Şehvet ve arzu dolu yaklaşan birine karşı koyabilir misin? Ruhuna dokunarak, ayaklarını yerden keserek seni çok arzulayan ve tutkuyla isteyen birine karşı koyabilir misin? Ne kadar direnebilirsin?
Şehvet ve arzu dolu yaklaşan birine karşı koyabilir misin?
Böyle yaklaşması için o cesareti kendinde görmesi ve benim de ona bu imkanı sunmam gerekiyor. Onun haricinde isterse ejderha gibi alevler saçsın boş. Onun bana tutkuyla yaklaşması önem arz etmiyor benim ona ne hissettiğim önemli. Keyifli geceler.
Bu biraz o an ki hormonal durumuma bağlı aslında bi de hayatımda biri var mı yok mu ayrıca o gelen kişi bu isteğini yaklasımını nasıl bir uslupla belli ediyor herkesle olmaz acıkcası duygusal bır seyler paylastıysam karsılık verırım kosa kosa yoksa kolay kolay ciddiye almam onu soguk yaparım
Çok açık ve samimiyetle şunu söylemek istiyorum, tensel bir çekim olmazsa hayır... Yani illa cinsellik yaşayacağım diye az da olsa çekim hissetmediğim bir kadınla birlikte olamam.
Sevdiğim biri varsa başkası ateş olsa buz gelir bana. Sevdiğim biri yoksa da ya onu sevmem gerek ya da çok yakışıklı/çekici/karizmatik olması gerek ve yatakta da iyi sevişeceğini düşündürmesi gerek ki bunu düşündürmesi oldukça zor çoğunu fazlasıyla sıkıcı ve sıradan buluyorum, fantazi diye "50 Shades of Grey" anlatan var, fi tarihinden kalma fantazilerle playboy olduğunu sanıyor.(lar.)
Sadece onun değil benim de içimde o şehvet ve Arzunun oluşması lazım. Şayet bunu basarabildiyse neden karşı koyayım..
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Koyabilirim. Secici olmak onemli 👍 Bu sehvet ve arzu onune gelene oluyorsa zaten bana ozel demek degildir umrumda olmaz. 🤷🏼♂️ Bana ozelse, anlik olup olmamasi, tetikleyici faktorler basta olmak uzere hayli onemli nokta var 🤞
Soruyu tekrar tekrar okuyup hissetmeye çalıştım. Ruhuma dokunacak, ayaklar yerden kesilecek, karşı konulacak. Zor gibi duruyor, karşılık görür benden 😀
Zorlanirim elbette ama Allah'in azabından korkarım cok. Dini nikah kiyarsak kabul edebilirim ancak.. Yoksa yapamam, risk alamam çünkü günahın karşılığı bana peşin veriliyor..