Ya seninle aynı anda boşalmak istiyordur o yüzden sorup duruyordur. Ya da senin boşaldığını duyunca hafiften bir gurur yaşadığından bu onu tahrik ediyordur.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir erkeği en çok tahrik eden şey nedir dersen
ne çıplaklık
Ne cilveli olmak
nede seksi iç çamaşırdır😊😊
bir erkeği en çok tahrik şey ilişki sırasın bayanın kolay orgazm olması ve orgamz olduğu anda yüzünün aldığı ifade ile aldığı hazdan çıkardığı inleme sesleri bizi resmen deli eder😊😊
Yani erkeğin zevk alma şekli bayanın orgazm olmasını sağlayıp onun max zevk almasıdır. İşte bu yüzden sorarız 😊😊
yani erkek, bayanın zevk almasına odaklıdır 😊😊20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen sormam, beden dilinden anlarım zaten. Bunu soranlar kadının orgazm olup olmadığını anlayamayanlar ve kadın orgazm olduysa hoşuna gitmiştir ve bende rahat rahat boşalayım artık düşüncesinden kaynaklıdır.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılerkekler kadınların bir iki defa boş aldıklarını düşündüler ondan sebep sen boşaldın mı rahatladın mı diye sana sorup ondan sonra kendi işlerini bitirmenin derdinde
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
+1 yılZevk alıp almadığını soruyor ne kadar donuksan artık
61 Yorumla- +1 yıl
Jdkdkdkdkd
+1 yılİşini bitirdi G.ötünü döndü yattı denmemesi ve aldığm zevkin partnerimde de yansımasını görmek için sorarım. O orgazm olmadıysa olana kadar kendimi tutmak için mutlu etmek için benim de sorduğum bir sorudur...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılbir kadının boşaldığnı kendin o sıra çok yüksek seviyede bir zevk alma ve adrenalinde olduğnu var sayalım bir kadının boşalması erkeği başarılı kılar demek ki yatakta başarılıyım dmektir
00 Yorumla
+1 yılErotik şeyleri duymak hoşa gider o anda da, diyecek başka bir şey mi bulamamış? Bu şey gibi "gocan seni böyle mikebiliyo mu"
10 YorumlaSeni tatmin edip edemedigini ögrenmek istiyor iste. Evet dersen sevincek. Hayir dersen erkeklik onuru incincek
10 YorumlaKendi bedenimizle o kadr meşguluz ki, partnerimizin durumu ile ilgili fikrimiz bile yok. üstüne bunu ilan eder gibi soruyoruz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eğer yorulduysa ya da zevkin de doruklarında ve boşalmak istiyorsa ondan sorabilir. Kız boşalmadan boşalmak istemediği için
00 YorumlaGenelse kizlar hissetmezler bosaldgni.. bosaldiktan snra da bosalabilrler 2 3 olablr.. ama nirvanaya ciktiklarnda hissederler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde bencil olmayan kadının zevkini düşünen sorar, kendini tatmin etmek için ya da değer verdiğini göstermek içindir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. bir kısım yorumları okudum. Burda ben o kişinin niyetine bakarım.
eğer senin de zevk almanı istiyorsa seni de düşünüyorsa gayet masumane bir soru10 YorumlaYani çabuk boşal bende boşalcam :)) .. daha çok tatmin edip edemediğini meraj ediyor acemi işte
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSorulmaz anlaşılıyor ki çok ıslak yani belkide kızı yarım birakmak istemiyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılBunu sormaya gerek var mı ki? Yani kişi hisseder zaten?
00 Yorumla Nedenini bilmem de çok salakça bu be. Anlayamıyorsanız sormayın, heves kaçırır valla soğur kadın.
08 Yorumla- +1 yıl
Knka İlkinde anlaşılıyor da 3/4 falan olunca belli edilmiyor pek
- +1 yıl
Pp çok iyi lan. 3-4'te de saymayın ama bence salın skoru bakın dalganıza ne olacak. Siz de stres yaparsınız hem kaç oldu aman bi tane daha ekleyem şuna diye mundar olur sonra cima. Sonrasında sorun ben çok eğlendim yahu bugün de ne boşaldık sen de eğleniyordun sanırım kaç oldu diye.
- +1 yıl
😂😂😂😂 sesli güldüm baya
Yanlız o öyle senin dediğin gibi sınırsız stok değil knka ya tükeniyor 😀 - +1 yıl
😂😂😂😂 haklısın süpriz son mantıklı
Zaten 4 den sonra sadece titreme bsey gelmiyor çükten 😂😂 - +1 yıl
Çok haklısın harbiden dünyanın yükü onun omuzlarında
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılCünkü kendini tutuyodur boşalmamak için senden önce gelip seni yarıda bırakmamak için
00 Yorumla
+1 yılSormaya ne gerek var zaten kendi kasılmaya başlıyor..
00 YorumlaNezaketen sorulur neden takıyorsunuz tatmin olmadıysanız devam edip tatmin etmek için soruyoruz
00 Yorumla
+1 yılboşaldığını nasıl anlamıyor hayret. demek ki kendisi boşalmak üzere ondan soruyordur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Boşaldın mı? Oh başardım hatunu rahatlattım , e artık sıra bende.. olay
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben gözlemlerim, sormama gerek yok. sadece daha da zirveye taşımak için ne yapmamı ister diye sorabilirim mesela
00 Yorumla
+1 yılkızlar erkeklerden daha çok boşalır.. adam 1 kere iken kız 2 3 kere boşalır sonuncuyu kaçırmayayım diye soruyordur
00 YorumlaYapmam çünkü kadınların genelde asıl zevk aldığı şey o anın hazzın uzun ve doruklarda sürmesi çoğu boşalmasa da asıl aldığı keyife bakıyor gibi geldi bana yanlış isem düzeltsinler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHem egosunu tatmin etmek hemde bunu anlamıcak kadar salak olmak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorulmaz. Sorulmamalı. Tepkisinden memnun olup olmadığını anlamıyorsa sıkıntı var demektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılben basardimmi zevkten kudurttummu kizi die kendilerini olcmek icin sorarlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşaldığını beden dilinle belli edemiyorsan demek ki sormuştur.
00 Yorumla
+1 yılKızlarda aynısını soruyo sinir oluyorum boşaa hazzımımı yaşiyim senin sorunamı cevap veriyım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılBaşarıdır karşı tarafıda düşünmektir. bilmek önemlidir...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sorarım ama zaten anlarım ona göre sorarım devam ediyim mi diye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşaldığını anlamamasını boşver zevkin neresinde olduğunu hissedemiyorsa onunla seks yapma bir daha.
00 YorumlaSorulur mu ya insan seviştiğin in boşalıp boşalmadığonı bilir
00 YorumlaBunu anlamayacak kadar acemi ya da aptal olması
30 Yorumla
+1 yılBeceriksiz erkek sorusudur bu
31 YorumlaOna göre o da kendininkini ayarlayacaktır
10 Yorumla
+1 yılBitirmek için sanırım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bosalmadan olur mu hic.. yarim iliski sureli olur
00 YorumlaKadınların boşalmaları bilemez erkek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılSormam. Soran acemidir
00 Yorumla hiç sormadım sormamda
03 Yorumla- +1 yıl
eksi.
- +1 yıl
heee dur afalladım yaa. artı vereyim mi)) sdfgshs
saçma çünkü genelde kızlar boşaldığını anlamaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılSormaya gerek yok bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldirek soğurum ve orada sonlandırırım ilişkimi
11 Yorumla
Soran+1 yılNiye hosuma gidiyo benim soyleyincw dedi
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet kadını boşaltmak büyük başarı
00 Yorumla
+1 yılO senin mutlu oluyormusun diye kontrol ediyor
00 Yorumlaevet bilmek isterim ben
00 Yorumla
+1 yılönemli olan kizin rahatlaması 🤗🤗
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEgosunu tatmin etmek icin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılaha kızı boşalttım diye sevincel
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılkendim boşalacam ona göre diye sorarım :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bilen sormaz zaten anlar...
00 Yorumla
+1 yılsorsam ne sormasam ne, millete ne?
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılSormam cunku anlarim
00 Yorumla
+1 yılSen olmadan boşalmamak için bekliyordur belki
00 YorumlaKendini tatmin ediyor
00 Yorumla
+1 yılSenin boşaldıgını anlaması lazım
00 Yorumla
+1 yılZaten boşalsan anlarım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılFarketmesi lazım zaten sormasına gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMall bu çocuk