Yatakta ipleri hep elinde tutmak isteyen, domine etmeyi seven ve tüm kontrolü eline alan kadın erkeğin performansını nasıl etkiler? Hareket ve güç kabileyetini kısıtladığı için düşürür mü yoksa ona daha az sorumluluk verdiği için yükseltir mi?
Yatakta kadının dominant olması erkeğin performansını düşürür mü?
Hayır aksine bu durum erkeği daha çok hazza ulaştırır ve de performansını yükseltir. Hayat gibi cinsellik de karşılıklı oluşan bir diyalogtur. İpler tek bir tarafın elinde olmamalı.
Açıkçası kadınların üstte olup hakimiyeti ele alınca kısa bir süre sonra yorulup tüm iş genellikle erkeğe kalıyor. Erkek kondisyonsuz olsa bile o anki heyecan ve zevkten kendini zorlayabiliyor. Aynı şeyleri kadınlar için söyleyebilmek biraz zor. O da sportif kadınlarda mevcut oluyor.
Her zaman tamamen kontrolü eline almak yerine sık sık kontrolü eline alıp arada erkeğe de seçim hakkı sunan bir kadın çıldırtır. Şahsen sana ceza veriyorum bu kadar süre şöyle yap diye tatlı tatlı sınır koyması hoşuma gider fakat her şey dediğim dedik olursa da sıkar...
Özgüveni düşük, performans endişesi olan, kadının gücünden, ne istediğini bilmesinden korkan, onu tatmin edememe endişesi yaşayan bir erkekcik elbette bundan olumsuz etkilenir. Gel gör ki, adam gibi adam arkasına yaslanır ve şovun keyfini çıkartır.
Yerine göre tadında olursa aksine erkeği meç eder Ama finale kadar da ipleri elinden bırakmaya niyeti yoksa bu erkeğin de kendisine olan güvenini ve libidosunu zedeler
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
, Ne kadinimizin ne erkegimizin %90'i yatakta dominantligin ne oldugunu bilmiyor ne yazik ki. Kendilerince kafalarinda kurduklari bir "dominant partner" ya da dominant olma" imaji var. Oyle takiliyorlar 🤷🏼♂️ Guzel olani nabza gore serbettir yatakta. kaliba sokmayin kendinizi. O an nasil karsilikli zevk aliyorsaniz tadini cikarin. kaliplari da onyargiyi da bi kenara birakarak 🤞
Süreki böyle olmamalı. Zaten bir yerden sonra kadın bu durumdan yorulur, hoşuna gider erkeğin ama bazen ipleri ona bırakmak lazım. İki taraflı olacak şeyler.
neden düşürsün ki... kendisini zirveye çıkaran bir kadınla birlikte olan her kadının performansı daha çok artar diye düşünüyorum:) Netice de cinsellik sadece erkeklerine hegomanyasında yaşanılan bir durum değil :)
Düşürmek bir tarafa yükseltir bile ama iki soru var; birincisi bu pozisyonu seven kadınlar var mı, ikincisi sürekli bu pozisyon kadını yormaz mı, teşekkürler :)
Düşünür düşünmez mi düşünsene Şimdi Mesela bir kadınla sevişiyorsun tamam mı kadın Kaşlarını çatmış çarpmış sana bakıyor alttan bakıyor alttan bütün hevesim açar ya
Baskınlıktan anladıkları nedir bilmemki , bende mi problem var yoksa kadınlara iğrenç davranan erkeklerden hoşlanan kadın var mı? Bu soruların cevabını bulamadım
ya bırak napacan da bütün ipleri eline alacan hahaha
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kendim için konuşacağım eşcinsel femboyum şu ana kadar genelde ilişkide dominant oldum dominant olmadığım ilişkilerde daha çok zevk aldım tüm kontrolü ona bıraktım
Ne kadın ne de erkek dominant olmalı. Bu özgüveni dolaylı olarak heyecanı ve fanteziyi etkiler. Karışıklı etkileşim içinde olmak her zaman heyacanı taze tutar