Abla fizik önemli kusura bakma ya. Aslında aşırı önemli değil ama bu attığınız fotoğraftaki gibi olursa olmaz. Ben hak edemem. Herkesin bir gücü vardır hak edebileceği seviye vardır. Yani aşırı kilo maalesef bana göre değil üzgünüm. O nedenle tercihim güzel fizikten yana olacak. Ölü balık gibi de yatmaz ayrıca niye yatsın :D
Yok ama şöyle bir şey var kilolu kadınlar daha aktifler bu konuda daha istekliler. O konuda bu siteyi 7 yıldır tanımam gözlemlerime güveniyorum. Ancak zayıflar da ( daha doğrusu fiziği güzel olanlar) ölü balık gibi yatmazlar ya :D
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Azgın kadın çekilir dert değil. Cinselliğin de bir adabı, bir felsefesi var.
Ayrıca bir kadın cinsel ilişki esnasında aşırı monoton davranıyorsa partnerinde de problem vardır. Zevk alan hiç bir kadın ölü balık gibi yatmaz.
Genelleme elbette ama trdeki çoğu kadın bu konudan müzdarip adam işi hallettikten sonra dönüp yatıyorsa ki bu yaygın bi olay heryerde duyuyoruz 😁kısacası kısıtlı tecrübelerime dayanarak yapmadım bu genellemeyi
Bilmiyorum bana çok çekici geldi göbeği bile. Bence o kadar da şişman ve kötü değil fiziği. Belki de ben balık etli sevdiğim için bana çekici geliyordur. Ama çok dişi bir aurası var cidden