Cinsel Yaşam Mastürbasyon yapma? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Böyle masaj aletiyle mastürbasyon yapilirmi yapan var mı Yapilir Yapilmaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Mastürbasyon yapma? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
blabla2 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Yapılmaz. Git satın al kardeş çok pahalı bir şey değildir. Ne idüğü belirsiz şeylerle hastanelik olmaktan iyidir em azından. 1 0 Yorumla
Karrizmatik Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Götünüzde patlar kizlar denemeyin.Emjuğa elektrik şoku vermeyin 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Tabiki yapılır masaj aletleri el yapımına göre 2-3 katı zevk verir 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. O iş için özel yapım olanlar var. Onlardan alman gerekli bence. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Seks makinesine baktım 2600 TL. diyor para biriktiriyorum ondan alacam Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl o kadar para vermene gerek yok kaliteli bir ürün var bu konuda. Yorumla Soran +1 yıl şu an 1800 TL param var Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl senin dediğin ne tam olarak benimki çok kaliteli ve ucuza alabileceğin bir ürün. Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl bakire değil misin? Yorumla Soran +1 yıl Yok degilim eşim trafik kazasında öldü Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl o zaman kaliteli bir vibratör alabilirsin. Konuyla ilgili bence mi oku istersen. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İş çamasırın üstünden deneyebilirsin hem daha cabuk boşalıyosun denendi 😅 1 10 Yorumla Rüzgarraaa +1 yıl Denendi ve onaylanmış😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayneeennn Yorumla Rüzgarraaa +1 yıl Sen baya zevklisin😃 Yorumla Rüzgarraaa +1 yıl Kilodundan nasıl hissettin ve üstünde ki eşofman dan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Titretiyo 😅😅 Yorumla Rüzgarraaa +1 yıl Bir de cıplak olsan demek ki fışkırtacak😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Komiksin her Yorumla Rüzgarraaa +1 yıl Sürekli mi titreşimle yapıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayırdır nolfu Yorumla Rüzgarraaa +1 yıl Merak Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Pille çalışan dış fircasitla yapan bile. Var 0 0 Yorumla
Meddiii Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Olm bu sırt için degil mi 0 5 Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Evet ama o iş için de kullanılır Yorumla Meddiii +1 yıl @kimsesiz95 bismillah Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Kimler neleri kullanıyor bi bilsen Yorumla Meddiii +1 yıl @kimsesiz95 bilmek istemiyom Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Tahmin ediliyor az çok 😂 Yorumla
BASIMIANNRMYAKTI Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Erkek diye bir sey icat oldu haberin var mı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben yapiyordum of harikaydi ama bozuldu ya alet 3 2 Yorumla Morning_Dreammm +1 yıl Evde atılı duruyor göndereyim Yorumla Rüzgarraaa +1 yıl Alet bile dayanamadı mı Yorumla
akrep_1903 Takip Et Yoda Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Titreyen her şeyle kadınlar boşalabilir 0 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Masaj aleti olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yapılmaz. Git satın al kardeş çok pahalı bir şey değildir. Ne idüğü belirsiz şeylerle hastanelik olmaktan iyidir em azından.
Götünüzde patlar kizlar denemeyin.
Emjuğa elektrik şoku vermeyin
Tabiki yapılır masaj aletleri el yapımına göre 2-3 katı zevk verir
O iş için özel yapım olanlar var. Onlardan alman gerekli bence.
Seks makinesine baktım 2600 TL. diyor para biriktiriyorum ondan alacam
o kadar para vermene gerek yok kaliteli bir ürün var bu konuda.
şu an 1800 TL param var
senin dediğin ne tam olarak benimki çok kaliteli ve ucuza alabileceğin bir ürün.
bakire değil misin?
Yok degilim eşim trafik kazasında öldü
o zaman kaliteli bir vibratör alabilirsin. Konuyla ilgili bence mi oku istersen.
İş çamasırın üstünden deneyebilirsin hem daha cabuk boşalıyosun denendi 😅
Denendi ve onaylanmış😂
Ayneeennn
Sen baya zevklisin😃
Kilodundan nasıl hissettin ve üstünde ki eşofman dan
Titretiyo 😅😅
Bir de cıplak olsan demek ki fışkırtacak😂
Komiksin her
Sürekli mi titreşimle yapıyorsun
Hayırdır nolfu
Merak
Yapılır ama tavsiye etmem.
Pille çalışan dış fircasitla yapan bile.
Var
Ben bundan daha iyi yaparım
Amacı o zatennbu aletin
Olm bu sırt için degil mi
Evet ama o iş için de kullanılır
@kimsesiz95 bismillah
Kimler neleri kullanıyor bi bilsen
@kimsesiz95 bilmek istemiyom
Tahmin ediliyor az çok 😂
Erkek diye bir sey icat oldu haberin var mı
Ben yapiyordum of harikaydi ama bozuldu ya alet
Evde atılı duruyor göndereyim