Kaslı insanlar ama bunu sosyal medyada gostermeyenlerden. Kas yapmak irade ister ayrıca her tarafi göstermemek ayrıca bir irade göstergesi. Kaslı bayanlar ve erkekler benim için resmen heykel hep bakasın geliyor
@gezgin_eda Ayak fetişi olan biri olarak, gerçekten çok hoş ve zarif ayakların var. ayakların ince ve zarif duruyor, ayak parmaklarında çok hoş, kırmızı oje çok yakışmış pürüzsüz narin ayaklarına. Bu arada ellerinde çok hoş duruyor, ellerinede kırmızı oje sürseydin keşke harika olurdu :)
banyo dus bilmiyor yapmasını eekek kasın bazı. dus gun. aksam sabah. ormek ama banyo yapıyorsan sampuan durulama kese olmadan sabun tekrar sampuan. en son butun vucut sert kese jelvif. giriyor cıkıyor sadece sampuan birtek. kokuyor pis pis sonra
Tam olarak tuhaf mı bilemem ama benim kısa veya toplu saç fetişim var.
Benim saçlarim belime kadar gelin ve dalgalı kabarık bir yapıda.
Ama ben kızlarda ya kısa saç ya da topuz veya toplanmış saç seviyorum.
Hatta tamamen kazıtılmış saç fetişimde var.
Tam olarak nedenini bilmiyorum ama benim tahminimce
Erkekler genelde vücut yapısı olarak çok daha ayrıntılı ve iri bir vücut sergiler. Kadınlarsa bu kadar ayrıntıya girmezler genelde fizik yapıları belirlidir. Bu nedenle kadınlarin en çok dikkat çeken ve erkekten ayrılan bölgesi saç oluyor.
Ama ben uzun saçli olunca ve kadında kısa saçliysa bu sefer onun diğer kısimlarını hayal edebiliyorum.
Mesela bir kıza oral sek. s yaptıracağım zaman
Genelde saçlarini toplarım.
Bende bu esnada saçımı açıyorum.
Hatta bazen kafasını delikten sadece yüz kısmı belli olacak şekilde cikarttirip ordan oral se. KS yaptırmak hoşuma gidiyor.
Ben fetiş değilim ama takintim var yani ayak yalamadım hiç ama mesela bu fotoğraftaki tarzda ayakları olmayan hiçbir kadınla da olmadım olamıyorum yani kadından birden. Soğuyorum böyle değilse ayak şekli tirnakalrinin takıntı var bende