Sadece etkisi şudur ki insan da ilk bakışta bir cinsel çekim etkisi yaratır ve insanlar Tabii ilk başta dış güzelliğe bakar eğer biz burada cinsellikten bahsediyorsak bir insanın güzelliği yakışıklılığından ziyade kendine bakması çok önemlidir Çünkü bir insan dış görünüşten tahrik olur ve onun üzerinden görür ama söz konusu cinsellikse altını çizerek söylüyorum
Kadının zevk almasının duygusal etkiye etkisi olduğu gibi duygulara etki yapan şeylerde zevke etkisi var. Erkekler içinde öyle. Yakışıklılık ve güzellik değil ama sevginin etkisi var.
Dış görünüş cinsel uyumun tetikleyicisidir. Kendinde olanı karşında bulmaya çalılıyorsun. Buna tensel uyum deniyor olabilir ama ne olursa olsun insan iğrenmeden dokunabilmeli. Her şeyden önce bakımlı olmalı kişi elbette. Göze güzel gelirse de bu durum hem kadın hem erkek için kaçınılmaz bir arzuya dönüşürrr 🍒
Cevap
6Cevap
Sağlığı yerinde olmayan bir kadını "çirkini" temsil etmesi için fotoğrafını koyman ne kadar etik?
sağlık sorunu yok dünyanın en çirkin kadın sıralamasındalar bunu yapan ben degil dünyadır
Yakışıklı olması şarttır yakışıklı olmayanlar hiç erkeksi gelmiyor bana. O yüzden de arzulamıyorum. Cinsel anlamda çekici bulmam lazım.
Cinsel partnerimde tek baktığım çok yakışıklı olması ve çok iyi sevişmesi
Benim için etkisi yok. Sevdiğim yan etki yapar 🤷♀️
Herkes yanına yakışır birini istiyor eğer gerçekten tutku felan olacak ise.
Elbette etkisi vardır. Göze veya gönle hitap etmeyen ile aynı yatağa bile girilmez.
Öyle olurmu bakımsız pis kadınla yatacağıma gider tuvalet deliğine girerim🤨
Cok fazla yok yakışıklı ve güzel olmak iyidir, cinsellik yönünden çekicidir yani 🙂
Yakışıklı ve fiziği iyi olmalı
Sende para etmiyor ikiside zalımın ğızı
İlk kural benim o kişiye bir şey hissetmem olacaktı pardon😊
Bak şimdi oldu 😄
Kaslı bi vucudu ellemek istiyom
@Musti3335 ellemedim
O direk şehvettir. Yakışıklılık değil. Kas fetişin var belliki.
@SasukeUchihaxD erkek fetişim var o zaöan
Yani ortalama iyidir çok güzel ve çok yakisikli olması gerekmez
Daha fazla zevk
İsteyerek sevişmeyi sağlar
Etkisi yüksek
Hemde çok yüksek @Minikpaticik 😍🤤😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?