrleirn adı çıktı ise bazı konularda da kadınlar sadece laf eden oldu artık. Şöyle bir durum var. Erkeğim ve her haltı yemedim bu güne kadar. Yani açıkçası biri bana yapamazsın edemezsin de demedi. Yapmamayı kendşm seçtim. Yoksa yani illa ki yapılır. Demem o ki, herkes aynı değildir bir olamaz. Bu yüzden bir cümle kurarken özellikle de herkesi içeren cümle kurarken. Birlerini incitbileceğini de düşünmeni rica ederim. İyi geceler.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Başka bir şeyle meşgul et kendini.. ya da uzun uzun mast. Yapıp. Tam boşalacağın anda bırakıp tekrar tekrar yap. Böylece daha derin bir orgazm yaşarısn bu da senin isteğini bir süreliğine azaltır. 😇
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Normal olarak baktığımız zamanda yaşım 19 ve o tür istek bendede meydana geliyor ama şöyle anladım ki bu dönemlik bir durum. bekarete önem veriyorsan yanlış bir şey yapman çok kötü olur. fakat. kendini biraz sıkmanda yarar var. belli dönemleri atlatınca biraz daha dizginlenmiş oluyorsun. yorumlara bakınca hep şey dönüyor. ateşin mi var? hemen söndüreyim felan bakın böyle saçma salak bir şekillde insanlara cevap vermeyin. bekaret sadece kadına mahsus bir şey değildir.
Kötü kadınlar kötü erkeklere, kötü erkekler de kötü kadınlara yaraşır.
İyi kadınlar ise iyi erkeklere, iyi erkekler de iyi kadınlara yakışır.116 Yorumla
Soran+1 yılBekarete aşırı önem veririm bu istek üzerine girmemeye çalışıyorum fakat elimde değil
Soran+1 yılBiliyorum geçici bu istek yüzünden 5 vakit namazımdan kaldım allah beni affeder mi 😥😓😓😓 Allahım sen affet et çok pişmanım
Soran+1 yılBiliyorum 😓 ama kul hakkına asla girmem ben ınş tövbe edip bi daha yapmayacam
+1 yılSanırım stresli ve mutsuz günlerden geçiyorsun. Ve oldukcs bos zamanin var insan boyle zamanlarda kendini eglendirmek ister en basit cozumude mast. Mast kurtulmak degilde zevk almak istiyorsan kafanda farkli seyler kur farkli dokun kendine yeni fantexiler uret. Kurtulmak istiyorsan yani sik sik yapmak yerine geciktirmek istiyorsan kendini mutlu eden seylerle ilgilen. Bos zamanlarin olmasin hobi bul kendine mutlu et kendini bir sure zor gecer ama daha sonra alisirsin
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİsteğini farklı yollar ile giderebilirsin, örneğin araştırma yapabilirsin, kitap okuyabilirsin ya da bir şeyler öğrenme hevesin varsa onunla ilgili Youtube'da araştırmalar yapabilirsin. Merkezinden çıkarmalısın cinselliği.
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle psikolojik olaraktan çözmek lazım daha sonra doğru şekilde mastürbasyon nasıl yapılır tatmin seviyesine ne getirir onları çözmek gerekir
10 Yorumla
+1 yılİri aletli, iyi performanslı, kaslı, yakışıklı, iyi sır tutan; kısacası seni nirvanaya ulaştıracak mükemmel bir erkek bul ve anın tadını yaşa!
10 Yorumla
+1 yılKalp atislarin nefesini kontrol edemeyecegini istiyormusun?
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Soran+1 yılHayır teşekkürlr!
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Bende bebeğim
Gizli Üye(36-45)+1 yılyani bekaret sorunun yoksa
se. shoplardan oyuncak alabilirsin...
mağazaya gitmene de gerek yok...
internetten seç kurye veya kargo ile geliyor...011 Yorumla
Soran+1 yılEn büyük sorunumda bekaret zaten!!
Cevap sahibi+1 yılarkadaşın var mı?
Soran+1 yılHayır yok nasıl bi arkadaş erkek arkadaş mı?
Cevap sahibi+1 yılevet ondan bahsediyorum
Soran+1 yılHayır yok.
Cevap sahibi+1 yılşu an tıkandım... evlenme şansın varsa değerlendir derim...
Soran+1 yılNasip kısmet ınş oda olur allahın izniyle
Cevap sahibi+1 yılinş.. çünkü söyleyecek çok şey yok... hareket alanın kısıtlı... sevgili yapabilirsin ve yüzeysel şeyler yaşayabilirsin... bu durumdaki bir çok bayan bekaretine zarar getirmeden çok şey yaşar... bilmiyorum yaşadığın yer buna uygun mu?
Soran+1 yılYaşadığım yer hiç uygun değil çok küçük bir yer ve babamın saygınlığı çok düşünüyorum onun başını asla öne eyemem
Cevap sahibi+1 yılok... kendine iyi bak...,
Soran+1 yılSende 😌
- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılFantazisi bol bir erkekle sanal seks yap. Faydasini gorursun
10 Yorumla
+1 yılBende öyle baya istekliyim duşa giriyorum akşamı geri gir sürekli duşa girmek zorunda kalıyorum doymuyorumda 🥺
11 Yorumla- +1 yıl
Vajina sürtecek bir obje bul önce yağla vajinanda gezdir zevk aldığın noktada sanal seks yapabilirsin :)
İsteğin gitmesi diye birşey zaten yok. Hep olacak. Hiçbişey yapma vücut rü ya da halleder
10 YorumlaSexting yapmayı iyi bilen birisiyle karşılıklı mastürbasyon yapabilirsin
01 YorumlaSanal seks görüntülü seks onlarda yetmezse reel seks
00 Yorumla
+1 yılO istek öyle kolay kolay gitmez zaten😁ama baya zor durumdasın belliki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCama cıkıp oksıjen oranını arrtıman lazım muhtelemen strasyonun düşük olabılır
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDene bak
Soran+1 yılStrasyon nedir
Cevap sahibi+1 yılAnlatayım gel
Soran+1 yılBurdan anlat
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanal yaptıktan sonra video mast o kadar lüzumsuz geliyor ki. Karşında seni arzuladığını hisseden kanlı canlı biri lazım.
00 Yorumla
+1 yılUzun uzun mast yap en az 1 saat o zaman yeterli olur tabi gerçek gibi olmasada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 885 cevap paylaştı. Seks yapmalısın vajinal anal oral artık detaylar sana kalmış olmuyorsa seks oyuncakları edin kendine oda olmuyorsa artık yapacak birşey yok 🙂
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden bu kadar gerginsiniz anlamıyorum bence biraz sakin olmakta fayda var. 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVideo izledikçe aklın şeyinde kalmaya devam eder. Başka bir konuya odaklan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılKitap okuyabilirsin. Yaşlı Amca pipisi bak netten :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek bul gerçeğini yap
810 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden yapamam
Cevap sahibi+1 yılKendini kısıtlamaya gerek yok erkekler her halti yerken
Soran+1 yılBen kısıtlamıyorum ailem çok baskı yapip kısıtlama yapıyor.
Cevap sahibi+1 yılBenim de ailem öyle ama takmıyorum gizlice yapıyorum ailene göre yaşarsan sen daha cokk istediklerinden mahrum yaşarsın oğlan çocuğu olsan sırtını sıvazlar cebine de para koyarlar karıya git diye. Kimseye göre yaşamak zorunda değilsin hepimiz bireyiz kendi hayatımız var biz onlara karışıyor muyuz
Soran+1 yılEvet öylede ama aşırı katılar öyle böyle değil
- +1 yıl
Bacım sen dinleme onu koruduğun bir değerin var ondan ödün verme ne ara bu toplum bu kadar yozlaştı ya
Soran+1 yılHayır ailem sayesinde bi saygınlığım var bunu bozamam
Soran+1 yılOoo kime niye bu kadar sinirlendin canım yoksa şu ruhsuz adama mi, sende haklısın
Soran+1 yılKadın.
Soran+1 yılÇok haklısın bende aynen öyle düşünüyorum
Gel evlenelim seninle corana sayesinde fazlada arayı uzatmadan şıp şak evlenek aradan çıkalım bende senin gibiyim 😂
00 Yorumla
+1 yılBasınç pompasına otur
31 Yorumla
Soran+1 yıl😁bizde yok o dediğin şey
Konusarak ya da goruntulu kimsryle seks yaptinmi anca bu keser cok zevkli oluyir
01 Yorumla
+1 yılDediğimi yapacaksan söylerim
110 Yorumla
Soran+1 yılNe soyoeceksin
- +1 yıl
Sırt üstü yat kalçan bacak baldır duvara değsin sonra dizlerini kır karnına doğru çek ayak tabanın duvara bassın o şekilde 2-3 dk bekle
Soran+1 yılEe ne olcak sonrasında
- +1 yıl
Kan basıncı artacak yumurtanların ısınacak isteğin hafifleyecek
Soran+1 yılYaa öylemi denerim teşekkür ederim şimdiye kadar gördüğüm en mantıklı ve güzel bi yorumda sagol 😌
- +1 yıl
Çaresi olacak emin ol
Soran+1 yılTeşekkür ederim bu soruyu sorduğumda o kadar utandım ki ama başka çarem yoktu
- +1 yıl
Utanılacak bişey yok genç kızsın duyguların olacak illaki bunu kendine zarar vermeden kontrollü şekilde yönetmek gerekiyor
Soran+1 yılIşte o konuda iyiyimdir kendimi kontrol ediyorum ve asla zarar verecek birşey yapmıyorum teşekkür ederim sağol
- +1 yıl
Rica ederim uygula ve rahatla 🙏
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek arkadas edin yalayip yutsun seni vajinanin suyunu icsin diliyle seni kurutsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de senin gibiyim. Artık video mast kesmez oldu. Yaşıtım bi kızın içine girmek istiyorum çok azginim. Kaç yaşındasın bu arada 🤭
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevgiline yalatsana
çok acill sevişmen lazım 😎😎
06 Yorumla
Soran+1 yılGaliba 🤷♀️
Soran+1 yılNeyi yarım bırakmıyim
Soran+1 yılYüzümde hiç sivilce çıkmıyor çok şükür
Ama kararımda kararliyim hiç bir zevk işi beni o yola götüremez. Evlenemden de yapmayacam ınş
+1 yılKendini meşgul tut başka işlerle
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanal veya sürtünme mast yap
07 Yorumla
Soran+1 yılMast yetmiyor...
- +1 yıl
Sen baya dolmuşsun 😂
Soran+1 yılMalesef:(((
- +1 yıl
Çok kötü birşey evet
Soran+1 yılNapalım artık geçene kadar bekleyecez
- +1 yıl
Evet kendinizi nasıl rahatlatcağınızı düşünüyorsanız onu yapabilirsiniz
Soran+1 yılAynen teşekkür ederim
+1 yılen sevdiğim kadın halleri offf offf 👅
00 Yorumla
+1 yılEvde patlıcan yok mu 🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılHiç sahibelik yaptınmı
016 Yorumla- +1 yıl
Wc git müsaitsen ya da banyo gir kendini tatmin et
Soran+1 yılEvli degilim ki
- +1 yıl
? He
Soran+1 yılNooo
Soran+1 yılBilmiyorum ki
Soran+1 yılEe sahabe nedir onu söyle
Soran+1 yılÇok saçma iyikide degilim.
Soran+1 yılHayır degilim sadece çok az bişey var oda pek önemli değil
Soran+1 yılYok teşekkür ederim ama edemem
Soran+1 yılAsla kafamı kesmesi lazım onu yapabilmesi için
Soran+1 yılHiç bir isteğim ve duygum beni kirletemez.!!
- +1 yıl
En güzeli helal olsun tebrik ederim azsan bile kendini tatmin edebiliyorsun
Soran+1 yılÇünkü böyle öğretildi bize
Soran+1 yılBabam hep kızım; kız evladı beyaz gömlek bi beyaz süt gibidir en ufak bi nokta değse asla temizlemez derdi hep ne güzel söylemiş derdim hep
- +1 yıl
Hmm anladım en iyisi evlenmeden sakın sakın yapma arkadaş tavsiyesi yapanlar gerzekalı
Soran+1 yılDelimiyim ben canımamı susadım 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılBakire değilsen bul birini
01 Yorumla- +1 yıl
Yaz özelden
Dobarlan, gendine gell
00 Yorumla
+1 yılBende oykeyim yapacak bir sey yok
00 Yorumla
+1 yılAynen bende ve izliyorum bir şeyler :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılShbg değerine bakılması lazım hep istekliysen
07 Yorumla
Soran+1 yılShbg o demek oluyor
- +1 yıl
Bu yüksek çıkarsa libidon yüksek demek.
Soran+1 yılLibidom yüksek çıkarsa ne yapıyorlar o zmn
Soran+1 yılHayır yok sevişme şansım isteklerim bi kaç gün sadece yok oluyo onun dışında hep istekliyim peki o senin dediğin shbg değeri yüksek cıktı diyelim o zmn ne olacak
- +1 yıl
istek bastırıcı ilaç verirler ama gerek yok bence sen de ilaca filan.
- +1 yıl
bilgilibiryle arkadaş ol bence o sana destek olur
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeviş ve sürtün me yaşa yaşınız kaç
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDuşta fıskiye kullan veya yatakta yastık
Gizli Üye(30-35)+1 yılHala istekli misin 🙄😃
147 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç ki. Ben 29 hala yapmadım ve inmiyor desem inanır mısın. Günde 3 kere yapsam yetmiyor. Beni tahrik eden uzaktan akraba bi kız var. Yani bakire diye kendimi frenliyorum. Frenlemesem varya... O da senin gbi yanıyor anlıyorum 😅
Cevap sahibi+1 yılO 18 yaşında. Diyaloğumuz var girip çıkarız birbiri evlerimize çok güvenir bana aram iyi. Geçenlerde altına ince tulum şalvar gbi bişey giydi griy. Normalde kapalı kız ama yanımda başıda açık altı zaten... O kıyafetle yanımda yatağa yüzüstü uzandı. O popo varya. Yani imkan olsa soyup arasına yumulasım geldi. Deli gbi yalardım. Çok istedim.
Cevap sahibi+1 yılAilesiyle yaşıyor. Ablalarıylada aram iyide bu beni illa çekti kendine bi şekilde. Girer çıkarız birbiri evine. Normalde yanaşmam da. Bu beni bitirdi ya. O yaşta kız diyelim imkan olsa öyle tahrik ediyo beni ya. İlk ne yapmamı ister
Soran+1 yılDirek onun üstüne atlamani ister
Soran+1 yılPekala birbirinize duygusal şeyler hissediyor musunuz yani hoşlanti ya da aşk gibi
Cevap sahibi+1 yılYüzüstü uzanmış üzeründe ince kıyafet. Direk yalamamı mı ister kafasında hayalde yoksa direk üzerine çıkmamı aleti dayayıp hissettirmemi mi?
Aramızda yaş farkı var ama bende genç gösteririm yani yatakta da normalde de yakışırız yanyana. Hoş güzel bir kız
Soran+1 yılYalamani isterdi kesin
Cevap sahibi+1 yılZaten öyle yalıyasım geldi ki hiç yalamadım tadını kokusunu merak ediyorum. Hele öyle bi durun olabilseydi eminim yani komple yalardım dil darbesi atardım kıvrandırırdım yatakta. Çok sulanır mıydı iyi yalasam
Soran+1 yılBen nerden bilim knk, yaa bende yaşamadım ki ama çok sağlanacağı kesindir
Soran+1 yılSulanacagi
Cevap sahibi+1 yılBizim kız gbi bi durum olsaydı senin. Karşı tarafada çok güvenseydin sır tutar diye. Tahrik ettin diyelim dayanamadı okşadı poponu saçlarından başladı koklamaya diliyle inmeye çalıştı aşşalarına. O istekle yalamasına müsade eder miydin ki
Soran+1 yılAsla müsaade etmezdim ilk önce güveni değil günahı düşünürdüm yani benim fikrim bu ama senin yanık olduğun kızı bilemem belki o isterdi
Cevap sahibi+1 yılYapmasan bile istekle birlikte skişesi gelir insanın kabul et 😃
Soran+1 yılTamam istemesem bile insanin isteği olur bunda kabullnilmyecek bi şey yok ama kendime ve duygularımada sahip çıkarım
Cevap sahibi+1 yılZaten o da yapmaz da kızlık olmasa ve günah olmasa inan onun tadını darlığını okadar çok hissetmek isterdim ki. O darlığına girdiğim andaki sıcaklık hissi. Yüzünün alaxağı şekli. Of ya 🙄
Soran+1 yılGünah ve kızlık olmasaydı bende yapardım zaten bütün meselede kızlık ve günahtır
Cevap sahibi+1 yılPeki yapabilsen şuanda imkan olsa günah ve kızlık yok diyelim 1 günlüğüne. O günü boş mu geçirirdin yoksa cidden son dkya kadar içinde olsun ister miydin
Soran+1 yılGünah olmasaydı icimde kalamsini isterdim hemde hiç çıkarmaması üzere
Cevap sahibi+1 yılBen yapsam kesinlikle sade kendimi düşünmezdim. Kızı doyurdukça daha çok zevk alırdım. Ama sadece başlarda öküz gbi olmam softla başlar da tadını aldıkça baya hard sert seri köklerdim bence. Pozisyondan pozisyona alır köküne kadar girerdim. Nasıl hisseder öyle?
Soran+1 yılNasıl hissetsinki zevkten delirecek düz duvara bile tırmanacaktır
Cevap sahibi+1 yılBi arkadaşa evlendin kılıbık oldun demiştim de. O tadı bi al görürğz senide demişti. Bende öyle dğşünüyorum. Cidden okadar eritir misiniz adamı. Ooof daracık sıcacık dimi. Ama kesinlikle yavaş yapamam o tadı alınca. Köküne kadar alabilir misin cidden?
Cevap sahibi+1 yılAdam alıştırdı seni köküne kadar girip bekledi oooof diyor. Dayanabilir misin
Soran+1 yılSen bence bu soruları o içine almak istediğin kıza sor çünkü bu tür şeylerle aram yoktur
Cevap sahibi+1 yılNeyle aran yoktur ki
Cevap sahibi+1 yılDüşünsene günah değilmiş ben o kızı alıyorum sen sevgilini arkadaşmışız zaten. Gidiyoruz bir dağ evine şömine yanıyor yanda dışarda kar yağıyor. Sabaha kadar ara vermeden...
Soran+1 yılErkek kadınla ilişkisiyle ya da cinsel ilişkiyle aram yok !!
Cevap sahibi+1 yılEe istekliyim dedin. Düz duvara tırmanır dedin
Soran+1 yılEe onlar sadece istek
Cevap sahibi+1 yılSkişmez misin imkan olsa bi erkekle. Almaz mısın içine günah vs olmasa
Soran+1 yılHerhalde söylediklerimi unutuyorsun dedim ya günah vs. Olmasa bütün gün içime alırım diye
Cevap sahibi+1 yılCinsel ikişkiyle aram yok deyince yanlış anladım dedim noluyor 😃 Yoksa sabaha kadar zıplarsın üzerinde eminim. Kadın kucakta zıplamayıda sever mi. Zwvki kendi ayarlıyormuş. Yoksa altta hapsolmayı mı isterdin
Soran+1 yılAllta hapsolayi tercih ederim şimdi soruların bittiyse gidiyorum
Cevap sahibi+1 yılTuttum seni pardon
Cevap sahibi+1 yılAltta hapsolmayı severim dedin ya. Dünden beri aklımdan çıkmıyor o pozisyon ya🙄
Soran+1 yılNiye çıkmıyor?
Cevap sahibi+1 yılNe çıkmıyor 🙄
Soran+1 yılAklımdan çıkmıyor dedin yaa
Cevap sahibi+1 yılBi kızın yatakta erkeğin altında hapsolmayı istemesi çok çekici. Erkeği çok motive eder. İyi kökler erkekde 🙄
Soran+1 yılBu konuları bilmiyorum artık evlenince gorecez
Cevap sahibi+1 yılKadın milleti de az değil 🙄 Bi arkadaş evlendi dedim iyice hanımköylü oldun. O tadı bi al bakalım oluyor musun olmuyor mu demişti 😃
Soran+1 yılIşte tadı almadan bilemeyecez...
Cevap sahibi+1 yılBence iki tarafta bilinçli ise tadına doyamaz. Ben şahsen doyurduğumu gördükçe daha çok zevk alacağımı düşünüyorum. Ama bi taraftan da yalamaya başlayınca özellikle içinin sıcaklığını hissedince kibarlığın biraz dışına çıkıp hard olabilirim bence 😃 Tabi alıştırdıktan sonra. Almaya alışsın sonra bağırta bağırta. Öyle dahada zevkli olur bence iki taraf içinde
Soran+1 yılBilemiyorum...
Cevap sahibi+1 yılZaten baya zamandır öyle çok yalama isteği geliyor ki alt tarafları 🙄 Yani yalamadım ama imkan olsa saatlerce yalıyabilirim diye düşünüyorum. Kız bakireyse sıkılır mı
Soran+1 yılBilmiyirum knk bu konu hakkında hiç bir bilgim yok ama sıkılmaz diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılKız olarak bi tahminin olur diye sordum 😅 Öyle dediğine göre sende imkan olsa saatlerce yalattırabilirsin. Ama zevk almak istiyosan dil sürüp geçmemeli. Bence erkek sade yalama değil iyi yalayıp dil darbeleri atarsa kız daha çok uçar. Özellikle şu kısmı yalamalı diyebilir misin. 🙂
Cevap sahibi+1 yılYorumlarda demiştim ya senin yaşında uzaktan akraba bi kız beni tahrik ediyor diye. Az cesaretimi toplayabilsem saatlerce yalamak isterdim onu. Hemde tadını ala ala. Ama bakire. Tedirgin olur mu sonra acaba
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılMast doğru yapmıyorsun bu yüzden doyum olmuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğrusu nedir peki?
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Video izlerken mast yap
017 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum zaten ama yetmiyor boşalamıyorum bi türlü
Soran+1 yılOrtam pek müsait olmuyor genelde odaklanma oluyor yoksa
Soran+1 yılMast yaparken 4 5 defa yapıyorum 4 5 defa boşlama yaşıyorum tabi onada boşalma denilebilirse
Soran+1 yıl10 veya 5 dakka arayla yapıyorum ard arda olmaz ki öyle
Soran+1 yılEvet hiç beceremiyorum doymuyorum ondan
Soran+1 yılEvet var elbette
Soran+1 yılAyn yapacam mecbur 🤷♀️sonra gelsin gunahlar ve vicdan azabları🤦♀️
Soran+1 yılAma video ile yapıyorum 😩
Soran+1 yılGöz zinası olduğu için söyledim..
Gizli Üye(25-29)+1 yılDilleyecek birini bul
00 Yorumlakarşılıklı yap sanalda belki zevk verir
00 Yorumla
+1 yılMastürbasyon Uygun yapmıyorsun canım
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapacam ki
- +1 yıl
En ince noktası hayal kurarak, hissederek gerekirse seks oyuncağı kullan bak neler oluyo
- +1 yıl
Hayatım titreşimli al içine görmeden yüzeysel yani uygulamalı mi göstereyim😉👍
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoşalmıyorsan gitmez
111 Yorumla
Soran+1 yılBoşalamıyorum valla nasıl olacak ya
- +1 yıl
Yalaması gerekir birinin orayı. Hemde hiç durmadan. Öyleki boşalırken bile yalamalı.
Soran+1 yılYalamakla geçer mi peki. Ama evli olmadanda hiç bir şey yapamam
- +1 yıl
Bakirelik anlayışını anlıyorum. Malum sıkıntı olur. Çok güzel olur. Yeterki yalayacak olan biri iyice yalasın ve hiç sıkılmasın yalarken.
Soran+1 yılVe bunu sadece eşim yapabilir evliliğe tertemiz girmek en makbuldür 😌teşekkür ederim ayrıca
- +1 yıl
Senin bileceğin bir konu tabi. Ama unutmamalısın ki evlilik tam anlamıyla bunun için bir çözüm değil. Tabularını kır.
Soran+1 yılDedidigim gibi benim için sadece evlilik çözümüdür hem ben evliliği illa cinsellik için istemiyorum yalnış anlaşılmasın
- +1 yıl
Bende zaten sırf evliliği bunun için istiyorsunuz demek istememiştim. Bende yanlış anlaşılmak istemem.
Evlilik bambaşka bir konu olduğu gibi cinsellikte bi okadar bambaşka bir konu.
Sen bugün cinselliği yaşadın diye kirli bir kız olmadığın gibi, cinsellik yaşamadın diyede temiz bir kız olduğunu göstermiyor.
Yani temiz ve kirliliği buna göre belirleyip kendinize haksızlık etmeyin bence.
Soran+1 yılBenim düşüncem bu sizin düşüncenizede sonsuz saygım var 😌
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Emin ol karşılıklı.
Soran+1 yıl😌
Aynı durum bendede var bence buluşup rahatlayalim
20 Yorumla
+1 yılVer kurtul
08 Yorumla
Soran+1 yılVeremem. Evli olmadan
- +1 yıl
Sana bir önerim var
Soran+1 yılNedir?
- +1 yıl
Titreşimli Vibratör al kendine
Soran+1 yılO nedir ya yeni aletler
- +1 yıl
Öyle telefonda da var Google playda indir telefona poşete koy vajin üzerine koy ve rahatla
Soran+1 yılYaa
- +1 yıl
Şimdi yatıyorum sana detaylı anlatırım iyi akşamlar tatlı rüyalar
- Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılBana yazmalisin anca oyle gecer 😊
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeviselim seks yapmadan geçer isteğin :)
00 Yorumla
+1 yılBul birini canlı kanlı yap
00 Yorumla
+1 yılS. xting yap
11 Yorumla- +1 yıl
Sesli s. xting yap
Bende istekliyim glesene ben seni bosaltirim
00 YorumlaYerler s eni 😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBrine pral emdir
00 Yorumla Gerekeni yap
00 Yorumla
+1 yılevlen gitsin
00 YorumlaŞu an bende öyleyim
01 YorumlaSanal seks
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı. Yapay penis kullan
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri